anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o intrebare mai mult pentru atei sau crestinii putini mai sceptici. Sa incep: Eu nu credeam in existenta spiritelor. Adica le luam mult in ras. Dar am intrat pe un site cu niste poze autentice dovada vechimea lor. Dar ca sa va convingeti cititi ce scrie in dreptul fiecareia. http://www.descopera.ro/......aranormale acesta este site-ul. Ce parere aveti. Exista fantome sau aceste entitati sunt doar niste demoni care doar i-au chipul persoanelor raposate si vor s induca lumea in eroare?

Răspuns Câştigător
| ateuNEGATIV a răspuns:

Un sfat am pentru tine fi septic in toate, cunoaste, gandeste rational

48 răspunsuri:
| William a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu credeai ca exista suflete ramase pe pamant sau nu credeai in existenta fantomelor adica acele chestii transparente?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu asta are importanta ca esti agnostic, ateu important e sa gandesti rational

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru William):

Nu credeam ca exista sufletele mortilor pe pamant si nici in "chestiile transparente" totusi am intrebat pe cineva si mi-a spus acelasi raspuns ca al tau si era un om inteligent. Sa sti ca ma incred in raspunsul tau.

| MasterYoda a răspuns:

Sigur, iar daca esti atent, in dreapta ta o s-o vezi pe bunica-ta cu o tava de prajituri in mana...

| drhotzu a răspuns:

Nu exista fantome, entitati si alte tampenii... sunt la fel de veridice ca si big foot, yeti, monstrul din loch ness, chupacabra si lista continua...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EllaBlackEyes):

Dar acele imagini autentice au fost facute de subconstient?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru lolosaurus):

Majoritatea din aceste poze sunt foarte vechi. Nu exista edit atunci. Pe mine ma intereseaza un raspuns concret cu argumentari.

anonim_4396

Sunt o gramada de articole pe internet cu pozele astea. Eu am dat doar unul. Poza de pe primul loc sau cea care o am eu ca avatar este cea mai faimoasa poza cu fantome din istorie 100% autentica demonstrat de catre experti.

anonim_4396

"Este considerată de către cei mai mulţi drept "cea mai celebră fotografie cu fantome din lume". A fost realizată în 1936 în Raynham Hall din Norfolk (Anglia) şi nu poate fi explicată nici până azi. Oricum, unii cred că ea este fantoma lui Dorothy Townshend, care a trăit în Raynham Hall, alături de soţul ei, Charles Townshend, în secolul XVIII. Legenda spune că Dorothy era amanta lui Lord Wharton, iar după ce Charles a aflat a închis-o într-o secţiune a castelului, până ce ea a murit." Ti-am extras un articol care cred ca este cel mai important despre aceasta poza.

| xmakexmexhappyx a răspuns:

Si eu am un program, si la fiecare poza pot sa pun un spirit sau o fantoma sau ceva de genul si sa le fac sa para reale..deci..nu prea cred ca trebuie sa crezi in spirite sau ceva asemenea lor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xmakexmexhappyx):

Alea sunt poze din 1937( cea mai faimoasa) si a fost verificata de oameni priceputi pixel cu pixeli e 100% reala plus ca in 37 nu existau programe din astea

| Drahia a răspuns:

Pai eu cel putin cred in asta, si se intampla sa se mai arate si ele din cand in cand.
Dar depinde ce fel de spirit e.
Sunt persoane care le pot vedea..care pot vb cu ele.dar astea is alte chestii..ideea e ca se pot vedea, mai ales pe poze, o realizare foarte frumoasa, un film interesant e "Shutter".
Partea cu demoni care vor sa cinduca lumea in eroare nu o cred..dece sa se "mai deghizeze" cand pot sa te posede direct?
Asta e un subiect care nu se mai epuizeaza.ori e creierasul nostru de vina, ori legatura dintre lumi nu e bine stabilitahappy