| Dorugar a întrebat:

Era Isus un exibitionist?
Isus ne indeamna sa ne luam fiecare propria noastra cruce si sa-l urmam in "sacrificiul" sau,(vezi Matei 16: 24).
Dar el fiind de fapt un Dumnezeu nemuritor, sacrificiul Sau nu putea fi moartea, pentru iertarea pacatelor noastre (asa cum cred cei care refuza sa gandeasca) ci doar expunerea corpului sau despuiat in vazul lumii, adica exihibitionismul!
Tiand cont de acestea, era Isus un exibitionist?
Sau doar un sarlatan care voia sa prosteasca oamenii asa cum vedem si in Marcu Cap 4 unde explica ca rostul pildelor sale este sa prosteasca oamenii?

10 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Domnul Isus se refera ca trebuie sa acceptam necazurile, bolile si suferintele noastre in fiecare zi pentru ca El ne ajuta, ne da putere. Daca El care a fost fara de pacat a suferit, si noi vom suferi. El se refera aici si la faptul ca desi suntem drepti si cinstiti unii ca tine ne vorbesc de rau.Matei5:,,Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra!,,

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Adica confirmi faptul ca Dumnezeul Isus nu este decat un sarlatan care va face sa acceptati suferinta bolile si necazurile doar pentru ca el ca Dumnezeu juca o sceneta de prost gust in fata multimii indobitocite?
Ce putere va da el, va da un rahat cu prune, asta va da!

Si 2 Nu te-a intrebat nimeni la ce se refera Isus!
Daca nu te duce mintea sa raspunzi la intrebare, taci din gura si nu te mai baga ca musca in oala!

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Pe tine nu te duce mintea ar fi trebuit sa intelegi ca eu ti-am raspuns foarte clar la intrebare.Ai spus ca Isus ne indeamna sa ne purtam crucea, iar eu ti-am explicat in ce sens.

Vad ca tu esti tare limitata, ca nu intelegi sensul si subiectul esentialul din intrebare.
Stii ca asta se cheama analfabetism?

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Tu trebuia sa tragi concluzia sa intelegi ca raspunsul era NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sensul de a-ti purta crucea este la figura nu la propriu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu ai una primiti-va. Adica orice ateu e posedat. Nu fi atat de inapoiat suntem in sec.XXI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh spune-mi tu ce sti despre un demon? Vorbeste gura fara tine, mai exact un demon nu e ateu sau mai nou isi neaga propiai existenta. Si eu sunt teist nu crestin dar teist.

| loIosaurus a răspuns:

Sarlatan esti tu soimos.
Esti si incult si idiot.

Întrebări recente