Bai fetito,tu mi-a spus asa,dupa ce eu ti-am raspuns la intreabare:
"Sa vad cat de tare o rescepti cand devii sacrificiul lor uman pentru infrangerea unui blestem stupid care te face sa vezi fantome -.-"
Nu puteai sa taci din gura?
TI-am raspuns ca o respect si ce mai stiu eu de Wicca,ceva putin oricum,ca nu am chef sa detaliez pe site-ul asta multe lucruri.
Si dupa tu ma iei cu sa vad ce o respect cand ma sacrifica wiccani.
Pai si eu ce in **** sa inteleg? Ca "eu doar relatez ceva amuzant, ceva ce ma leaga de WICCA intr-un fel."?
Nu mi-ai spus nimic prin raspunsul asta.
Daca tu faci o astfel de afirmatie cu sacrificii umane,asta inteleg si dupa te toc.
"Admir aceasta religie(wicca), desii nu pot spune ca ma defineste, mai ales cand vine vorba de vrajitorie ce implica sacrificii umane, asa cum unele site-uri relateaza."
Da-mi si mie site-urile alea.
Pai si e IUBIRE,in ***,ca dumnezeul tau sa omoare oameni? Sa ii dea porunca lui Moise si sa omoare cu pietre pe absolut oricine care taia lemne in ziua sabatului,sambata?
Sau imi spui ca nu e acelasi DUmnezeu? Sau ca legile alea erau doar pentru evrei? Sau consideri ca evreii nu sunt oameni, si eh,***, hai sa-i omoram, de esti atat de nepasatoare de faptele dumnezeului tau?
Ne invata la iubire?
Ne invata la anihilarea instinctelor.
Si mhm, mhm.
Am vazut ce iubire au invatat oamenii.
Pe parcursul a 2000 de ani de razboaie,multe initiate TOT de crestini.
Dar lasam asta in pace.
Ai citit macar in Biblie?
In concluzie, eu ti-am raspuns la intreabare cum trebuie, ce m-ai intreabt.
Ti-am spus ca o respect foarte mult, mi-ai dat cu sacrificii si asta ma enerveaza cel mai mult.
Zic sa terminam aici ca m-am plictisit.
Ca putem lungi conversatia asta si putem sa ne injuram la nesfarsit pana imi dai block, ca e nu dau block.
Poți găsi mai multe despre acest subiect dacă cauți pe internet.Dar știu ca au legătură cu spiritismul. E bine sa fii atentă.
Si ortodocsii sunt sectari.
Crestinismul s-a desprins din Iudaism. Ortodocsii s-au separat de catolici.
Sectă este denumirea dată unui grup de persoane ce formează o comunitate religioasă, care s-a separat de biserica oficială în scopul corectării unor abateri doctrinare atribuite structurii-mamă. De regulă, denumirea de sectă nu este acceptată de membrii grupării, care consideră că ei sunt singurii care dețin „adevărul".
Wicca este paganism.
Un tip de paganism.
E foarte nature-bazed si asta imi place la ea.
De fapt in tot paganismul este vorba de natura.
Stii ca in antichitate, in ploitesism, exista zeul cu tare si zeita cu tare.
In Wicca toti zeii de parte barbateasca sunt reprezentati de God si zeitatile femei, de Goddes.
Eu nu ma indintific cu religia asta dar o respect foarte mult.
Sa vad cat de tare o rescepti cand devii sacrificiul lor uman pentru infrangerea unui blestem stupid care te face sa vezi fantome -.-
Esti cretina.Habari nu ai de Wicca sau de paganism si faci parte din prostii care considera ca in paganism este vorba numai despre sacrificii umane.
Te rog sa dai fuga la istorie si sa vezi crimele odioase pe care le faceau oamenii in numele dumnezeului crestin.
Da fuga la Biblie ca sa vezi cum omorau evreii cu pietre pe oamenii care erau in comuniune cu natura.
Sau cum Dumnezeu il punea pe Avraam sa isi sacrifice copilul pentru el.
Si TU ai fost pagana la originile tale.
Asa ca taci in *** ca mi s-a luat de conceptiile astea tampite pe care le aveti.
