Am auzit-o si pe asta!
Este pacat sa nu te barbieresti. Este pacat mai mare sa umbli neingrijit, nespalat, nebarbierit, sau cu mirosuri ce ar indeparta pe oricine din calea ta.
Nu m-am referit la cei care vor sa poarte barba, asta e altceva, insa sa nu te barbieresti vinerea, ca simbata probabil sa arati neingrijit, e o chestie nu? Pe cind daca ai barba tot timpul, nu e o problema barbieritul ei.
Trupul este templul Duhului Sfant.Trebuie sa il ingrijesti cu dragoste si sa il intretii curat.
Da este, al fel ca și Lunea că e prima zi din săptămână, Miercurea că e zi de ost, joia că e între zile de post, Vinerea că e iarăși zi de post, Sâmbăta că e prima zi de weekend și duminica că e sărbătoare.
Deci mai rămâne marțea, dar și atunci ai voie dacă nu e sărbătoare sau post.
De ce crezi că treimișii lui Dumnezeu (popa, călugărul) au barbă?
Si daca iesi pe drum si calci cu piciorul pe o coaja de banana si te trezesti cu fundul in balta de ulei de motor,sau intr-un rahat de ciine ce te faci urci traznind ca sconxul in autobuz, mirosind ca boschetarii,sa sara lumea jos? Dumnezeu crezi ca alta treaba nu are, a pus un contor pe barba ta si tu il dai peste cap, contori ai pe AC/AR cit consumi platesti la greu.
Nu stiu de berberit
dar e ok sa te barbieresti vineri. mai ales daca te duci la birou.
poti sa te dai si cu deodorant si aftershave.
Nu crede superstitii de genul asta, pisici negre, vineri 13, noroc, ghinion. NU EXISTA ASA CEVA TU CREDE DOAR IN DUMNEZEU! La judecata cea dreapta nu o sa te pedepseasca Dumnezeu ca te-ai barbierit vinerea, ca te-ai intors din drum acasa, sau alte bazaconii ce unii oameni cred orbeste in ele.Salut!
Eu cred ca nu e niciun pacat sa va vedeti de viata.si asa e scurta
Categoric NU!
E pacat sa dai jos barba sau sa te tunzi (tineti minte cum traiau stramosi nostri) DAR un parinte spunea odata: "Din cauza modei si a lumi moderne nu cred ca mai este pacat, dar e bine totusi sa nu o facem in sarbatori".
Posibil cand e sarbatoare.Asa,cred ca sunt sanse aproape egal cu
zero, sa fie pacat sa te barbieresti vinerea
Eu am auzit ca e pacat sa te speli vinerea si sa ati dai cu sprei
sa te speli pe dinti pe maini si cica e pacat si in cursu saptamani asa
daca te sui in trolebuz te poti aseza unde vrei si sa circuri singur chiar si fara bilet succes
IleanaConsaZeAnA întreabă:
DraPraaHaarp întreabă:
AntoniaOrman întreabă: