| valentingb a întrebat:

E vreun preot/pastor, sau macar student, pe aici?

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Preot sau pastor nu am intalnit niciodata pe aici, ci doar cativa trolli...
Studenti la teologie da! Imi scapa numele acum, dar activa pe site acum ceva vreme.

10 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Student? Probabil student la teologie, pentru ca nu vad, spre exemplu, ce legatura ar avea un student de la facultatea de fizica, cu religia.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Gresesti Inferno, gresesti. Unul din renumitii astrofizicieni actuali - Bernard Haisch - a urmat la inceput, timp de 2 ani, un seminar condus de calugarii benedictini de la St.Meinrad Archabbey, Indiana de sud. Deci se poate.Nimic nu este imposbil, chiar si Imposibilul!

| CinevaNou a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

| valentingb explică (pentru Inferno):

Ha! ha! M-am bazat pe faptul ca unii oameni sunt destul de inteligenti ca sa fie siguri pe concluzia asta, si sa raspunda cu da sau nu.

| anonimg a răspuns:

Cine crede ca Dumnezeu raspunde la curiozitatile oamenilor, se inseala.

| valentingb explică (pentru anonimg):

Pe bune? Asta e raspunsul tau?

| anonimg a răspuns (pentru valentingb):

Sa nu crezi ca ti-am raspuns cu rautate. Daca intrebarea ta este sincera si izvorata dintr-o nevoie, atunci Domnul sa-ti ajute. Ba inca El sa-ti ajute sa gasesti si raspuns pentru care cauti un preot, pastor sau student.

| Moisie a răspuns:

Vad ca nu se prezinta nimeni, oare din ce cauza?
Le-o fi rusine?

| Ben00 a răspuns:

Un pastor al baietilor fara scop ar fi posesorul ID ului Moisie (ultimul lui ID). S-ar putea sa fie si student (la babaroase). Orientarea lui este indicata de directia vanturilor.

| valentingb explică (pentru Ben00):

Daca le ai cu trollingul, zi..ca fac o lista cu raspunsurile tale si le trimit pachet la www.tpu.ro/contact. Nu ai fi primul beneficiar al sercviciului de epurare a raspunsurilor. Nu ai unraspuns la intrebarea mea, la obiect, abtine-te! Mai sunt cateva milioane de intrebari pe TPU, raspunde la alea, nu iti irosi viata aici.

Întrebări similare