| razvitzi a întrebat:

Este dumnezeu perfect? daca da, de ce nu si lumea pe care el a facut-o nu este la fel?

Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

El este perfect si a creat o lume perfecta. Noi am facut-o de rahat!

| razvitzi explică (pentru noktambul):

Eram curios daca mai este cineva care ajunge la aceeasi concluzie happy

| Uratu140 a răspuns (pentru noktambul):

Exact(scurt si la obiect)happy

| M25M a răspuns (pentru noktambul):

Cu prima parte nu sunt de acord, cu a doua sunt.

25 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Noi catalogam perfectiunea si imperfectiunea dupa placul si idealul nostru, acesti doi termeni sunt inexistenti...Totul este asa cum trebuie sa fie.

| petrica1111 a răspuns:

Noi nu suntem perfecti pentru ca Dumnezeu ne-a dat libertatea de alegere...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E din cauza LIBERTATII omului

| M25M a răspuns:

Totul este perfect?!? Spune-le asta somalezilor, etiopienilor, palestinienilor, sirienilor etc.

| M25M a răspuns:

Zi-mi ca glumesti, te rog zi-mi ca glumesti fiindca daca astfel alegi tu sa imi explici aceasta chestiune, atat de simplu si de natural de parca nu am discuta de vietile unor milioane de oamenii nevinovati, imi insulti intelectul.

| M25M a răspuns:

Eu as da vina pe cei care au cheltuit 1700 de mld de dolari pentru razboi plus campaniile electorale in 2012 cand erau necesare doar 140 de mld de dolar pentru eradicarea foamei. Nu dau vina pe Dumnezeu, fiindca ce sa vezi nu exista, insa vad ca tu combini religiile. Reincarnarea este un fenomen in religiile orientare deci Dumnezeul crestin ii pedepsete pe somalezi pentru ca totii au fost atei intr-o alta viata?!?!
Pe bune?
Si daca totul s-ar plati pana la ultima virgula inseamna ca saracii aceia vor suferi si o eternitate in iad pentru ca multi nu au auzit de Dumnezeu nefiind crestinizati.
In fine, probabil ma ofensez eu prea repede cand aud ineptii grosolane spuse cu un aer detasat pulsate cu o lipsa crancena de empatie.

| M25M a răspuns:

Este un "daca" care sugereaza conditionarea.

| WR104 a răspuns:

Adica sa ne fi facut pe noi tot niste zei?
Perfectiunea nu poate exista mai ales ca ar fi extrem de plictisitoare.

| Narfundo a răspuns:

Din cauza sarpelui amice! haha ))

| CryChristiAN a răspuns:

Ti-ai pus intrebarea de ce nu este lumea perfecta? Pai, Dumnezeu ne-a creat perfecti, dupa asemanarea si chipul Sau, dar odata ce primii oameni au pacatuit, a disparut si perfectiunea.

| GRs a răspuns:

Pamantul nu e perfect. De ce inca exista dezastre naturale daca e considerat perfect?

| Spitz10 a răspuns:

Viata nu ar mai fi frumoasa daca totul ar fi perfect+ca el a facuta bine dar noi ams tricato.

| vrelian a răspuns:

Ei na si tu acum.cred ca ai fi vrut tu sa fie asa nu? daca dzeu este perfect si ne-ar fi creat si pe noi perfecti ia ghiceste ce ar fi fost.am fi fost ca si el si atunci care pe care? cine ar mai fi dzeu cine ar mai fi sefu. apoi cineva trebuie sa si slugareasca ca altfel el nu ar mai sta si lenevi. ceva de genul asta.aca toti sintem sefi cine mai munceste nu? cam naspa dar asta e viata

| Iulian922 a răspuns:

Dumnezeu este perfect. Diavolul a stricat-o pentru a se razbuna pe Dumnezeu.

| Thunderstruck a răspuns (pentru Iulian922):

Sunt convins ca aproape orice ateu stie mai multe despre religia crestina decat stii tu. Daca Dumnezeu este perfect, deci si omniscient, omnipotent stia de dinainte sa faca lumea ca asta o sa se intample.D.p.d.v. crestin, n-ai cum sa te razbuni pe Dumnezeu, el este zeul suprem care stie orice, poate orice.

| xXWolfGirlXx a răspuns:

Dumnezeu este perfect.Si lumea era perfecta inainte ca un inger(satan) sa se razvrateasca si amgeasca pe eva si pe adam.El a introdus pacatele, boala si imperfectiunea in lume. Funda? happy

| Cata1999 a răspuns:

Cum a spus wr104 si da este perfect, Dumnezeu ne-a dat pe noi pentru a munci si a ne chinui, noi alegem vrem bine sau rau, asta tine de noi. Sper ca intelegi happy

| razvitzi explică (pentru Cata1999):

Sa muncim? sa ne chinuim? pentru?

| Cata1999 a răspuns (pentru razvitzi):

Fiindca asa a fost dat sa fie happy Noi in viata trebuie sa facem 3 lucruri:sa plantam un pom, sa avem o casa si sa avem un copil happy Muncim pentru fii nostri (cu toate ca nu am inca laughing ) sa ii lasam lor ce e mai bun, doar n-o sa luam nimic in mormant.

| Deriss01 a răspuns:

Da, Dumnezeu este perfect, iarr lumea pe care a creat`o nu este perfecta pentru ca perfectiunea este plictisitoare. Si trebuie sa muncim si sa ne chinuim ca sa-i demonstram ca putem trece peste orice obstacol si ca suntem destui de puternicii incat sa nu ne dam batuti pentru a fi sigur ca meritam sa ajungem in rai. happy

| dianabalasea a răspuns:

S-au dat destul de multe raspunsuri... Ceea ce vreau eu sa subliniez este faptul ca da, Dumnezeu este perfect, iar lumea creata de El a fost perfecta. Spun a fost, pentru ca intervenirea pacatului a schimbat asta. In schimb, lumea va deveni perfecta dupa ce pamantul va fi curatit de pacat!

| Mancas_Ciprian_1981 a răspuns:

Doar Dumnezeu este perfect, nimic altceva. Spunand asta se exclude orice altceva ca fiind perfect, deci toata creatia.

Întrebări similare