| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a întrebat:

Este crestinismul pro sau contra donarii de organe? De ce?

43 răspunsuri:
| Mircea08 a răspuns (pentru RAY):

Biserica lui Iisus este formata din toti crestinii de pe tera, si ma refer la adevaratii crestini, cei care traiesc potrivit invataturii lui Iisus nu cei care merg la o biserica a caror preoti, prezbiteri sau pastori spun ca e crestina.
Eu nu stiu cum supravegheaza sau conduce Dumnezeu lumea, sau daca faptul ca a lasat libertate oamenilor chiar inseamna ca nu stie ce fac acestia.

| Mircea08 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Preotii muncesc pentru bani, si nimeni nu stie cui slujesc ( a sluji inseamna a trai in conformitate cu o invatatura, nu inseamna sa faci tot felul de ritualuri), iar Dumnezeu are grija si de cei rai, si este scris asta. Plantele de ex. cresc pentru toata lumea. Oamenii le seamana dar Dumnezeu le face sa rodeasca, si asta e pentru toata lumea.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt explică (pentru Mircea08):

Eu unul nu sunt impotriva unui Dumnezeu care a creat lumea, dar o lasa in pace. In schimb, sunt impotriva unui Dumnezeu care, pe langa ca a creat viata, mai are si influente asupra ei.
Daca tot spui ca influenta lui Dumnezeu se poate vedea, de ce permite ca niste bieti copii de cateva luni sa aiba cancer? De ce le permite criminalilor sa traiasca bine merci pana la adanci batraneti?
Avand aceasta influenta asupra vietii, Dumnezeu asta e doar nedrept.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Mircea08):

Nu exista "crestin" simplu, exista crestin ortodox, catolic, penticostal etc. Cand cineva zice "Crestinii sunt spalati pe creier", se refera la adeptii tuturor sectelor crestine pentru ca toate sectele au acelasi fundament bazat pe nimic.

Cat despre dogme, numai de asta dai in crestinism. Tot ce pretinde este bazat pe dogme care nu au un fundament real, ci doar au fost inventate ca sa supuna oamenii prin frica.

| Mircea08 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Tu esti impotriva lui Dumnezeu oricum ar fi El. Eu nu cunosc pe Dumnezeu asa dupa cum stie lumea ca inseamna verbul "a cunoaste", dar imi plac invataturile care vin de la El, si le urmez. Asa sunt eu, nu suport invatatura lui satan desi nici pe el nu-l cunosc si nici nu am nimic cu el si nici cu cei care iubesc invatatura lui.
In ce priveste nedreptatile din lume nu comentez nimic pentru ca nu stiu nimic, iar daca as sti doar partial, tot nimic inseamna

| Mircea08 a răspuns (pentru Mclaren12):

In lume exista si crestin pedofil, si crestin hot, mincinos, etc. In biserica lui Iisus sunt doar crestinii care traiesc potrivit invataturii Lui.

| BlackRose03 a răspuns (pentru Mircea08):

Lesiebe,gay,transexuali etc.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Mircea08):

Deci biserica lui Isus este o alta secta crestina?

| Mircea08 a răspuns (pentru Mclaren12):

In lume poate fi orice, orice gandeste satan si prietenii lui. Poate fi bataie de joc la ceva despre care nu se stie nimic, poate fi rautate, o rautate ce este indreptata spre necunoscut, poate fi posibil imposibilul, poate fi sustinuta cu probe tot ce este ilogic, pot fi secte ale gruparilor inexistente, etc. Cerceteaza-le si te cultiva!

| danut a răspuns:

Daca se poate salva o viata sigur ca Dumnezeu accepta acest lucru.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt explică (pentru danut):

De acord. Pacat ca sunt altii care cred contrariul.

| danut a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Aia nu au legatura cu Dumnezeu ci doar cu ceea ce vor EI sa crada.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Este pro, doar in cazul in care persoana data e pe moarte. Deasemenea si cu donarea de sânge. Asta ortodocsii.

Întrebări similare