| OmulDeStiinta1986 a întrebat:

Eclipsa de maine de la ora 12 e data de Dumnezeu sau e doar o coincidenta ca va aparea Luna in fata Soarelui? ca de multe ori crestii spun ca tot ce se intampla e din cauza lui Dumnezeu. (sa nu va uitati la eclipsa fara ochelari speciali ca altfel va stricati ochii)

Răspuns Câştigător
| Cophen a răspuns:

Stiinta are mereu un raspuns. Dumnezeu practic nu exista, doar teoretic.

40 răspunsuri:
| mihaict19 a răspuns (pentru OmulDeStiinta1986):

Parca vorbeai de tolenta tu ce faci aici?

| OmulDeStiinta1986 explică:

Nu ti-a scos dumnezeul tau atotputernic ignore-ul meu huh? nici nu mai citesc ce ai scris. ia. deschide gura iar.

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru mihaict19):

Eu nu am facut nimic ilegal. nu am amenintat pe nimeni cu moartea etc. invata diferenta.

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru mihaict19):

Buna. desigur... poti interveni. zi-mi exact la ce te referi ca s-au spus multe pe aici.

| martzian a răspuns (pentru OmulDeStiinta1986):

Din gura ta suna ca un compliment. Nu ma astept la mai mult. happy

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru martzian):

Cauta pe google "scoala de trolling". ai nevoie grav happy

| martzian a răspuns (pentru OmulDeStiinta1986):

Cum spuneam... happy

| catanavip a răspuns:

Ateule interesat esti de Dumnezeu tot timpul. Sunt bine impresionat ca ateilor le pasa de Dumnezeu si ii dau atenti. Felicitari Crestinule

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru catanavip):

Pai daca eu conosc biblia mai bine decat 20 de crestini pusi la un loc big grin

| catanavip a răspuns (pentru OmulDeStiinta1986):

Deci esti un mai Crestin ca crestinii, inteleg nemultumirea ta cu privire la biblie gandeste-te ca din ea au fost scoase multe bagate la fel de multe afirmatii de Constantin cel mare si adunatura lui de popi in scopul de a inrobii asta nu inseamna ca toata e fake. Si NU BIBLIA E DOVADA CA EXISTA O SUPER INTELIGENTA. VIATA INSASI E DOVADA SI O VEZI PESTE TOT IN JURUL TAU. SUCCES IN AUTOCUNOASTERE.

Întrebări similare