anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este pacat sa ghicesti in carti? o prietena de-a mea umbla de ceva timp cu un baiat, dar o fata se baga intre ei. Si azi o alta fata cam ciudata pot spune, i-a spus prietenei mele sa aleaga 5 carti, ea nestiind despre ce e vorba a ales cele 5 carti, si tipa respectiva incepe ai spune, ca:"esti tu, prietenul tau si apare si o alta fata langa voi, iar in final o veste buna". Oare fata aceea chiar stie sa ghiceasca( ea nu stia ca prietena mea are iubit, nu suntem apropriate cu fata respectiva, nu stie secretele noastre) de unde a stiut? si nu este tiganca, ca doar ele se ocupa cu de astea. Mi-a picat fata cand am vazut azi cum ii zice prietenei mele, desi nu cred in de astea.

5 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Pana acum cativa ani am avut mania asta cu ghicitul in carti, si da, se adeverea.
ultima oara am prezis ceva nasol, nu am crezut pe moment, am luat-o ca pe o gluma, insa s-a intamplat.
m-am speriat si m-am oprit.
devine o dependenta, si am realizat ce prostie colosala e toata treaba asta, acum imi vine sa rad de ce faceam.
e cel mai bine sa nu te bagi in d-astea, tine si de magie neagra.
era distractiv in grupul nostru acest ghicit al viitorului, insa, ala a fost un semn sa ma opresc.
nu e bine sa adaugi in viata ta aceste lucruri, care la un moment dat aduc rele.
vezi-ti de viata ta si lasa chestiile astea stupide.

| Woodenpints91 a răspuns:

Eşti complet idiot dacă înghiţi rahatul ăla cu cărţile.

| afksbhbaws a răspuns:

Absolut! Dumnezeu uraste gicitul in carti, vrajile, ghicitul in stele etc. Daca acea fata a ghicit ( dupa cum ai zis), ori a fost o coincidenta ori diavolul a facut sa se adevereasca, ca cei din jur sa creada in prostii de genu.
P.S. Eu nu cred in coincidente.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Deuteronom 18:10-12 >> Sa nu se gaseasca la tine nimeni care practica magia, nimeni care cauta semne prevestitoare, niciun vrajitor, nimeni care consulta un medium >>
Isaia 8:19 >> sa nu va indreptati spre mediumuri si sa nu-i intrebati pe prezicatori >>

E pacat sa mergem la prezicatori in palem, ghicitori, etc.

| Elenatarot a răspuns:

Ghicesc in carti de tarot, Ghicit in carti, normale si cafea. Doamna Elena (Românca), inzestrata cu har, clarviziune, capacitati si perceptii extrasenzoriale, Fac previziuni, ghicesc in tarot, in carti normale si cafea, etc.+100 Lei consultatia; Bucuresti tel. O72O792463