E periculos cand cineva intra in legatura directa cu demonii, pentru ca ajung sa ii hartuiasca.
Ba esti nebun? Uite ca noi am evocat demonii si nu am patit nimic si nu ne-au facut nimic.Da te hartuiesc la noapte in vise, Somn usor!
Considere-te un fericit daca inca nu ai simtit nimic, oricum are Satan e conducatorul lumii avand o influenta mare asupra oamenilor. 1ioan5:19
Mie satanismul asta mi se pare un moft. Nu mai stiu oamenii ce sa faca pentru a iesi in evidenta. E atractiv sa fii diferit de altii prin ceva.
Ai mare dreptate!
Nu mai stie lumea prin ce sa iasa in evidenta...
Porcarii din ce in ce mai multe porcarii.
Nu mai vreau sa comentez nimic in legatura cu asta!
Vrei sa-mi spui ca tu nu esti constient de existenta acestor ritualuri?
No comment!
Nu vreau sa ma remarc cu nimic fata de tine!
Daca-ti doreai asta nu intrai aici sa comentezi
Sunt doar constient de prostia ce trece peste limita.
Ai dreptate!
Gândești asemănător cu mine.
Bravo!
E mai mult de atat, in trecut cand si eu eram interesant de satanism,si nu eram atras de faptul de iesi in evindenta, ci ideologia sa, intr-un fel ma scotea din rutina zilnica, si in ciuda faptului ca se aproprie craciunul crestin, uneori (acum mai frecvent ca niciodata) simt o nostalgie in legatura cu aceasta religie (probabil deoarece pe plan psihic anul trecut de craciun am trait cel mai intens religios), in orice caz am iesit din acea miscare,din cauza faptului ca cea care a creat miscarea respectiva, se folosea de asa-numitele donatii de cercetare,pentru profit personal, mai exact sotul ei era seful nazistiilor din America, dar cand au auzit de miscarea ei l-au dat afara, iar tipa s-a intretinut pe spatele credulilor. Recunosc ca uneori as vrea sa ies din rutina, dar na nu-s atat de disperat
Multi practica satanismul pentru ca satanismul e interpretat mereu gresit de catre oameni, in special de catre crestini.Nu trebuie sa-l venerezi pe Satan pentru a te numi satanist, ci venerarea proprie persoane, sa faci ceea ce te face fericit, individul este singurul responsabil pentru viata sa.Ai citit macar cele 11 legi sataniste? Nu te pune sa dai foc oamneilor, sau sa dezgropi mortii la miezul noptii, ci iti impune niste invataturi morale.Satan nici macar nu e o zeitate,iar din punct de vedere al bisericii sataniste oamenii sunt nascuti, nu facuti.
Chiar daca in Evul Mediu existau oameni care spuneau ca practica magie neagra, ca vorbesc cu duhurile negative, sau mai stiu eu ce.Ei bine, trebuie sa intelegem ca au trecut cateva secole de atunci.
Tu vorbesti despre satanismul modern(satanismul lui LaVey). Satanismul de tip traditional presupune venerarea lui Satan si practicarea anumitor ritualuri.
Stiu si eu despre ce vorbesc, ca altfel n-as mai vorbi.
Nu a precizat ce fel de satanism.Desigur ca ritualurile alea se practicau in Evul Mediu, acum nici schizofrenici nu mai cred in asa ceva.
In primul rand nu ti-a cerut nimeni sa-ti exprimi opinia in legatura cu ceea ce doresti si mai mult nu sti ce doresc eu
Pai vad ca te intereseaza!
Nu am spus ca nu ma intereseaza ci numai ca nu sti ce vreau eu.
Satanismul e o pierdere de timp, mai bine nu-l mai practica, ci doar citeste despre el, dupa ce termini cu el citeste despre alte religii antice sau prezente, iti vei da seama ca toate se aseama foarte mult intre ele, au furat unii de la altii, niciuna nu are o idee originala.
Eu practic umanismul secular, dar crestinii imi spun ca cica ar fi tot un fel de satanism
Sunt un pic derutat.
Dupa parerea mea nu are treaba cu satanismul
Stiu, imi placea doar sa fiu ironic fata de teisti.
Anyway, on-topic :
Daca e sa ne referim la satanismul lui Anthony Lavey, si nu la luciferianism, pot spune ca sunt de acord cu el
Cu poruncile, pacatele etc.
Imi place ca in satanismul modern se venereaza sinele.
Si nu vad nimic in neregula cu asta
Ma intereseaza acele ritualuri. cred ca sti la ce ma refer...am gasit cate ceva pe net dar vreau sa aud de le cineva care le-a practicat
Nu ajuta cu nimic acele ritualuri...
Doar in Africa mai exista porcaria asta cu: ritualuri, spirite, etc.
Este si religia satanica se numeste (masonerie)...
Nenea daca n-ai treaba cu viata nu te mai baga. te rog.
Daca iti spun cum se face crezi?
Nene?
Mai bine nu mai zic nimic!
Mai bine nu mai intrebai porcaria asta de intrebare fara sens!
Cati ani ai?
Da-mi adresa ta de mail vreau sa discut mai multe cu tine
Prietene ce vrei sa discuti cu mine?
Nu ai de mozolit niste moaste sau de batut niste cruci?
Nu am!
Tu ai?
Esti pros informat, masoneria nu are legatura cu satanismul
Esti sigur?
Cauta si vezi pe www.google.ro
Teorii ale conspiratie, na prea stupid.
Da practic satanismul modern daca pot spune asa. Ma venerev pe mine si pe nimeni altcineva.
Practic satanismul impus de LeVey.
VLadAlexandru05 întreabă: