Da, muzica bisericească te deprimă de cele mai multe ori. Adică ai văzut câți oameni plâng pe „Veșnica Pomenire".
Am vazut multi care si rad pe melodia aia.Cu toate astea stiu ca iti ofera o stare de disconfort o mel ca aia.Eu zic totusi de melodiile obisnuite.
Dacă ești fericit în adevăratul sens al cuvântului nu mai ai nevoie de nimic. (asta se aplică până ți se face foame și devi nefericit)
Eu nu as putea sa traiesc fara sa ascult muzica, e o dependenta la care nu pot renunta, muzica ma face fericit, muzica imi aminteste de perioada cand eram in pestera si ne inclazeam la foc si ne uitam uni la alti
Eisntain i placea sa cante la vioara ciudat e faptul ca niciodata nu a acceptat cuantica si spune dumnezeu nu se joaca cu zaruri lumea cuantica e o lume imprevizibila unde totul vibreaza si doua lucruri sunt in acelasi timp e ca cand dai la maxim o boxa si pui doua pene sa vezi ca vor sari
Ce prostii indrugi acolo? Cred ca nici tu nu ai inteles ce ai scris acolo...
Ps: se scrie Einstein
Nu vad de ce un om fericit nu ar asculta muzica. Chiar nu are nici o logica. Muzica nu afecteaza cu absolut nimic un om fericit! Dimpotriva, il binedispune...
Muzica nu are ca cauta din viata unui om fericit, exceptand muzica religioasa sau clasica, eu numai de asta ascult
Artemiss întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: