| Astaroth a întrebat:

Ema, l-ai vazut pe Satan? Daca nu, cum ar arata el asa in viziunea ta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea ta este tendentioasa, este direct pusa pentru Ema ca ea sa fie provocata si ulterior luata peste picior, te dau de gol anumite aspecte.
Aici am vrut din primele mele randuri ca toti sa fim pentru unu, pacat insa asa cum i-am spus si unei colege al carui nume nu-l dezvalui, anume ca unii ar manca din ea la propriu daca ar avea ocazia, la fel este si cu Ema care ar merita un respect de vreme ce nu a insultat pe nimeni de aici, s-a purtat omeneste cu toti, chiar merita respectata si oricat ati incerca s-o trageti in noroi o sa aiba mereu aceeasi valoare, stima si respect din partea multor oameni.

20 răspunsuri:
| DrPinyada a răspuns:

Ema is in here. With us.

| Alien a răspuns:

Arata ca dracu!

| eXtreme21 a răspuns:

Cine e Ema?

| EmaS a răspuns:

El se poate preface in inger de lumina.Nu trebuie neaparat sa apara cu coarne si cu coada.Insa il vei cunoaste dupa soaptele pe care ti le va spune. Daca te va indemna sa faci raul.Glasul lui Dumnezeu te indeamna la bine.
Sa stii ca fiul meu l-a vazut.Acum cativa ani.a fost un cutremur,nu mare,dar noi ne-am pus pe genunchi,ca sa ne rugam.El, fiind mai obraznicut, nu s-a pus pe genunchi si a mers in bucatarie.Acolo,l-a vazut pe satan,era urat cu coarne si cu coada, si ranjea la fiul meu.A venit speriat de acolo, si plangand ne-a spus ce a vazut.Nu sunt povesti. Exista Dumnezeu, exista satan!

| Danutza27 a răspuns:

Rasuflam si eu usurata citind pe TPU, nimic nou sub soare.Zic in mintea mea, astazi Ema a avut o zi linistita, face dulceata de struguri si invirte prin oale cu lingura de lemn sa nu se prinda. Totusi ma maninca pielea si zic, dracusorii aia mititei fac scolarizare imposibil impielitatii sa nu sara cu furcoiul si sa nu gaseasca ei musterii pe TPU sa le puna capastru in cap si sa ii mine la rele.Cum sa ingaduie ei o zi sa treaca fara sa nu fie Ema tarbacita.Zic ia sa mai incerc o data norocul si dau de perla "Ema si dracii "
Totusi frumos este sa dau un raspuns citez din memorie : Parintele Cleopa (dumnezeu sa il odihneasca) fiind intrebat ceva gen TPU ce raspunde dupa ce face 3 Sf Cruci: "Daca ai fi legat de pomul acela si ai vedea pe dracul ai smulge pomul si o rupi de fuga cu pom cu tot in spate "

| miradoniz a răspuns:

@Danutza27hee hee ce tare:frica de diavolhee hee poate o fi și asta prin scrierile Părinților Bisericii; eu până acum nu am găsit scris, decât despre "frica de Dumnezeu"-o formă a respectului.Nu m-oi fi uitat binehee hee

| Danutza27 a răspuns:

@miradoniz prea multe emoticonuri " Eu zic sa incerci sa citesti si de sus in jos si de jos in sus ce am scris, daca te ajuta poti si de la dr la stg, ca eu tot nu te pricep

| chelstone a răspuns:

Operator, intrebarea nu a fost tendentioasa, ci una directa, nu vad care este problema?! A fi tendentios inseamna ca vizezi un scop, ascuns. Tendetios vine de la a tinde (spre), cand intrebarea incepe cu numele celui caruia ii este adresata intrebarea, nu vad cum deduci ca este tendentioasa, iar apoi urmeaza doua intrebari bine definite prin care se urmareste un raspuns din partea persoanei citate.

| Danutza27 a răspuns:

@chelstone este sub demnitatea lui @BloodySpirit sa o contacteze pe Ema pe privat si sa ceara cuvint de invatatura. Omul dorea sa se dea mare, probabil a declansat supapa de suprapresiune de la minte si sa nu se iroseasca atita talent a postat

| miradoniz a răspuns:

