Preot sau pastor nu am intalnit niciodata pe aici, ci doar cativa trolli...
Studenti la teologie da! Imi scapa numele acum, dar activa pe site acum ceva vreme.
Student? Probabil student la teologie, pentru ca nu vad, spre exemplu, ce legatura ar avea un student de la facultatea de fizica, cu religia.
Gresesti Inferno, gresesti. Unul din renumitii astrofizicieni actuali - Bernard Haisch - a urmat la inceput, timp de 2 ani, un seminar condus de calugarii benedictini de la St.Meinrad Archabbey, Indiana de sud. Deci se poate.Nimic nu este imposbil, chiar si Imposibilul!
Ha! ha! M-am bazat pe faptul ca unii oameni sunt destul de inteligenti ca sa fie siguri pe concluzia asta, si sa raspunda cu da sau nu.
Pe bune? Asta e raspunsul tau?
Sa nu crezi ca ti-am raspuns cu rautate. Daca intrebarea ta este sincera si izvorata dintr-o nevoie, atunci Domnul sa-ti ajute. Ba inca El sa-ti ajute sa gasesti si raspuns pentru care cauti un preot, pastor sau student.
Un pastor al baietilor fara scop ar fi posesorul ID ului Moisie (ultimul lui ID). S-ar putea sa fie si student (la babaroase). Orientarea lui este indicata de directia vanturilor.
Daca le ai cu trollingul, zi..ca fac o lista cu raspunsurile tale si le trimit pachet la www.tpu.ro/contact. Nu ai fi primul beneficiar al sercviciului de epurare a raspunsurilor. Nu ai unraspuns la intrebarea mea, la obiect, abtine-te! Mai sunt cateva milioane de intrebari pe TPU, raspunde la alea, nu iti irosi viata aici.
AvalohAlyn întreabă: