| AskAlex a întrebat:

Este cineva care practica Wicca? Daca da recomandati-mi si mie un site sau povestiti-mi o experienta dintr-un ritual; as vrea sa aflu mai multe despre acest cult din experienta personala a unor oameni care practica pentru ca pe site-uri e doar teorie si nimic mai mult sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AskAlex tongue Iti recomand Cartea Ucenicului Vrajitor si Manual de Initiere in Vrajitorie. Sunt toate bazate pe Wicca. Nu te documenta de pe site-uri, pentru ca pe Internet nu stii daca ajungi Wiccan sau satanist...
P.S. Autor: Oberon Zell RavenHeart... In cartile acelea vezi cum decurg toate ritualurile!

44 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Eu am aflat destul de multe despre wicca din seria de carti legendele din avalon, toate practicile religioase din cartile alea se refera la religia wicca. In prezent nu stiu sa iti spun cati o practica (stiu ca sunt practicanti) si nici ce fac exact. Dar poate te-ar ajuta sa citesti cartile respective

| Allrc24 a răspuns:

Amice te joci cu diavolul. vrajitoriile indiferent daca sunt bune(aparent bune dar de fapt contin un rau) sau rele sunt facute cu ajutorul diavolului. deschizi usi pe care nu le mai poti inchide.

Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)

| Inferno a răspuns (pentru Allrc24):

Pai wicca venereaza natura. Ce treaba are cu diavolul, ca este impotriva diavolului nu cu el. Sunt ritualuri care se fac pentru a il alunga.

| AskAlex explică (pentru Allrc24):

Nu cred in dumnezeu happy

| Allrc24 a răspuns (pentru AskAlex):

In cine crezi? vraji si wicca? nalucirile demonilor?

| AskAlex explică (pentru Allrc24):

HaHa, In primul rand nu exista demoni, si da vreau sa aflu cat mai multe despre Wicca, daca vrei sa vorbeste de dumnezeu du-te la biserica >_>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allrc24):

Allrc, daca nu stii ce cu viata ta mai bine taci! Du-te tu la biserica! Pentru ce crucile mele ai raspuns asa doar sa iti bagi nasul ca insecta in... stii tu expresia!
AskAlex tongue Iti recomand Cartea Ucenicului Vrajitor si Manual de Initiere in Vrajitorie. Sunt toate bazate pe Wicca. Si Demonii exista, dar wicca este total in potriva, de aceea atunci cand se creeaza Cercul spui: "Se vor deschide portile intre lumi, Iar cei ce vor intra in al raului nu vor mai iesi si raul nu va intra in Cercul Binelui! Distrusa fie ori ce parte din rau, din Altarul meu, Al BINELUI!(Allrc24!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

POFTIIM? ALEA NU SE NUMESC PRACTICANTE, SE NUMESC IDIOATE! De unde sti tu maiculitza ca "in genral" este practicat de fete mai ales... Din experienta proprie? Si inca ceva! ABSOLUT toate lucrurile legate de vrajitorie au fost create de barbati, femeile au spus ca "Vrajitoria nu este doar o treaba masculina, ci si femeile o pot practica, chiar mai bine". Probabil mai bine decat unii barbati, cum o fi... Insa nu cred ca mai bine decat cei ce au creat-o, desi in unele cazuri profesorul devine elev!

| Allrc24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde era merlin... fie ca e magie alba fie ca e magie neagra magia e facuta cu puterea demonilor. pentagrama reprezinta pe diavol. 2 coarne, 2 urechi si barbia(5 colturi). Dumnezeu condamna magia.

Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi FERMECATORI şi INCHINATORI LA IDOLI şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)

anonim_4396

Du-te ma si te culca. De unde stii tu ca noi folosim pentagrame inverse, adica cele sataniste? Nu vezi ma ca esti vai de viata ta, documenteaza-te din adevarate carti inainte sa condamni. Cine te crezi tu, Dumnezeu? Stii tu ca este facuta de la demoni magia/vrajitoria? Esti o victima a crestinismului, crezi si tu ce auzi de la un popa sau doi.

| Allrc24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar tu ai spus ca toate sunt bazate pe wicca.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wicca

anonim_4396

Felicitari, acum inteleg de ce crezi ca Wicca este ...satanista. Ma rog... asa, bravo, documenteaza-te tot de pe internet ca bine ai sa o mai duci laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate tu nu ai inteles bine, dar nici exprimarea mea nu a fost stralucita. Am spus ca acele carti sunt bazate pw Wicca...

| AskAlex explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult, scuze ca nu am raspuns mai devreme ^_^, am fost foarte ocupat si nu am mai avut timp sa intru pe TPU, o sa caut cartile si o sa le citescwinking.

