Lasa-ma sa ghicesc: de cele mai multe ori, dupa o sesiune de jocuri pe computer, intri pe site-uri erotice si iar cazi prada malahiei?
Asta pentru ca e demonstrat stiintific ca scenele de violenta activeaza in creier aceleasi zone corespunzatoare instinctelor sexuale.
Nu trebuie sa iti spuna cineva ca e rau sa savurezi violenta, fie si ea virtuala, caci la nivel subconstient psihicul este puternic influentat.
Daca vrei sa faci o schimbare in viata ta, aceasta trebuie sa fie pe toate planurile, inclusiv sa iti gasesti niste hobby-uri mai creative, nu distructive.
Pai ambele sunt instincte primare, si se influenteaza una pe cealalta. Asa au observat oamenii de stiinta pe tomograf, ca in ambele cazuri se irigau cu sange aceleasi zone din creier.
Oricum, chiar daca ai dat ceva bani pe computer, poti sa il folosesti in scopuri utile: sa joci jocuri de strategie care sa iti dezvolte intelectul, sa inveti sa lucrezi in programe de editare foto, sa mixezi muzica. Orice ar fi mai folositor pentru tine decat sa impusti niste monstri virtuali.
Si fiind un computer nou, poti sa il folosesti o perioada mai lunga de timp, pana apar alte modele mai performante, deci poti sa privesti achizitia ca pe o investitie.
Oricum,nu sunt obsedat de jocurile de genul. Gen in GTA V intru cu prietenii si fac misiuni si ma plimb noaptea cu avionul si adimir grafica si pesiajul. Imi plac si jocurile cu masini, si DOOM-ul il joc rar, il am de 6 luni si abia am jucat 3-4 ore. Oricum,nu intelege ca sunt disperat de sange,jocurile astea foarte sadice le joc moderat. In mare parte am zis ce joc,GTA,Jocuri cu curse,League Of Legends, e cu batai, de strategie dar nu vezi un strop de sange in el :)
Si uite sa-ti zic ceva. eu am jucat Crysis, un joc cu impuscaturi si razboi, si am si plans la jocul asta cand mureau camarazi de care chiar ma atasasem https://www.youtube.com/watch?v=17CT7I08VRA. DOOM e ceva de genul https://www.youtube.com/watch?v=voopxR6jNm4&t=385s. Chestia, cand joci un joc e ca un film, doar ca tu esti personajul, vezi prin ochii personajului principal. Am pus intrebarea sa stiu ca aia o ora-2 ore pe luna cand joc DOOM e pacat, in rest joc LOL, NFS (NeedForSpeed) si... GTA. Apropo, ce ma starneste la malahie mai mult este ca doamnei de istorie i se vedeau sfarcurile prin haine, sau pantalonii colegei mele se muleaza pe fund, parca vezi prin ei.
Domnul (Iehova) îl cercetează atât pe cel drept, cât şi pe cel rău
şi sufletul Său îl urăşte negreşit pe cel ce iubeşte violenţa. (Psalmul 11:5)
Nu trebuie neaparat sa fi violent, e de ajuns sa iti placa violenta. Ar fi mai multe principii care dezbat subiectul asta, dar e de ajuns si asta.
Imi place violenta in jocuri, in lumea virtuala. Dicidecum nu mi-ar place sa fac asta in realitate, doar daca nu am de ales (autoaparare).
GoodGuyDorel întreabă:
bofaniulian întreabă:
k1dutzuuu întreabă:
DeProfundis99 întreabă: