Normal că este greșit == este păcat cum zici tu ==sa te antrenezi duminica pentru forță ==că tu trebuie să te odihnești duminica și nu să faci efort. aiurea!
Nu spăla duminica == o faci de nevoie că nu ai haine curate și atunci speli și duminica.
Tot ce poate fi evitat cum este si sportul este pacat, Duminica si in orice zi de sarbatoare insemnata cu rosu in calendarul ortodox. Sportul este tot o munca, un efort al trupului, opus odihnei ce se cere intr-o zi sfanta ca cele de duminica si sarbatori.
https://doxologia.ro/pacatul-nerespectarii-zilelor-de-odihna
Da ma normal ca e pacat cum ai putea sa faci asa ceva? ...in biblie scrie exact..in psalmul 69 ca daca te antrenezi duminica sau faci orice alta activitate este pacat si o sa ajungi in iad sa arzi pentru eternitate
Nu,nu este pacat de nici un fel.Nu va mai luati, fratilor, dupa toate vorbele absurde, chiar asa ascultati tot ce va indruga popa si femeile batrane? Femeile astea batrane stiu si ele transmis in creierul lor din generatie in generatie si atat.Nimic mai mult.
"E pacat sa ma barbieresc?"
"E pacat sa spal rufe"?
"E pacat sa fac baie duminica?"
"E pacat...e pacat sa merg la toaleta duminica?
Asta nu vad de ce n-ar fi pacat, ca oricum toate detaliile si ineptiile sunt considerate moarte sigura in zi de duminica.
Poate daca ne-am tine nevoile pana luni, ar fi o treaba. Asa am avea si noi constiinta impacata cum ca nu am pacatuit intr-o zi de duminica.
Conform Bibliei, da. Sa nu uiti sa anunti un crestin daca ai de gand sa faca asa ceva, pentru a te putea ucide si izbavi de pacat. O zi buna.
DeProfundis99 întreabă: