| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Este posibil ca un om sa se nasca din nou pe pamant? am citit undeva ca acest lucru este posibil dar depinde numai de Dumnezeu.

8 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Doar spirital si moral dar depinde NUMAI de om.

| Celcestietot a răspuns:

Se poate naste doar lepadandu-se de personalitatea pacatoasa si urmandu-l pe Iisus.

| Nilsson a răspuns:

Nașterea din nou în contextul biblic se referă la începutul unei vieți în conformitate cu voia Lui Dumnezeu prin primirea Duhului Sfânt.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

De fapt Domnul Isus îi spuse lui Nicodim, căci un om doar prin,, nastere din nou, ", e posibil sa primească viață veșnică, sau sa fie mântuit.Dar oare ce inseamna acest lucru? Dacă vrei să citești în Biblia ta următoarele versete :Ioan 3:16; Ioan 17:3;, Isaia 48:17-20.Matei 2819,20.

| Algo098 a răspuns:

Nu este posibil. Fiecare om e unic din toate punctele de vedere.

| TristanTzara a răspuns:

Depinde de religie. în creștinism ortodox, catolic și reformat, nu, ca în toate religiile avraamice (iudaism, islam și creștinism). În religiile dharmice (hinduism, budism, jainism și sionism), da, e chiar și ceva fundamental acestor religii. În ceea ce privește religiile estului îndepărtat (taoism, confucianism și șintoism), deși nu e o preocupare a acestor religii, probabil da, din moment ce budismul a avut influență majoră în zonele în care aceste religii predomină.

În religiile tribale din Africa sau Australia, nu există un asemenea concept că reîncarnarea, deci o să spun nu. Iar în religiile și mișcările religioase New Age, în mare da.

| Cyrano a răspuns:

Nu este posibil, omului ii este dat sa se nasca odata si traiasca odata pe pamant!

| Mihaelaaaaaaaabdvfesggfusgudgyadhadsbc a răspuns:

Pot sa confirm acest lucru deoarece am dus o viata de batran timp de 70 de ani, in prezent am avut numeroase vise in care puteam imi vizualizez viata. La inceput nu aveam prea mult sens ceea ce m-a facut sa cred ca erau decat niste simple vise. Dar dupa o discutie mai amanuntita cu preotul mi-a clarificat mai mult dubiile. Bafta in continuare frater.