Sunt unele droguri care te ajuta sa'l descoperi si sa'l vezi pe Dumnezeu.De ce crezi ca nu ar fi bune? ...si nu e nimic facut in laborator, planta se gaseste in mijlocu Amazonului, pur natur.
De ce calugarii greci fumeaza? Nu e pacat de sanatatea lor?
De ce sa traiesc mai mult fara ele?
Nu neaparat mai mult ci mai bine, mai sanatos.
Orice lucru care iti da dependenta reprezinta o idolatrie.
Ar trebui să te gândeşti în primul rând, dacă aceste lucruri te ajută cu ceva.
Da suflet drag! e pacat .
Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri?
Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.
Nu ştiţi că voi sunteţi templul lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?
Dacă nimiceşte cineva templul lui Dumnezeu, pe acela îl va nimici Dumnezeu; căci templul lui Dumnezeu este sfânt, şi aşa sunteţi voi.
Feriţi-vă de orice se pare rău.
Şi Dumnezeu a zis: „Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă: aceasta să fie hrana voastră.
Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.
Cat de urata e credinta crestina...Am fost cumparati? Nu suntem ai nostri? Locuieste o fantoma in noi? Ce urat, n-as putea niciodata sa fiu crestin.
Nu ai vorbi asa daca L-ai cunoaste pe Dumnezeu.
Si draga sunt doar 2 tipuri de duh, bun si rau.
Nici tu n-ai zice de Mos Craciun ca nu exista daca L-ai cunoaste.
알이나 are perfecta dreptate si Thunderstruck atat timp cat nu esti crestin nu ai cum sa intelegi religia crestina si cum nu poti sa o intelegi sfatul meu e sa nu vorbesti aiurea despre ce nu stii !
Mos Craciun nu imi raspunde la rugaciuni, Dumnezeu mi-a raspuns.
Am fost crestin aproape toata viata mea, cine vorbeste aiurea aici?
Mie imi raspunde la scrisori, scrie-i si tu, incearca doar.
Draga, nimeni nu iti raspunde la monolog, ca doar de aceea este monolog. Daca intr-adevar ti-ar raspunde atunci ar fi dialog, si vad ca lu doamne doamne i s-a taiat abonamentu la telefon, sau mai bine zis nu a avut niciodata.
Unii pur si simplu nu vad magia lu' Mosu.
Nu, ba chiar e recomandat, scrie in biblie.
"Si atunci, Dumnezeu a creat iarba pentru ca toate fapturile pamantului sa se bucure si sa o arda. Si Dumnezeu a vazut ca e bine si a continuat." (Geneza 12:24)
Iar ceea ce scrie in biblie e sfant. Deci si prin urmare, iarba a fost facuta sa fie arsa si consumata.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: