| nesuferit a întrebat:

E vreo religie care crede in dumnezeu isus, dar nu crede in sfinti?

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LgMihail):

Nu spune nimic? De indreptarul invataturilor sanatoase nu ai auzit? De faptul ca nu trebuie sa ne lasam furati de filozofia lumii nu ai auzit? Si inca o intrebare la care sa cauti raspuns! La cine ar trebui sa inaltam rugaciuni si sa-I aduceam inchinare, Creatorului sau creatiei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Drept ai vorbit!

anonim_4396

Eu cred in Hristos si sunt de acord cu Sfanta Scriptura! Nu inteleg ce vrei sa spui cu "sa te preia cineva inapoi la Hristos!"

| LgMihail a răspuns (pentru anonim_4396):

De faptul ca aceia de care imi zici se vor "SCULA DINTRE VOI" (adica vor fii schismatici!) nu ai auzit? De faptul ca vor venii cu invataturi RASTALMACITE nu ai auzit?
Nu uita, pana astazi Ortodoxia are aceleasi talmaciri ca in secolul 4! Talmacirile fiecarei secte dateaza de (cel mai aproape) sec 16-17.

Trebuie sa iti pui intrebarile astea cu intentie ca sa te crezi si drept. Si nebun de-ai fii, tot n-ai fii sectar, citind Biblia.
Cand nu te vei ruga tu doctorului sa te vindece, atunci sa mai vorbesti! Te inchini la materie la tot pasul si mai presus de toate te inchini tie insuti, dar nu o recunosti!
In Sfant salasluieste Hristos. Nu ai inteles oare din Biblie ca Dumnezeu e slavit in creatia Sa?! De ce crezi ca a facut-o?!?!?!?

Vai de capul vostru. Ochi aveti si nu vedeti!

anonim_4396

Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos spre invatatura, spre mustrare, spre indreptare, pentru inteleptirea cea intru dreptate! Uite dovada!

| LgMihail a răspuns (pentru anonim_4396):

Bati campii... Nu am contrazis asta!

anonim_4396

Eu nu iti spun altceva decat ceea ce spune Scriptura nu omul!

| Pascaru_Petru_1964 a răspuns:

Da pocaitii

| Urzi23 a răspuns (pentru nesuferit):

Nesuferit explică (pentru Jasser):
Ajutoru vine de la tine insuti. daca n-am bani, ma duc la biserica sa ma rog sau la munca, eu unul m-as duce la munca

Urzi23 in dialog :

Daca te duci si te imbraci de la un tomberon si mai dai pe fata cu niste crema de ghete sa arati mai tuciuriu, gatit in acest fel o tai la usa bisericii, inveti un cintec "vreau un ban sa iau o piine" si o scoti la capat. Vezi sa nu te cocoseze in batai concurenta rolling on the floor

| nesuferit explică (pentru Urzi23):

Ce legatura are raspunsu tau? cu intrebarea

| Urzi23 a răspuns (pentru nesuferit):

Nesuferit explică (pentru Urzi23):
Ce legatura are raspunsu tau? cu intrebarea

Urzi23 in dialog :

Roaga un adult din familie sa citeasca cele de mai jos si sa le explice cu cuvinte mai pe intelesul tau

Urzi23 a răspuns (pentru nesuferit):
Nesuferit explică (pentru Jasser):
Ajutoru vine de la tine insuti. daca n-am bani, ma duc la biserica sa ma rog sau la munca, eu unul m-as duce la munca

Urzi23 in dialog :

Daca te duci si te imbraci de la un tomberon si mai dai pe fata cu niste crema de ghete sa arati mai tuciuriu, gatit in acest fel o tai la usa bisericii, inveti un cintec "vreau un ban sa iau o piine" si o scoti la capat. Vezi sa nu te cocoseze in batai concurenta rolling on the floor

| nesuferit explică (pentru Urzi23):

Dai ba drumu ca nai nici un haz

| 123456numelemeu a răspuns:

Pei cam da