Sa fi sodomit nu este o boala ci un viciu, deci un pacat iar "plata pacatului" este Moartea Vesnica.
Sa vedem, NU cumva este si contra naturii? Te poti reproduce natural cu alta persoana de acelasi sex sau TOT la VICIU ajungi? Evident ca este nenatural ci doar vicios.
Atunci te poti comporta ca "animalele", este dreptul tau dar sa nu te miri cand si cei de langa tine te vor trata tot ca pe un animal.
Tu oi fi animal, eu nu.
Conform Vechiului Testament autentic nu este pacat sa fii gay ci este o uraciune ca barbat sa intretii relatii sexuale cu alt barbat. Deci chiar daca simti atractie pentru baieti dar iti tii scula in pantaloni e ok.
Este femeie, asa ca nu i se aplica porunca privind sexul intre barbati.
Atunci lasi deoparte tot crestinismul si o sa realizezi ca nu exista pacate. Nu este nimic anormal in a fi homosexual (banuiesc ca tu voiai sa te referi si la femei, nu doar la barbati).
Conform Bibliei, da, precum multe altele. Orice faci oricum păcătuiești daca te iei dupa ea
Da este pacat dar Dumnezeu nu te condamna, ar condamna purtarea ta dar nu si pe tine. Intr-o zi vei intalni o femeie pe care o vei iubi si vei fi iubit la randul tau, va veti impartasi sentimentele, emotiile, gandurile, veti avea un copil pe care sa il invatati, sa ii acordati un viitor, vei avea un camin, o familie care te iubeste, pe care sa o ai langa tine in orice moment, in toate momentele fie ca sunt grele fie usoare. Intrebarea mea este, vei renunta tu la toate astea si vei accepta o relatie cu un barbat care se bazeaza pe pofte sexuale, nu vei avea copil pentru ca nu poti avea un copil langa un alt barbat, nu vei avea dragoste ci doar poftele sexuale, nu vei avea prea multe sentimente de impartasit si prea multe de spus, pentru ca, caracterul unei femei este unul de mama si stie cand sa se comporte ca o mama si te iubeste si se daruieste tie, este sensibila si are in caracter acel ceva feminin care o face sa te iubeasca si sa te intareasca sa mergi inainte, bineinteles ca trebuie sa gasesti femeia potrivita, si o vei gasi, daca o vei cauta, poate va fi greu la inceput dar vei reusi. In schimb un barbat are caracterul impulsiv, un barbat nu comunica mereu, suntem iritabili si nervosi tot timpul, ne inchidem in noi insine, nu ne place sa vorbim despre sentimentele noastre si punem ziduri in jurul inimii noastre, nu va fi pace si un camin, ci dupa un timp, va fi doar regrete. Vezi tu, de aceea Dumnezeu spune ca trebuie sa fie barbat si femeie. Dar Dumnezeu nu te condamna pentru asta, ar condamna purtarea ta dar nu si pe tine, El este alaturi de tine si nu doreste sa treci singur prin asta, El vrea sa lupte alaturi de tine, nu vrea sa treci singur prin asta, Dumnezeu nu te condamna si nu te respinge. Dragul meu prieten, noi crestinii nu avem doar un Dumnezeu, ci un tata iubitor, un prieten apropiat care ne iubeste si si-a dat viata pentru noi pe cruce acum 2000 de ani. Un prieten care ne iubeste, care se ingrijeste de noi, care ne accepta cu dragoste fara sa ne critice, care ne slujeste in fiecare zi, care isi exprima dragostea in multe feluri fata de noi. Isus este un prieten care ne asculta cand venim la El cu problemele noastre cele mai personale, care ne da rezolvare ca prin minune. Dumnezeu este un tat iubitor caruia ii pasa foarte mult de tine, poate esti ateu sau agnostic, sau nu stii ce esti, faci parte dintr-un cult oarecare, esti dezorientat si confuz, eu iti spun ca nu poti crede indeajuns de putin ca sa Il faci pe Dumnezeu sa nu ii mai pese de tine. Chiar daca ai aduna toate pacatele facute de hittler si stalin la un loc, tot nu Il vei face pe Dumnezeu sa te respinga, tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
"nu vei avea dragoste ci doar poftele sexuale" Poate fi dragoste si intre doi barbati sau intre doua femei la fel cum este si intre un barbat si o femeie. Au grija unul de altul, sunt ateti unul fata de celalalt, empatie s. a. m. d.
Acum nu ma intelege gresit, mi se face scarba cand vad doi barbati tinanduse de mana, dar treaba cu dragostea, din pacate, este adevarata. Nu conteaza, poate fi si un extraterestru, daca il cunosti si se comporta dupa idealul tau de partener de viata(ideal cunoscut sau nu de catre tine cel constient), atunci te indragostesti de acel extraterestru; este un adevar psihologic, poti vorbi cu un psiholog despre dragoste si cum se activeaza ea.