In Biblie la Geneza capitolul 1 scrie clar ca Dumnezeu a creat nemijlocit fiecare gen de organism si NU ca "un gen de organism a aparut din alt gen de organism" potrivit teoriei evolutioniste. In realitate nu e nici o dovada ca un gen de organism ia nastere din alt gen de organism. Conservarea caracteristicilor genetice si morfologice ale fiecarui gen de organism si reproducerea aceluiasi gen e o lege biologica care nu e incalcata. Acest lucru este descris simplu in Geneza 1:21:"A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape şi toate fiinţele vii, care mişună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, şi toate păsările înaripate după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine."
Eu cred in Dumnezeu, dar ce scrie mai sus sunt pure abureli. Vezi tu, in Dumnezeu cred atat oameni foarte inteligenti cat si oameni care sunt complet tampiti.
O sa ardem in iadul vesnic,am inteles, esti fanatica,te pomeni ca dz ti a spus sa scrii asta,vorbiti des? ce mai spune? omule catolici cred in evolutie, big bang, tu esti sectancta care vb in limbi, are viziuni, care se crede sfanta
Nu am știut ca exista oameni, teologi, care își spun creștini si cred in evoluție pana nu mi-ai spus tu. Nu știam cum sa aflu mai multe despre acest lucru si Dumnezeu mi-a rezolvat aceasta problema. Sunt abonata la revista Alfa Omega tv Magazin. Vineri am primit revista si împreună cu ea cărticică "CREATIA- O crezi sau nu..." de Charlotte Beckett. Nu am comandat-o si nici nu știam ca exista, si cred ca nu e doar o coincidenta, ci e chiar lucrarea lui Dumnezeu. Îmi doream sa stiu mai multe despre acei creștini evoluționiști si iată ca ceea ce am aflat le împărtășesc cu voi.
Cum sa stii omule cand tu spui ca stii totul iar restul nu stiu nimic, dz nu ti a spus asta ca tot conversezi cu el
"Apolo a udat dar Dumnezeu face sa creasca". Daca Dumnezeu face sa creasca evident ca face fiecare organism sa fie reprodus dupa felul parintilor lui.
Evolutia nu are ce cauta in creatie. Un creator nu lasa la voia intamplarii modul cum se reproduce creatia Sa ci intervine mereu cand apare sau se naste un nou organism. Dumnezeu intervine cand se reproduce si creste pana la maturitate orice organism. Defectele genetice apar ca consecinta a pacatului adamic.
Geneza 1:21:"se prăsesc după felul lor". Oamenii care cred in teoria evolutiei nu sunt crestini si neaga ceea ce scrie in Biblie. Nu scrie "dupa felurile lor" ci "dupa felul lor" la singular.
Este trist sa vezi persoane care cred o poveste inventata.
Zeul evreilor a fost un criminal.Isuzu doar o inventie.
Pe spiridusul biblic in doare fix in fund despre ce cred umanii.Nu l-a interesat decat mana aia de evrei, si asta pana la un punct.