Nu consider asta si nu am de gand sa o fac.Am obosit sa raspund la astfel de raspunsuri.Am citit despre WICCA si faza cu,, prietena'' mea este ca ea inventeaza/spune lucruri dubioase legate de sacrificii.Eu doar relatez ceva amuzant, ceva ce ma leaga de WICCA intr-un fel. Daca citesti ce am scris, iti vei da seama ca tu esti,, cretinul'', desii n-as vrea sa te jignesc asa.Nu am de gand sa iti spun cine sunt eu,care sunt competentele mele si ce vreau de la viata,ori,ca sa ma leg de acest subiect,ce cred eu despre religie,dar iti spun atat:Eu am intrebat,,...dar totusi as vrea sa stiu mai multe de la cei ce fac parte din aceasta religie/secta,daca sunteti dispusi sa imi spuneti, desigur, ori, daca cunoasteti pe cineva care face parte dintr-o secta WICCA ori o secta asemanatoare...'',restul sunt doar relatari despre,,cum am aflat eu de WICCA''.Iar daca stau bine sa imi aduc aminte,in Biblie scria ca aceea a fost o incercare de a face pe toti,inclusiv,la acel moment,pe Avraam,sa nu creada in faptele rele,chiar daca ii sunt aratate ca si trebuind facute de un inger sau Dumnezeu,Insusi,iar El l-ar fi oprit oricum pe Avraam din savarsirea acelui fapt,prin ingerul trimis.Un alt obiectiv pe care ai incercat sa-l atingi dar nu ai reusit:Biblia,ca sa o spun asa,ca unui prescolar,ne invata sa il iubim pe Dumnezeu,nu pe cei ce au auzit prima data de aceste datini,adica evreii,caci nu ma inchin lor,ci Sfintilor,Maicii Maria, Iisus si Dumnezeu.
Admir aceasta religie(wicca), desii nu pot spune ca ma defineste, mai ales cand vine vorba de vrajitorie ce implica sacrificii umane, asa cum unele site-uri relateaza.In rest.prietena mea e mai,, diabolica'', iar eu doar curioasa sa aflu mai multe despre aceasta secta(iar cand spun secta, folosesc cuvantul in adevaratul sau scop, nu in mod ironic). Acum ca te-am lamurit:Mai ai vreo problema?
,,Admir aceasta religie(wicca), desii nu pot spune ca ma defineste, mai ales cand vine vorba de vrajitorie ce implica sacrificii umane, asa cum unele site-uri relateaza ori,de altfel, colega mea.''E interesanta,dar partea cu sacrificiile umane,cel putin, iese din discutie,deoarece nimanui nu i-ar placea sa fie,,tocat'' cum ai spus tu Cand iti citesc cumentariile nu pot decat sa rade ce esti asa irascibil? Este cumva o varsta care defineste cand esti adult si cand nu? Daca devii major nu inseamna ca ai si mintea unui adult iar asta ITI DA DREPTUL SA JIGNESTI/SA FII JIGNIT pe oricine/de oricine.
Ai spus,,... putem sa ne injuram la nesfarsit pana imi dai block, ca e nu dau block.'' desii eu nu te-am injurat, ci mai degraba tu, dar, asa cum spui tu, ar fi mai bine sa inchidem discutia .
Fie ca pacea unicornilor sa te calauzeasca!
Fie ca unicornii sa te binecuvanteze!
Bai fetito,tu mi-a spus asa,dupa ce eu ti-am raspuns la intreabare:
"Sa vad cat de tare o rescepti cand devii sacrificiul lor uman pentru infrangerea unui blestem stupid care te face sa vezi fantome -.-"
Nu puteai sa taci din gura?
TI-am raspuns ca o respect si ce mai stiu eu de Wicca,ceva putin oricum,ca nu am chef sa detaliez pe site-ul asta multe lucruri.
Si dupa tu ma iei cu sa vad ce o respect cand ma sacrifica wiccani.
Pai si eu ce in **** sa inteleg? Ca "eu doar relatez ceva amuzant, ceva ce ma leaga de WICCA intr-un fel."?
Nu mi-ai spus nimic prin raspunsul asta.
Daca tu faci o astfel de afirmatie cu sacrificii umane,asta inteleg si dupa te toc.
"Admir aceasta religie(wicca), desii nu pot spune ca ma defineste, mai ales cand vine vorba de vrajitorie ce implica sacrificii umane, asa cum unele site-uri relateaza."
Da-mi si mie site-urile alea.
Pai si e IUBIRE,in ***,ca dumnezeul tau sa omoare oameni? Sa ii dea porunca lui Moise si sa omoare cu pietre pe absolut oricine care taia lemne in ziua sabatului,sambata?
Sau imi spui ca nu e acelasi DUmnezeu? Sau ca legile alea erau doar pentru evrei? Sau consideri ca evreii nu sunt oameni, si eh,***, hai sa-i omoram, de esti atat de nepasatoare de faptele dumnezeului tau?
Ne invata la iubire?
Ne invata la anihilarea instinctelor.
Si mhm, mhm.
Am vazut ce iubire au invatat oamenii.
Pe parcursul a 2000 de ani de razboaie,multe initiate TOT de crestini.
Dar lasam asta in pace.
Ai citit macar in Biblie?
In concluzie, eu ti-am raspuns la intreabare cum trebuie, ce m-ai intreabt.
Ti-am spus ca o respect foarte mult, mi-ai dat cu sacrificii si asta ma enerveaza cel mai mult.
