Cu siguranta nu esti si martor al sinceritatii...
Sinecritate e vreun cuvant de care n-am auzit eu sau ai vrut sa zici sinceritate? ca nu am inteles
Despre ce vorbesti acolo?
Nu m-am legat de nimic, chiar nu am inteles, am stat 5 minute sa ma gandesc ce inseamna sinecritate si am zis sa te intreb pe tine
Acum esti si nesimtit pana la capat? Hai ca ti-am facut-o. )
Am vorbit serios si chiar nu am vrut sa par nesimtit sau ceva de genu, nu stiu toate cuvintele din limba romana si m-am gandit ca ar fi unul din ele, nu stiu cum mi-ai facut-o...
Hai mai, mi-ai stricat toata gluma proasta. Acum daca o sa citesti comentarile de mai sus nu te vei enerva la fel de mult precum o faceai daca descopereai singur...
Nu ma enervam nici daca descopeream singur, sunt un tip calm *trollface*
Pana la urma, nimeni nu m-a ajutat cu nimic. Multumesc oricum, o sa mai incerc...
Da frate, si? Sunt si martorii tot oameni, mai linistiti, corecti si cu mai mult bun simt decat multi dintre noi. Si apropo, decat sa dau un raspuns care sa n-ajute pe nimeni cu nimic, mai bine tac din gura! Ar trebui sa urmezi si tu sfatul asta, ca nu-ti strica...
Daca te plictisesti uita-te la un film ascult muzica sau fa altceva mai bun. cand te pocaiesti?
Nu ma plictisesc si nici nu vreau sa ma pocaiesc. Vreau doar sa aflu cateva informatii despre aceasta religie.
Iti spun eu ca toate religiile is la fel de bullshit. Plus ca n-o sa gasesti pe TPU ce cauti, aici gasesti crestini, mai mult fanatici, de fapt.
Pocatii in general sunt fanatici
Oh, daca ai sta pe categoria asta, ai vedea multi crestini, de fapt aproape toti, disperati sa te convinga sa crezi in ce cred ei. Si sa-ti spuna c-o sa ajungi in iad etc.
Fanaticii nu exista in toate clasele? Spre exemplu fanatici ai nimicului, mai exact ateii obsedati. Te rog, fara generalizari.
Ai dreptate
Vad ca nu stiti nimic despre pocaiti adic voi ziceti ca pocaiti sunt fanatici. Fanatici inseamna sa exagerezi grav de tot, ceea ce pocaitii fac este sa studieze biblia si sa o puna in practica.
Eu, fără generalizări? Dar tu când spui "ateii obsedați", asta nu-i generalizare sau ce e?
Am spus 'fanatici' nu 'fanaticii' ceea ce nu da tenta de generalizare.
Oricum cred ca stiti si mai putine lucruri despre biserica ortodoxa sau catolica decat stiti de restul religiilor.Cred ca nu stiati ca la consiliul de la Niceea a fost o intelegere intre crestini pagani si toate sectele pamantului crezurile si ritualurile lor le putem gasi in bisericile catolica si ortodoxa'
Hei eu nu's "iehovist" si nici nimic sunt un baiat simplu,mai merg din cand in cand la bise, la "pocăiţi" si daca iti sunt de folos cu ceva, putem discuta cât vrei id: xp. gorillaz