@Danutza27hee hee sorryhee hee întradevăr,mi-a atras atenția numai ultima parte; vezi tu,înainte,se vorbea despre Dumnezeu și despre grația divină,astăzi se vorbește despre cel rău-este ca și când am pune învățăturile la congelat, să nu se strice.ȘI întradevăr, se conservă-dar au devenit necomestibile.Ca să îți dau un exemplu,uite Grigore Palamas,probabil figura cea mai controversată a spiritualității ortodoxe.În sec al xiv-lea, a declarat cu o insolență incredibilăhee hee că oamenii au o împlinire a ființei,ca să spun așa, mai mare decât cea a îngerilor-tocmai pentru că au un corp; spiritul uman este o forță vivifiantă care penetrează corpul, la fel cum energiile divine penetrează totul.Astfel,oamenii sunt o imagine mai perfectă a lui Dumnezeu.
În explicația lui sunt menționați doar îngerii.

| Danutza27 a răspuns:

@miradoniz Daca te maninca pielea de citate am la indemina dar sunt 2 sfinti necanonici sf Paraipan si Burdujel si sa vezi acolo citate de se zbirleste parul pe tine ca pe motan.

| Mişaaa a răspuns:

Oare când o să terminaţi cu Ema?

| Danutza27 a răspuns:

@Mişa "Oare când o să terminaţi cu Ema" din cite vad eu cei de pe TPU sunt dornici de cuvinte de invatatura, ca este sub demnitatea lor sa citeasca si aplica cu indaratnicie "Cititul dauneaza grav sanatatii" Chiar daca nu ar mai fi Ema/fumaretul apare alta Ema si alt fumaret sa le ia locul Ca se va umple TPU numai de intrebari si ioc raspunsuri.

| Mirceamrc a răspuns:

Ema si eu l-am vazut pe satan, e mic verde si se urca pe perete, il vad zilnic, mai ales cand sunt pe WC il vad, mereu sare din closet si imi da un ziar, e chiar de treaba

| Hombre a răspuns:

In viziunea lui Ema satan arata ca mine in jacuzzi cand fac ghidusii cu ea.

| EmaS a răspuns:

Danutza27
Draga mea,cand n-o sa mai fiu eu sau Fumaretul, uite Dumnezeu trimite pe altii, pe tine, pe Operator.Pana atunci va pregateste, va intareste ca sa tineti piept atacurilor.

| Astaroth explică:

'' ati incerca s-o trageti in noroi... ''
Ema, hai sa ne-o tragem in noroi! love struck

| Mirceamrc a răspuns:

Trimite pe alti pe naiba haha esti haioasa ai imaginatie bogata

| cristi202 a răspuns:

Eu nu l-am vazut pe Diavol fata in fata, dar realitatea existentei lui m-a coplesit la un moment dat cind toata viata mea se ducea de ripa. Nu l-am vazut fata in fata, insa i-am "simtit" respiratia in ceafa. Nu l-am vazut fata in fata, dar i-am "auzit" risul sinistru, si nu a fost fantezie sau imaginatie - imediat dupa aceea timp de citeva zile, cu toate ca totul era urit in viata mea, lucrurile deveneau si mai urite. Mai frumos insa a fost cind am inceput sa "simt" zimbetul lui Dumnezeu - stiam ca e de bine, ca in viitorul apropiat se va intimpla ceva extraordinar in viata mea, si asa si era.
Asa cum zicea si Ema, zic si eu: exista Dumnezeu. Exista si Satan. Si nu iti doresc sa ai de-a face cu el. Nu e de dorit acest lucru.

| miradoniz a răspuns:

@Danutza27hee hee poatehee hee dar nu asta contează, as zice.Eu văd tot ce are legătură cu cel rău, prin prisma celei dea doua Epistole spre Corinteni a apostolului Pavel 12-7.Iar"ghimpele"la care se referă,mie îmi aduce aminte de"coroana de spini" a lui Iisus.E ca și cum,El a fost încoronat în batjocura,ca Rege al Iudeilor,așa cum tot creștinul,omul chiar,aș zice,care își ia viața în mâini, este batjocorit, de cei care își fac datoria.În batjocură primește spinii-îndură și suferă datorită demonilor interiori.Și sunt coroana lui.Dar crucea îi este impusă de demonii altora.

Întrebări similare