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar Oberon Zell Ravenheart nu este cea mai potrivita persoana de la care poti invata despre wicca iar cartile lui... sunt fantezii pentru copii, Cel putin cartea ucenicului vrajitor pe care am vazut-o happy Exista destule loje, organizatii unde poti invata, trebuie doar sa stii unde sa le cauti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dismally):

Cel putin... happy Nu poti citi in Cartea Ucenicului Vrajitor! Mai intai trebuie sa parcurgi manualul de initiere, si sa vezi cum fanteziile alea se transforma in realitate. P.S. Ce ti se pare tie fantezie este de fapt parapsihologie, lucruri care daca le cultivi te bucuri de ele happy!

| AskAlex explică (pentru Dismally):

Interesant... si unde ai cauta tu una din aceste organizatii?

Nu multumesc, probabil ca stiu mai multe despre ocultism, magie, vraji etc. decat autorul asa ca nu am nevoie de acel manual de initiere happy

| Dismally a răspuns (pentru AskAlex):

Depinde ce anume cauti, ce cunostine ai in domeniu, fiecare organizatie are propriile reguli. Unele sunt deschise, poate deveni membru oricine, in altele trebuie sa fii invitat de unul dintre membrii existenti.

Pai, presupun ca, pentru a fi invitat in organizatie, trebuie sa fii cat de cat bun sa zic asa si probabil sa cunosti pe cineva (cred). Deci, nu stiu mare lucru, incerc si eu sa aflu cat mai multe, dar cum nu cunosc pe nimeni care practica... sunt cam dezorientat sa zic asa._. Ceva sfaturi? O, si daca esti cunoscator imi poti spune unde pot gasi o organizatie care primeste membrii? Daca nu cer prea mult bineinteles.

Erau mai multe si la noi in tara acum cativa ani, acum nu stiu daca mai sunt. De una pot sa iti spun ca este activa inca, dar momentan nu sunt acceptati membri noi, peste cateva luni e posibil sa fie mai "deschisa" happy In alte tari gasesti multe, cea mai cunoscuta dintre ele este Ordo Draconis et Atri Adamantis.

anonim_4396

Eu consideri ca tu nu prea stii ce e acea Vrajitoria Wicca, si nici pe ce se bazeaza Acel tip de Vrajitorie... Poti avea cunostinte in ocultims pentru ca sunt zeci de religii oculte, care mai de care.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AskAlex):

"Cand elevul va fi pregatit, profesorul va aparea."
Gasesti zicala in una din carti, care ascunde secrete necunoscute de... unii.

De ce crezi asta? happy Stiu ce este wicca, dar cartea recomandata de tine mi se pare foarte slaba. Adica nu gasesti in ea nimic interesant, doar asa, cateva informatii generale si multe care nu au nici o legatura cu subiectul... Spre exemplu: cum sa faci un foc de tabara, cum sa recunosti urmele unor animale, cum sa faci unele trucuri etc. Crezi ca lucrurile astea ar trebui sa le gasesti intr-o carte despre magie?

| AskAlex explică (pentru anonim_4396):

Citatul asta mi-a dat fiori. happy

Imi poti recomanda ceva mai bun? o:

anonim_4396

Post Scriptum: Nu poti sa ii recomanzi Cartea Umbrelor, spre exemplu pentru ca este prntre putinele specealizate total in Wicca. Pentru ca am si eu altele care sunt mai mult pentru a se opune altor religii. Si probabil stii ca un Vrajitor (Wizard) este diferit de un vrajitor (Witch). Diferenta imi inchipui ca o stii...

Daca vrei sa afli mai multe despre wicca, mergi direcl la "sursa", cauta ceva de Gerald Gardner, el este fonadorul cultului wicca happy

Cum sa nu, daca el vrea sa afle despre wicca mai multe, asta ar trebui sa caute. Witch inseamna vrajitoare, poate diferenta dintre wizard si sorcerer happy