| goldheart a întrebat:

Este vreun "iehovist" ( adica Martor al lui Iehova ) dispus sa purtam o discutie pe tema biblica zilele astea? (pe mess, bineinteles) Astept "oferte" si adrese de mail/id-uri. Multumeeeeesc!

Răspuns Câştigător
| beaa a răspuns:

Heii. Eu is martora a lui Iehova si daca doresti am putea discuta.

25 răspunsuri:
| PreaSfintitu a răspuns:

Eu sunt Martor al lui Iehova, si al cui vrei tu astept intrebarile

| DrunkenRat a răspuns (pentru PreaSfintitu):

Cu siguranta nu esti si martor al sinceritatii...

| PreaSfintitu a răspuns (pentru DrunkenRat):

Sinecritate e vreun cuvant de care n-am auzit eu sau ai vrut sa zici sinceritate? ca nu am inteles

Despre ce vorbesti acoloraised eyebrows?

Nu m-am legat de nimic, chiar nu am inteles, am stat 5 minute sa ma gandesc ce inseamna sinecritate si am zis sa te intreb pe tine

Acum esti si nesimtit pana la capat? Hai ca ti-am facut-o. laughing)

Am vorbit serios si chiar nu am vrut sa par nesimtit sau ceva de genu, nu stiu toate cuvintele din limba romana si m-am gandit ca ar fi unul din ele, nu stiu cum mi-ai facut-o...

Hai mai, mi-ai stricat toata gluma proastastraight face. Acum daca o sa citesti comentarile de mai sus nu te vei enerva la fel de mult precum o faceai daca descopereai singur...

Nu ma enervam nici daca descopeream singur, sunt un tip calm *trollface*

Răspuns utilizator avertizat
| goldheart explică:

Pana la urma, nimeni nu m-a ajutat cu nimic. Multumesc oricum, o sa mai incerc...

| LuisEdward a răspuns:

A innebunit lumea! hahaha. bai frate ce ati ajuns!

| goldheart explică (pentru LuisEdward):

Da frate, si? Sunt si martorii tot oameni, mai linistiti, corecti si cu mai mult bun simt decat multi dintre noi. Si apropo, decat sa dau un raspuns care sa n-ajute pe nimeni cu nimic, mai bine tac din gura! Ar trebui sa urmezi si tu sfatul asta, ca nu-ti strica...

| LuisEdward a răspuns (pentru goldheart):

Daca te plictisesti uita-te la un film ascult muzica sau fa altceva mai bun. cand te pocaiesti?

| goldheart explică (pentru LuisEdward):

Nu ma plictisesc si nici nu vreau sa ma pocaiesc. Vreau doar sa aflu cateva informatii despre aceasta religie. happy

| aliceinchains a răspuns (pentru goldheart):

Iti spun eu ca toate religiile is la fel de bullshit. Plus ca n-o sa gasesti pe TPU ce cauti, aici gasesti crestini, mai mult fanatici, de fapt.

| LuisEdward a răspuns (pentru aliceinchains):

Pocatii in general sunt fanatici

| aliceinchains a răspuns (pentru LuisEdward):

Oh, daca ai sta pe categoria asta, ai vedea multi crestini, de fapt aproape toti, disperati sa te convinga sa crezi in ce cred ei. Si sa-ti spuna c-o sa ajungi in iad etc.

| DrunkenRat a răspuns (pentru aliceinchains):

Fanaticii nu exista in toate clasele? Spre exemplu fanatici ai nimicului, mai exact ateii obsedati. Te rog, fara generalizari.

| LuisEdward a răspuns (pentru DrunkenRat):

Ai dreptate

| danny0152 a răspuns (pentru LuisEdward):

Vad ca nu stiti nimic despre pocaiti adic voi ziceti ca pocaiti sunt fanatici. Fanatici inseamna sa exagerezi grav de tot, ceea ce pocaitii fac este sa studieze biblia si sa o puna in practica.

| aliceinchains a răspuns (pentru DrunkenRat):

Eu, fără generalizări? Dar tu când spui "ateii obsedați", asta nu-i generalizare sau ce e?

| DrunkenRat a răspuns (pentru aliceinchains):

Am spus 'fanatici' nu 'fanaticii' ceea ce nu da tenta de generalizare.

| beaa a răspuns (pentru goldheart):

Heii. Eu is martora a lui Iehova si daca doresti am putea discuta.

| danny0152 a răspuns:

Oricum cred ca stiti si mai putine lucruri despre biserica ortodoxa sau catolica decat stiti de restul religiilor.Cred ca nu stiati ca la consiliul de la Niceea a fost o intelegere intre crestini pagani si toate sectele pamantului crezurile si ritualurile lor le putem gasi in bisericile catolica si ortodoxa'

| BlackStyle a răspuns:

Hei happy eu nu's "iehovist" si nici nimic happy sunt un baiat simplu,mai merg din cand in cand la bise, la "pocăiţi" laughing si daca iti sunt de folos cu ceva, putem discuta cât vrei happy id: xp. gorillaz