Fiule,este diferenta deoarece satanistii fac lucruri rele, ateii pur si simplu nu cred in Dumnezeu dar nu fac rele.Domnul sa fie cu tine!
Daca te referi la satanismul modern, la faza cu credinta in Dumnezeu suntem la fel. Dar sa stii ca de multe ori nu vad nici o diferenta dintre un crestin si un satanist modern, doar una, ca acel crestin crede intr-un Dumnezeu creat de propia lui minte.
Este o diferenta mre, atei sunt persoane bune la suflet (cativa)Satanasiti il slujesc pe cel rau, ei sun vazuti mai rau decat un ateu de catre crestini
exista.in primul rand satanismul este o religie,satanistii avand biblie, biserici, ritualuri si eroi (satanismul "modern" are drept erou propria persoana cel "traditional" diversi demoni)
in vreme ce ateii nu au nimic de genul.
In DEX : ATEU = dept al ateismului, persoana care neaga existenta lui Dumnezeu si a oricarei divinitati.SATANISM = 1.caracter atitudine satanica 2. cult coonsacrat lui satana si raului. Sper ca iti dai seama care e diferenta
E vreo diferenta intre creștinism si cretinism? Oare chiar e? Eu cred ca nu e nicio diferenta.
Lasa trollatu, sau macar fa in asa fel sa fie destept, ca altii chiart pun botu la intrebarea ta si cred ca ai zis serios, si apoi te iau drept prost.
Same!
Cred ca au mai multe lucruri in comun satanistii si crestinii decat atei si satanistii
diferenţa ar fi că mulţi preferă să zică că sunt atei şi nu se complică cu atata discriminare cand spun că sunt ˘satanişti˘
p.s. satanismul nu are legătură cu veneratul demonilor/satanei
Maica, este cel putin ciudat raspunsul Dumneavoastra... Iertat sa fiu ca indraznesc a va contrazice.
Dar diferenta este alta. Satanistii se inchina diavolui iar ateii resping existenta lui Dumnezeu.
Satana inseamna din cate stiu "impotrivnic", impotriva a ce? A lui Dumnezeu! Astfel un ateu este tot "impotrivinic".
Diferenta primara este de practica ( o diferenta intr-adevar foarte mare). Si mai este si diferenta de constientizare, satanistii stiu ca Dumnezeu exista, dar aleg alt "domn",
Doamne ajuta.
Cu greu ma abtin sa nu te jignesc(prostia ta fiind deosebit de mare), dar iti voi explica frumos.Ateii nu cred in divin, si divin nu inseamna doar D-zeu, ci tot ce tine de divinitate(ingeri, zei(si Satana e mai nou un fel de zeu, echivalentul lui Seth de la egipteni). Deci e o foarte mare diferenta intre atei si satanisti. Poate intrebarea era menita sa jigneasca unele persoane, dar nu ai facut decat sa te ingropi in prostie
De acord cu tine. Mai sti? Poate s-a facut o greseala de tipografie cand s-a scris Dex-ul
Depinde la ce fel de satanisti te referi, daca te referi la satanistii moderni, nu exista nici o diferenta intre ei. Funda?
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: