Ideea este combatuta de unele persoane:
Spuneau ca lucruri rele se intampla persoanelor rele fara motiv.
Exista insa si ipoteze alternative la acest "totul se intampla cu un scop", ipoteze care sustin ca anumite evenimente se petrec datorita unei combinatii de intamplare, accident si irationalul uman.
Ei bine, hai sa iti spun un sfat valabil mereu : " Nu exista coincidente" Cine respinge acest fapt, se arde, si nu numai o data.
Imi place tare mult numele tau, mai ales Ivan Nu l-am mai auzit la nimeni, desi stiu ca e nume folosit in Rusia si Romania. In fine, deviez de la subiect. Deci nu exista coincidente. Cineva a crezut ca exista si s-a 'ars' rau de tot in viata, abia a reusit sa nu si-o esueze cu totul. De atunci, e mereu atent la 'coincidente', iar de fiecare data constata ca nu sunt coincidente.
Ai grija, sa nu te convingi si tu de acest lucru pe pielea ta...
Absolut.Orice efect are o cauza, si orice cauza are efectul sau.Este o lege universal valabila.Nimic nu este intamplator.Coincidentele nu exista.
Exista un lant de cauzalitate in care fiecare efect are o cauza, totul se afla in relatie cauza-efect insa in viata de zi cu zi tind sa cred ca directia in care se indreapta viata ta sau evenimentele care au loc sunt direct/indirect influentate de alegerile tale. Exista de asemenea conceptul budist "karma" daca vrei sa afli mai multe.
Sunt familiarizat cu budismul, vezi:
http://www.tpu.ro/......ere-aveti/
Multumesc pentru raspuns!
Rizztheseballs6969 întreabă: