Maestre Soimos, nu zău, După ultimele statistici : " Religia: Protestanti 34%, Romano-catolici 34%, Musulmani 3.7%, altele 28.3% "
Ai burta cam mare, sau de unde le scoţi?
OK., deci nu este valabil Decalogul şi pentru ortodocsi ( alea cu să nu furi şa. ), propun să trecem la catolicism pentru că şi aşa Germania e locomotiva Europei.
Sau după creierul lui lolo să trecem la triburile din Africa sau Australia pentru ca alea nu cred în Dumnezeu sau Hristos.
O fi Germania motorul Europei, doar ca Germania nu este o tara catolica, ci o tara in care cel putin 50% din populatie sunt atei, dar se cuvine sa amintim ca REFORMA religiei tot in Germania a inceput, pentru ca neamtzul, spre deosebire de ortodox, a gasit un scuipat in farfuria cu supa religioasa servita de la Vatican, motiv pentru care i-a turnat supa in cap Papei de la Roma si au gatit ei supa lor crestina dupa reteta proprie, asta era reforma!
Oare ortodoxia cand se va reforma?
Sau romaii prefera solutia individuala in loc de cea colectiva, solutie bazata pe baut cisterne de apa sfintita si pupat tone de ciolane, scanduri, cruci icoane si cruciulite, doar pentru ca Dumnezeu sa-l ajute NUMAI pe el, pe restul poate sa-i ia dracu, ca nu-mi-a pasa!
Desi pare adevarat raspunsul tau, se pare ca totusi nu ai inteles cauzele consecintei numita saracie/dezvoltare.
Tarile sudice sunt sarace nu pentru ca sunt de origine latina, Grecia, Sarbia Bulgaria sunt tari sarace nelatine, ci din cauza ca au fost mereu tari foarte religioase, si vedem si astazi ca o tara cu cat este mai religioasa este implicit mult mai saraca, indiferent de religia ei!
Tarile nordice, in schimb, sunt bogate doar pentru ca in aceste tari odata cu Reforma lui Martin Luther s-au LIBERALIZAT, si acesta scapare in LIBERTATE dupa o mie de ani de jugul religis, a dus la dezvoltare, chiar si in Germania zona aflata sub influenta reformei era mai bogata decat sudul catolic!
Bogatia a explodat dupa revolutia burgheza din Paris din 1789 cand Luminatii/francmasoneria au pus mana pe putere si au trimis zeci de mii de popi la esafod.
Tot sub influenta francmasoneriei a aparut si Primul Stat francamason pe harta lumii, stat numit SUA, cea care a impus principiul de baza al francmasoneriei ca Lege, si anume Libertee, egalitee, fraternitee, sau mai pe scurt DEMOCRATIA!
Nu vi se pare curios ca statele DEMOCRATICE sunt cele mai bogate state si astazi?
Poi ia ghiciti cine le conduce?
De ce este Romania saraca?
Poi ce democratie e asta din Romania?
O democratie ortodoxa in care construiesti 19 000 de biserici, angajezi 19 000 de preoti, si inchizi spitale si reduci numarul medicilor si a asistentelor?
Asta ca sa intelegeti de ce, ORTODOXIA distruge ROMANIA!
Ok Dominerex, tocmai acest lucru am vrut să-l evidenţiez şi eu. Citeşte atent întrebarea.
Care televiziune Germană frate? Crezi cumva că au una singură la care tu te uiţi expert în traduceri din limba Germană?
Vere, Sprechen Sie Deutsch?
Viel Erfolg!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Demografia_Germaniei
Ai probleme grave de gandire daca tu crezi ca saracia este cauzata de biserica.Suntem cel mai credincios popor din Europa dar doar statistic practic la cati ortodoxi am cunoscut doar 1 la 1000 este crestin adevarat restul au un Dumnezeu personalizat creat de propia lor minte fara sa fi citit macar un verset din biblie.Acei oameni sunt atei doar ca nu isi dau seama.
Biserica nu incurajeaza furtul, dar daca mergi la o biserica ortodoxa doar il auzi pe ala cum canta ca nebunu fara sa intelegi prea multe.
De ce sa am eu probleme de gandire ca tu nu cunosti zicala "sa faci ce spune popa si nu ceea ce face popa" si nu intelegi ca popa trebuie sa fie un model!
Daca ortodoxia era buna la ceva, o respecta si popa, dar daca nici el nu da doi bani pe ea, pentru ca este mincinos, lacom si curvar, desi propovaduieste verbal cinstea si moralitatea, nu este de mirare ca acelasi model este preluat de catre ortodocsi, pentru ca desi 95% se recunosc ca fiind CREDINCIOSI ortodocsi, totusi Romania se zbate intr-un cancer moral asa cum niciunde in tarile care au ca baza ateismul(citeste francmasoneria, in speta SUA, occidentul european si toate tarile care au ca baza DEMOCRATIA(concept francmasonic))
Pai si eu ce ti-am spus? Acel popa e un fariseu nenorocit care de fapt e ateu(desi nu ar recunoaste). Singurul lucru care poate sa il faca e sa respecte traditiile bisericii.Biserica ortodxa nu se mai bazeaza prea mult pe biblie si mai mult pe datini mostenite din mama in fiu.
Cand vad la televizor cum merg si se inghesuie sa pupe niste cadavre crezand ca au facut ceva bun pentru Dumnezeu si astfel vor fi rasplatiti cu bani sanatate si alte dorinte egoiste ma apuca rasul dar si un sentiment de mila pentru acei oameni spalati pe creier de mici.
Intr-adevar, suntem unul dintre cele mai credincioase popoare din Europa. Eu nu cred ca datorita acestui fapt Romania se scufunda tot mai des in datorii si in prostie. Cat la suta din populatia tarii merge la Biserica? Cati mai cred in Dumnezeu? Cati se inchina inainte de a se pune la somn?
In jurul Bisericilor s-au creat, zic eu, un fel de afacere pentru a scoate bani de pe urma persoanelor mai slabe de inger si profitand de credinta putinelor persoane care cred. Dar totusi, Dumnezeu e sus si vede tot ce se intampla in jur.
Sunt si alte tari care au zile libere, nu cred ca scade economia tarii pentru ca stam noi acasa de Craciun. Nu cred ca sunt batrani care mor de foame si de frig ca stam acasa o zi pe luna... sau orasul plin de caini fara stapan.
Mai degraba, ca tot vedeam zilele trecute la tv... camerele de hotel ale politicienilor. Acolo sunt banii nostri, care sunt impozitati
Ba soimos? sa inteleg ca daca intrai cu postarea asta la politic social, dadeai vina pe coloarea politica si pe toti mincinosii si hotii de la catavencu incoace? de ce esti jigodie? daca e sa condamnam tarele societatii sa o facem cinstit.da religia are tarele ei.dar daca Dumnezeu a iertat pe lot si familia lui ca fiind cei mai drepti din sodoma si gomora, tu esti mai drept decat insusi Dumnezaeu si ai condamnat toate religiile crestine? dar daca in toate acestea sunt zece oameni drepti? ii comdamni la un loc cu ceilalti care sunt mii? e DREPT? si acum citeste despre sodoma si gomora si negocierea propriu-zisa intre profet si Dumnezeu.si mai discutam.
Hai sa ti raspund punctual?
Evident ca toata clasa politica este de vina, pentru ca si ea a acceptat, ba chiar lucreaza dupa "modelul ortodox"!
Si anume sanatatea, doctorii, examenele, si alte probleme se lasa rezolvate cu plata la popa care ti-l mituieste cu o rugaciune pe Dumnezeul tau (care este Dracu, adica acel Christos care se recunoaste in Biblie in Apocalipsa 1.18 ca fiind Stapanul cheilor IADULUI)!
Tot asa si functioneaza si sistemul politic care are la baza MITA pentru rezolvarea unei probleme.
Iata ca ai dovada ca acest "model ortodox" este nu numai extrem de periculos, ci chiar una din cauzele principale ale cancerului social atat de generalizat din Romania!
2) Acel Dumnezeu al lui Lot, este de fapt Dumnezeul religiei lui Moise, adica un Dumnezeu care nici astazi nu are copii sau fii!
Un Dumnezeu care nu ofera dupa moarte nici Raiul si nici Iadul, un Dumnezeu care nu-l cunoaste pe Dracu nici azi, consulta-te cu cineva de religie Mozaica ca sa iti confirme ce spun eu, pentru ca Dracu/Diavolul a aparut pe lume odata cu Christos (vezi versetul mentionat, da si altele de ex. Apocalipsa 12.12!
Asa ca tu ai un alt Dumnezeu, unul care are fiu, care este la fel de Dumnezeu (citeste Diavol) ca si Tatal sau!
Deci nu Dumnezeul tau a iertat pe Lot!
3) Nu eu condamn religiile crestine ci Dumnezeu, si anume prin faptul ca a scos adevarul la suprafata. Care adevar?
Evident ca acela Istoric, sau crestinismul nu se judeca dupa fapte ci doar dupa vorbe mincinoase?
4) Daca cineva devine membru al unei organizatii criminale (de ex. vezi biserica crestina cea care a comis milione si milioane de crime) evident ca toti membrii ai unei asemenea organizatii criminale pot fi acuzati de inscrierea intr-o organizatie criminala sau chiar terorista, ca acest lucru nu se intampla, este din cauza ca politica a copiat si lucreaza tot dupa modelul religios, adica acela din Apocalipsa in care vedem ca "Marea curva (religia crestina) s-a culcat la asternut cu toti regii si imparatii pamantului!
Asa ca decat sa ma faci pe mine jigodie, mai bine ai iesi din organizatia criminala in care ai intrat ca uite ce zice Dumnezeul lui Lot despre cei care au luat calea ta ascultandu-l pe Isus, cel care a devenit Dumnezeul tau prin "minuni"!
Ai oare tu curajul sa citesti versetul 1pana la 10 din Deuteronom 13?(adica din LEGE) ...sau esti tu o jigodie adevarata, sau un p[rost ca noaptea care nu intelege nimic?
Ia citeste tu Deuteronom 13.1 si cutremura-te, daca nu esti inconstient sau prea ignorant ca sa intelegi acel verset adresat celor care il urmeaza pe Isus
Branciu hai sa.i lasam pe astia 2 ca abereaza prea mult si pierdem timp. oricum o sa.i judece Dumnezeu pe ei pentru cuvintele de hula impotriva lui. In plus daca o luam democratic: DISCRIMINEAZA si asta inseamna ca ei sunt cei redusi
Oare nu spune sfantul pavel? se cuvine sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni? de ce? fiindca insusi mantuitorul le-a spus; a-ti desfiintat frumos legea Domnului punand obiceiurile voastre pamantasti.intre acestea fiind si minciuna si manipularea.si atunci? a cui e vina fiind cunoscute aceste practici? a bisericii? sau a credulilor si puturosilor care din comoditate au acceptat cele spun altii?
Da cine merde(nele) este Pavel?
Un sarlatan si ucigas de crestini aflta in slujba Romei si a clerului evreu?
Poi am ajuns eu sa urmez sfaturile unui ucigas?
Oare cit de prost ma crezi?
Tu urmezi sfaturile unui criminali si tortionar?
Daca DA, atunci sa-ti fie rusine!
Denisa dupa cum vezi nu ma intind mult la dezbateri religioase cu idioti.incerc sa urmez invatatura de genul; Vorbele voastre sa fie DA, si NU.limba este mica, dar se invarte in gura ca un titirez.si batul de chibrit e mic.dar ce foc mare aprinde? asa si cu vorbaria prea multa.iar focul fara rost e inutil.
anonim_4396 întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: