| Toluk19 a întrebat:

Eri am fost la Manastirea Saharna, multi oamenii erau demonizati, si o fetita de 15 ani inaltimea dupa aprecierea mea avea vo 1.60 cm pe nume Pashka este demonizata, 6 oameni nu puteam sa o tinem, inclusiv si eu, va dati seama sa te zbati 10 min si 6 oamenii sa te tsina ca orce om obosesti cu mult mai repede, dar fetita aceasta s-a zbatut toata slujba ( slujba tine 3 ore ) si inca la sageata vo jumate de ora, va dati seama e doar o copila sa te zbati 3 ore si ceva si 6 oameni sa o tina, asta e imposibil ca om normal, de unde atita putere si rezistenta in ea?
Prietenii mei cind eram pe drum spre saharna, deodata se rideau si parca isi bateau joc de mine, dar cind am ajuns acolo la doi prieteni i sau facut rau de tot si au iesit din manastire, si nu sau mai intors dar nu stiu de ce.
Un prieten mi-a spus > Tolea eu nu mai vin aici, eu nu pot sa ma uit la asa ceva Igor daca ar fi minciuni aceste lucruri oamneii aceia trebuie sa fie bagati de seama pentru ca Iisus a spus clar > Prorocii mincinosi vor avea mai mare pedeapsa <
Si i-am spus > Ai vazut cu ochii tai ce putere au sufletele acestea mai ales fetita de 15 ani ( Pashka), ai vazut-o cu ochii tai.
Ce credeti?

10 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Dincolo de greselile gramticale cum ar fi sau - de s-au, eri - ieri si se rad -rad.
Dincolo de toate acestea, schizofrenia sau bolile mentale se regasesc la multi oameni.
Adesea un schizofrenic pare sa fie detinatorul unor puteri supraomenesti.
Ce spui tu pare un caz de nebunie, probabil schizofrenie.

| Toluk19 explică (pentru Inferno):

Intelegi ce scriu? am scris repede de aceea.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Eu am vazut un om cazand jos sin cauza slujbei.Frate,cum poate o copila(!), sa se zbata asa de tare, eu nu pot, si sunt baiat.Dar ea ca e fata? Pe mine ma poate tine doar un barbat daca m-asi zbate, dar altminteri 6?

Cand vezi asa ceva, e imposibil sa nu mai crezi in Dumnezeu! Pace.

| trolololo a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Eu am văzut. Si tot nu cred. Problem?

| doctorandus a răspuns:

Daca vrei sa ajungi la inchisoare ca popa de la Tanacu, continua tot asa. Popii nu ar trebui sa trateze bolnavii psihici, asta e meseria psihiatrilor.

| doctorandus a răspuns:

Aia care facea pe posedata e doar nebuna, dar popa care a exorcizat-o e nebun periculos si si-a gasit prosti sa-i cante-n struna. Numai un nebun periculos trateaza bolile psihice prin metoda hocus-pocus. A incuraja un bolnav psihic sa ramana fara tratament medical este o fapta cu caracter antisocial.

| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei, azi nu cu ajutorul lui Dumnezeu se fac aceste lucruri.Matei7:15-23

| RAY a răspuns:

Ca sunt basme =propaganda religioasa tipica

| rocco09 a răspuns (pentru RAY):

Raspuns stiintific?laughing

Răspuns utilizator avertizat