Ai idee cine este Îngerul care a vorbit cu Dumnezeu?
Că nu vorbim despre un simplu înger.
Nu! Domnul Isus Hristos mijlocește pentru oameni la Dumnezeu. Fecioara Maria este moartă!
Nu. Ea e moarta și acum nu mai are treaba cu pământul. Ce sens are sa te rogi unui mort ca el sa se roage mai departe lui Dumnezeu când tu te poți ruga direct lui Dumnezeu? Dumnezeu ne așteaptă pe noi sa ne smerim și sa Îl chemam din toată inima pe El ca să ne cerem iertare, nu sa ne rugam unor morți, oricine ar fi fost ei.
Trebuie sa ne rugam unul pentru celalalt, dar noi, cei vii. De când Biblia a fost scrisa celor morți și nu știam eu? Înțelegeți odată ca după ce moare un om, nu se va mai ruga, mai ales pentru oamenii de pe pământ. El e mort și mort rămâne, nu se roagă pentru cei vii. Dacă eu o sa mor sfanta ma pot ruga după moartea mea pentru cei vii? HAAI CA DA
Va trai adică va merge în rai, nu înseamnă că acum e viu pe pământ. În plus, dacă afirmi ca va puteți ruga Mariei ca să se roage mai departe lui Dumnezeu, o faci pe Maria omniprezenta, ceea ce NU se poate, dar fiind faptul ca doar Dumnezeu e omniprezent. Ba chiar, voi spuneți ca are putere sa facă o grămadă de lucruri, ceea ce, din nou, e fals, deoarece a fost și este un simplu om, nu un mic dumnezeu.
Scrie în Biblie sa nu trecem peste ce este scris. Dacă ar fi trebuit sa ne rugam vreunui sfânt, nu ar fi scris asta în Biblie? Dar voi treceți peste ce este scris și băgați de la voi ca așa trebuie să facem ca să ne fie ascultate rugăciunile etc.
Ce fapte bune sa mai faci în rai? Ce rugăciuni sa mai faci când ești cu Dumnezeu o veșnicie? Acolo nu mai ai nevoie de nimic, ca să Ii ceri Domnului, tot ce îți mai rămâne de făcut e sa Îl lauzi o veșnicie și sa te bucuri ca ești cu El.
Și dacă nu știai Biblia e adresata oamenilor de pe pământ, mai ales epistolele, ca scrie la început "către Biserica..." sau "către...". Dacă era adresata și morților, scria "către Biserica si către cei morți în Domnul". Eu am zis ca adăugați la ceea ce este scris
Evident ca din pântecele unei muritoare S a născut Hristos, care este viu în vecii vecilor. Dumnezeu este Singurul nemuritor ("singurul care are nemurirea, care locuiește într-o lumină de care nu poți să te apropii, pe care niciun om nu L-a văzut, nici nu-L poate vedea și care are cinstea și puterea veșnică! Amin." 1 Timotei 6:16). Mai întâi informează te.
Fineness întreabă: