| Roses a întrebat:

Esti la munte.Totul e linistit...Totul e frumos... Ce faci? Il lauzi pe Domnul sau inchizi ochii si visezi?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Exact cum spune David in Psalmul 139:14 - Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!

16 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Uneori Il laud, alteori Il vad in natura, dar sunt si cazuri cind inchid ochii si visez, mai rar insa asta la munte, unde sunt multe de vazut si pur si simplu ma delectez cu imaginile ce le ofera muntele.

| Dumnezău a răspuns:

Ma dau cu sania. straight face

| Woodenpints91 a răspuns:

Desfac o bere.

| sandra2012 a răspuns:

Sincer ma bucur de natura, de tot ce ma inconjoara dar uneori uit sa Ii multumesc lui Dumnezeu. Sau mai bine zis uitam pentru ca de la o vreme ii simt tot mai mult prezenta lui Dumnezeu in viata mea.

| sandra2012 a răspuns:

Sincer ma bucur de natura, de tot ce ma inconjoara dar uneori uit sa Ii multumesc lui Dumnezeu. Sau mai bine zis uitam pentru ca de la o vreme ii simt tot mai mult prezenta lui Dumnezeu in viata mea.

| Bogdanux a răspuns:

Sincer acum, tu cand respiri, respiri cu gandul la Domnul?

| Angel0 a răspuns (pentru Bogdanux):

Exista o tehnica de respiratie si la hindusi si la crestini.
Se numeste rugaciunea inimii sau isihasta si se face in ritmul respiratiei.

| Roses explică (pentru Bogdanux):

Cateodata,cand respir ma gandesc la El si ma bucur ca mi-a dat viata.

| hate1t4ll a răspuns:

Ma duc la munte ca sa-l laud pe dumnezeu...si probabil sa stric buna dispozitie a tuturor incercand sa-i convertesc, nu?
Imi place ca va place sa va dati un aer spiritual si dati cu bata-n balta cand terminati prima propozitie.

| PreaSfintitu a răspuns:

Ma dau cu sania cu Dumnezău si dupa beau un vin.

| JnY a răspuns:

Visezi si gandu-ti poate zbura la El...

| SadBoyForever a răspuns:

Fac un gratar si beau bere, hai salutwinking

| Pralină a răspuns:

Ma apuc sa rontai cipsuri.

| Delicacy a răspuns:

Mă plimb singură...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma dau cu sania

| sebastian1331 a răspuns: