Buna seara!
Incearca sa nu mai frecventezi biserica greco-catolica.Si eu am participat la cateva liturghii de-ale lor (numai in timpul saptamanii), chiar m-am inchinat la momentele cand am crezut, dar parca nu e ca la noi.Nu am fost acolo cu gandul de a ma alatura lor, Doamne fereste.Am fost din curiozitate.Nu am mai fost de mult timp, nici nu voi mai merge.Ai face bine sa faci la fel, poti merge si la un preot (neaparat ortodox daca vrei sa scapi de chestia aia), el te va ajuta.
Numai bine, Doamne ajuta!
Salut imi lasi pe privat un id de mess sau Facebook sa vbm mai multe pe tema asta?
Iisus nu era religios deloc, iisus nu mergea la biserica, nu era crestin, era iudeu si atat, nici o religie nu reprezinta pe iisus
Ce minte ai! De ce ar avea nevoie Iisus sa mearga la Biserica daca el este Dumnezeu.Macar inainte sa scrii ceva gandeste.
Dogmele crestine ce sunt altceva decat invataturile Bisericii lăsate de Noul Testament...
Normal ca nu e pacat, doar e aceeasi religie practic. Si unii si altii cred in acelasi zeu, aceleasi pesonaje biblice, etc.
Aveai in subconstient ideea ca tu esti ortodox si ca s-ar putea sa fie un pacat faptul ca stai intr-o biserica greco-catolica.
Nu echiar aceeasi.Iar din momentu schismei numai una din cele doua a contnuat sa mearga pe linia de plutire.Pentru ca daca toate religiile ar fi si ar fi fost bune Iisus nu mai venea pe pamant.Acum nah, in fine...
Si care e aia care a continuat pe linia de plutire?
Crestinismul, inplicit ortodoxia si catolicismul nu existau cand a venit gizaz pe pamant ...ca poate nu stiai. el era iudeu, nu crestin. asa ca roaga-te la ce si cum vrei, ca nu se supara nimeni, nu va arunca cu fulgere dupa tine, si nici dupa altcineva, vreodata
Stai linistit.....si orodocsii si catolicii tot la Dumnezeu se roaga. Atata timp cat te consideri un om credinciosi si mergi la biserica nu e nimic
Hygeia întreabă:
anonim_4396 întreabă: