Ah pai nu stiu si eu stiu cateva fete care stiu sa cante la flaut si nu e pacat lol de ce ar fi pacat )) nu, stai linistita daca ai talent poti sa continui
fundita daca te-am ajutat :*
Și dracu' ai spus despre mine?
http://www.youtube.com/watch?v=b5umS7Ff_ps
Nu te supăra, țâncule, dar ești doar o urâțenie.
Spune tipa cu păr pe sâni.
Ca să ști blegule, am 8 ani și tu ești un schelet ambulant. PS: Un băiat chiar mă place, iar tu cred că nu ai ce face decât să îmi spui că-s urâtă, nu? Dacă da, te anunț că tu ești mai urât decât o urâțenie de schelet ambulant în descompunere, deci mai bine te-ai uita în oglindă din când în când, și ți-ai ține gura aia spartă acasă .
This... this is priceless. Trebuie pus în ramă răspunsul.
Dacă tu ești prost și nu ai ce face, ceartă-te cu alt cineva că eu nu am chef.
Biblia este foarte clara in privinta asta:
Nu ce intră în gură spurcă pe om; ci ce iese din gură, aceea spurcă pe om.`` Matei 15:11.
Pentru ca Dumnezeu detesta fanteziile sexuale.El crede ca asa ceva este scarbos. Sexu oral o fost inventat de oameni si mai demult chiar era interzis, cel putin in iudaizm(religia evreilor)Tot ce facem trebuie sa face pentru slava lu dumnezeu "Tot ce faceti, faceti-o pentru slava Domnului" Crezi ca-i aduci slava Domnului prin sex oral?
Ce treaba are slava adusa lui Dumnezeu cu ce se intampla in dormitor?
Tu cum ii aduci slava atunci cand stai pe W.C?
Canti, te rogi?
Sexul oral e doar o metoda de a obtine orgasmul.
Ce treaba are orgasmul cu slava?
Si asa e scris: Adu-ti aminte sa sfintesti ziua Domnului, adica duminica, deci, in restul saptamanii oamenii pot intreprinde mici pervesiuni.
Tu cum ii aduci slava atunci te impreunezi? Scoti gemete sau te rogi ca sa aiba loc fecundarea ca sa poti da nastere la prunci crestini?
Statu pe W.C ii un lucru necesar nu poti sa nu-l faci.Dar sa faci sex oral nu-i nimic necesar, si o faci in scopul satisfactiilor propi. Si da in dormitori ii aduci bucurie Domnului deoarece ii dai sansa unui copil sa se nasca fa cum crezi tu e doar o parere poate n-am dreaptate