| Woodenpints91 a întrebat:

Eşti creştin pentru că vrei tu să fii sau pentru că te-ai născut într-o familie creştină?

42 răspunsuri:
| RetardedRacoons a răspuns:

Sunt pentru ca m-au bagat niste nenorociti cu capu in apa cand eram mic mic si nu cunosteam inca nici-o injuratura.

| a1n2d3r4e5e6a7 a răspuns:

Pe mata mie tu sa numi zici ca e o intrebare idioadata bai asta.

| EmaS a răspuns:

Credinta este personala. Ea nu ma mantuieste pentru ca tatal sau mama mea sunt buni crestini.Fiecare trebuie sa creada in dreptul lui.

| Ovidiutz a răspuns:

Pai eu sunt atee dar ai mei nu stiu laughing n-am chef de molifte pe la capul meu laughing

Răspuns utilizator avertizat
| ChristinaDeath a răspuns (pentru cristi202):

Cred ca ai fumat ceva bun.

| everyyoueveryme a răspuns:

Te nasti, apoi devii. Daca nu, te desprinzi.Simplu.

| PunkieMuff a răspuns:

M-am nascut crestina, dar am devemit atee!

| LittleBlackStar a răspuns:

Ambele...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod normal, fiecare familie ar trebui sa-si lase copilul sa hotarasca singur in ce crede ce religie vrea sa aiba. Dar cand fiecare familie de crestini isi boteaza copilul inca de la cateva luni de viata, cand inca e un prunc, nu vorbeste, nu cunoaste, nu gandeste clar, cum sa mai apuci sa hotarasti tu singur? Nu mi se pare corect lucrul acesta, deoarece copilul ala va creste, si isi poate schimba parerile oricand, nu va avea o religie. Acela devine un "crestin" din greseala, din cauza ca asa au hotarat unii (fiind siguri de ceea ce cred, si de ce va crede si pruncul lor cand va fi mare). Cum e si in cazul meu. Am fost botezata si toate alea`, dar nu cred in dumnezeu. Nu e ridicol? De ce nu ne-am boteza la o varsta cand putem intelege? Si de ce nu am face asta alegand singuri daca vrem sau nu? Dar cum sa iti fie impus, inca din perioada cand erai doar o fiinta abia aparuta pe lume, sa faci un lucru, nici tu nestiind ce inseamna si ce semnificatie are, care de fapt reprezinta un gest prin care dovedesti ca ai inteles spiritualitatea vietii? Mi se pare doar o alta tampenie nascocita de societate. Oamenii traiesc in minciuna, fiind nimic altceva decat niste sclavi, nici ei nestiind pentru cine sau pentru ce. Cum se spunea in Sange Satanic (daca ai citit cartea) - "Marionetele au fost lasate libere, numai ca nu isi dau seama de asta. Daca ar vedea ca papusarul a luat o pauza si a plecat sa se odihneasca, ele s-ar panica si ar intra sub pat. Ar astepta papusarul sa se intoarca, pentru ca singure nu pot improviza un scenariu." Marionetele fiind oamenii, care traiesc in prostie, numai dupa anumite principii facute de altiii. Nu pot gandi pentru ei si ii lasa pe altii sa o faca. Si chiar si unii care spun ca sunt crestini pentru ca asa vor, daca i-ai intreba de ce cred in asta probabil (nu toti) n-ar sti exact ce sa spuna, pentru ca nici nu se gandesc, sunt niste oi care isi urmeaza turma, si asta reprezinta marea majoritate a populatiei - oameni incuiati, sclavi in propria lor libertate.

| Loora a răspuns:

Sa iti spun sincer. Nu m-am nascut intr-o familie crestina, dimpotriva... Nu vreau sa detaliez pentru ca nu ar avea rost. Pot spune doar ca sunt " crestina" din propria vointa. Tot ce fac, fac pentru ca vreau, nu pentru ca imi zice cineva. In viata nu te poti lua dupa toti " incultii"! happy Eu prefer sa fac doar ce cred eu de cuviinta, inspre binele meu. Cu alte cuvinte, fac ce-mi dicteaza inimahappy

| newperson4him a răspuns:

Sunt crestina, dar nu pentru ca m-am nascut intr-o astfel de familie, ci pentru ca am avut un moment in viata in care am decis sa fiu, iar decizia aceea mi-a schimbat radical viatahappy In plus, cele 3 lucruri vitale in viata sunt invizibile, respectiv transparente: apa, aerul si Dumnezeu.