Zic sa terminam aici ca m-am plictisit.
Ca putem lungi conversatia asta si putem sa ne injuram la nesfarsit pana imi dai block, ca e nu dau block.
Pentru inceput cati ani are si cati ani ai tu? Sunt sigur ca nu intelegi implicatiile si consecintele la care te expui luand contact cu asa ceva.
In cazul acesta se poate sesiza protectia copilului daca colega ta este minora si cu siguranta este..Parintii pot fi decazuti din drepturi pentru indoctrinare religioasa si implicarea minorului in activitati de magie neagra (wicca)
Colega tu nu are habar la ce ia parte fiind indoctrinata in acea magie neagra zisa si "religie"
Asta este un caz de natura penala si te indemn si pe tine sa nu te mai interesezi de lucrurile de genul asta si sa iti traiesti copilaria.Sa rupi legatura cu genul asta de persoane neaparat pentru ca te pot influenta extrem de negativ.
Ma simt nevoit sa te rog sa anunti directorul scolii/liceului la care invatati (sa ii aduci la cunostinta tot ce ai spus aici ) si sa il rogi sa contacteze politia care la randul ei va contacta protectia copilului.Asta inceapand de maine dimineata.
Te rog eu mult iti vei salva colega de la un viitor ingrozitor.Cel mai probabil nu intelegi implicatiile si consecintele si de asta te rog sa o salvezi de la un viitor extrem de sumbru.
Multa bafta, astept raspuns cat mai repede.
Bati campii, vezi http://legeaz.net/constitutia-romaniei/articolul-29-constitutie
Wiccanii au aceleasi drepturi si obligatii legale ca ortodocsii, catolicii, penticostalii, baptistii, mormonii, Martorii lui Iehova si inchinatorii la ceapa.
Esti crestin?
Nu. Sunt ateu.
Iti dai seama la ce viitor o condamna pe fata aia parintii ei?
Ceva mai rau decat crestinoparea.
Este o persoana foarte secretoasa si intotdeauna a dat zvonuri ciudate in scoala despre fiecare din colegele din clasa mea.Toate o stiu drept mincinoasa, dar singura care STIE de toate aceste lucruri ciudate este prietena mea cea mai buna, care a fost si ea indoctrinata de cea de care vorbesc ca si fiind membra wicca.Ele doua se pare ca au multe chestii in comun deoarece si una si cealalta au facut parte din wicca, dar se pare ca vor sa,, renunte'' amandoua ca sa se reimprieteneasca cu mine.Eu nu am acceptat asta si nu am mai vorbit cu ele de aproape o luna, dar nu-mi pare rau, deoarece spun mereu ca vad fantome.Cea a caror parinti fac parte din wicca mi-a aratat(intr-o perioada in care aveam incredere cat de cat in ea) niste vanatai pe piciorul stang.Nu era machiaj si nici nu puteau fi cauzate in urma unei lovituri, deoarece era vanata ca si cum cineva ar fi batut-o cu bata.Era mov(nu exagerez deloc) si cu pete negre, unde era vanata de-a dreptul...I se umflase piciorul si o durea ingrozitor, dar ea spunea ca asa se intampla cand te urmareste un blestem. Spunea mereu ca era cat pe ce sa o calce masina, sa o rapeasca nu stiu cine.Ca ea are sa moara, iar blestemul v-a pangarii sufletul celui/celei mai bune PRIETENE...Pentru asta, ea trebuie ori sa-si ucida cea mai buna prietena, ori sa faca un ritual ciudat in care cea mai buna prietena a celei mai bune prieten este sacrificata(iar aceea sunt eu).Din fericire m-am sustras din poveste iar ele se comporta ceva mai normal de o luna si ceva, de cand nu mai vorbesc cu ele.
Eu da.
Tu bati campii.
Punctul 1 ( Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale. )
Fata era ateista din cauza ca toti ne nastem atei si a fost constransa de parintii sa-i sa adere la secta asta.Sau poate ca era crestina.
Gandeste inainte de a vorbi.Mai ales ca vorbesti in necunostinta de cauza totala.
N-a fost "constransa", a fost educata. Cand parintii isi educa proprii copii in religia proprie nu se numeste "constrangere". Parintii au dreptul legal de a-si educa proprii copii in ce religie vrea muschii lor. Daca vor s-o educe in religia lui Harry Potter e dreptul lor.
Eu incerc sa ma dedic acestei religii de vreo luna tot fac cautari si aflu lucruri noi. poate te pot ajuta
Neah,lasa,intrebarea e veche, fata aia oricum a devenit emo si a inceput sa se taie si sa fumeze, toata wicca asta a fost un pretext ca ea sa ma omoare pe mine si pe prietena mea...
?
Și eu încerc sa ma dedic acestei religii, poate ma poți ajuta, dacă mai e valabil oferata?
Serendipity17 întreabă: