Dap, era un video pe YouTube cu Osama bin Laden, care inainte de a-l impusca americanii zice repede "Il accept pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal". Pe urma Osama ajunge-n rai.
,,5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.'' (Matei 24)
Pe mine mă interesează dacă ar putea fi iertat
Pai este proroc mincinos practic, cred ca nu va fi iertat daca continua tot asa.
Vezi ca mai zice ceva in vechiul testasment, despre profetii care fac minuni.
Stiu ca spune!
Si? Cu ce il avantajeaza pe Jesus?
Nu lăsa Dumnezeu să vină un proroc mincinos în numele Fiului Său. Crezi că există Satana, sincer?
Doctoranus, asta este blasfemie. Nu ști că nu ai voie să te dai drept Iisus nici în glumă? Iei numele Lui în deșert astfel, și mai comiți și alte păcate grave!
Ok,să înțeleg că nu va fi iertat? Și nici actorul din filmul,, Isus din Nazaret"?
Acela (din punctul meu de vedere) crede ca va fi iertat, deoarece a fost creat filmul cu scop informativ (in care a jucat el), practic a participat la o animare a Bibliei si nu vad ce ar fi rau in asta.
Dacă se pocăiește, e iertat de absolut toate păcatele, indiferent dacă a făcut genocid la milioane de oameni. La patul de moarte bocești oleacă, vine popa, te sfințește, și ayaye.
Dacă își regreta cu adevărat faptele și își schimbă viata, poate fi iertat.
Lol, lol, lol, e canal de caterinca. El nu crede ca ar fi Isus Hristos.