Se poate naste doar lepadandu-se de personalitatea pacatoasa si urmandu-l pe Iisus.
Nașterea din nou în contextul biblic se referă la începutul unei vieți în conformitate cu voia Lui Dumnezeu prin primirea Duhului Sfânt.
De fapt Domnul Isus îi spuse lui Nicodim, căci un om doar prin,, nastere din nou, ", e posibil sa primească viață veșnică, sau sa fie mântuit.Dar oare ce inseamna acest lucru? Dacă vrei să citești în Biblia ta următoarele versete :Ioan 3:16; Ioan 17:3;, Isaia 48:17-20.Matei 2819,20.
Depinde de religie. în creștinism ortodox, catolic și reformat, nu, ca în toate religiile avraamice (iudaism, islam și creștinism). În religiile dharmice (hinduism, budism, jainism și sionism), da, e chiar și ceva fundamental acestor religii. În ceea ce privește religiile estului îndepărtat (taoism, confucianism și șintoism), deși nu e o preocupare a acestor religii, probabil da, din moment ce budismul a avut influență majoră în zonele în care aceste religii predomină.
În religiile tribale din Africa sau Australia, nu există un asemenea concept că reîncarnarea, deci o să spun nu. Iar în religiile și mișcările religioase New Age, în mare da.
Nu este posibil, omului ii este dat sa se nasca odata si traiasca odata pe pamant!
Pot sa confirm acest lucru deoarece am dus o viata de batran timp de 70 de ani, in prezent am avut numeroase vise in care puteam imi vizualizez viata. La inceput nu aveam prea mult sens ceea ce m-a facut sa cred ca erau decat niste simple vise. Dar dupa o discutie mai amanuntita cu preotul mi-a clarificat mai mult dubiile. Bafta in continuare frater.
anonim_4396 întreabă: