Soimos
Chiar nu stiu ce s-a intamplat imi aparea ca nu pot sa raspund pe forum. Oare din ce cauza, oi fi gresit eu cu ceva?
N-as putea sa iti dau raspunsul decat in momentul in care Dumnezeu mi-ar cere aceasta. Dar pot sa iti spun ca Dumnezeu a luat la El o persoana foarte draga si apropiata mie si cu toata durerea pe care am avut-o, El mi-a dat putere sa accept aceasta. Daca El m-ar pune in situatia sa renunt la fiica mea, stiu ca El mi-ar da si putere sa fac asta, Dumnezeu nu da oamenilor incercari mai grele decat sunt puterile lor. El cand cere o persoana draga de la noi, stiu ca o face cu un scop precis. Chiar atunci cand am pierdut aceasta persoana, am vazut cu trecerea anilor ca in intelepciunea Lui mareata, a procedat cel mai bine pentru mine.
Da, bineinteles ca inteleg foarte bine ceea ce scriu, altfel nu as mai scrie. Mai degraba ti-as pune tie intrebarea asta, pentru ca postezi atatea intrebari si cand ti se cer justificari te duci ca 'iepurasul care curata cusca'. Bineinteles ca nu urmareste sa ne faca rau Dumnezeu, suntem creatia Lui, suntem iubiti de El si asa cum spune Biblia 'toate lucreaza impreuna spre binele celor ce-L iubesc pe El'.
DeProfundis99 întreabă: