| Denly a întrebat:

Ești de acord ca Adam și Eva să fi renunțat la ideea de a face copii?

12 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

No comment.

| Celcestietot a răspuns:

Păi daca Dumnezeu i-a încurajat să se înmulțească, de ce ar fi făcut fix opusul?

| Denly explică (pentru Celcestietot):

Ca să nu mai moară și alții pentru vina lor.

| unvecin a răspuns:

Îmi place să exist, le sunt mulțumitor.

| Daniel323 a răspuns:

N-a existat niciun Adam cu vreo Eva. Evreii au copiat povestea pe sarite de la sumerieni.

| Celcestietot a răspuns (pentru Denly):

Crezi în Dumnezeu? La Dumnezeul din Biblie mă refer. Ești ateu?

| Irinel15123532 a răspuns:

Nu cred ca inteleg intrebarea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar ei nici nu aveau idee ce fac, lor le plăcea să se reguleze. La fel fac oamenii și acum.

| Mircea08 a răspuns:

Sunt de acord ca Adam si Eva sa fi beneficiat si ei de libertatea de a face ce vor, asa cum au beneficiat toti oamenii de-a lungul anilor. Nu este vina lui Adam si nici a Evei ca de-a lungul anilor au existat si tot felul de oameni care nu-si gaseau locul pe planeta, si care blestemau tot universul ca s-au nascut. Acei oameni au avut si ei dreptul de a alege, si au ales sa fie permanent total nemultumiti - care este problema?

| Helper07 a răspuns:

Nu, adica daca faceau asa eu n-as mai fi existat si normal ca nu mi-ar fi parut rau pentru ca de fapt nu as fi simtit nimic fiindca ramaneam inexistent, dar ei au ascultat de Dumnezeu si asta conteaza.

| RAY a răspuns:

Adam si eva nici nu stiau ce inseamna copii, probabil iahve le-a spus tu adam baga penisul in vaginul lui eva astfel tu eva o sa ramai gravida, probabil lea oferit niste lecti, de unde sa stie ei asa ceva? ei nu stiau nimic, absolut nimic, erau ca niste mici copii in gradina lui iahve

| anonimg a răspuns:

Eu aș fi fost de acord.
Din dragoste pentru copiii care s-ar fi născut în păcat, în suferință, într-o natură ostilă față de Dumnezeu, aș fi renunțat la naștere. Pentru că Dumnezeu m-ar fi adus la viață și într-o natură în care păcatul și suferința nu ar fi existat.

Întrebări similare