| Toluk19 a întrebat:

Esti satanist? De ce?

34 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Sunt satanist traditional. devil

Răspuns utilizator avertizat
| Dreamer a răspuns:

Crede-ma ca acei satanisti sunt mult mai,, credinciosi'' decat multi dintre noi. Din moment ce il slujesc pe satan e clar ca acestia, desi Il urasc sunt fermi convinsi ca Dumnezeu exista. Pentru ca Diavol fara Dumnezeu nu se poate nu?!

Si uite cum satanistii astia sunt constienti de existenta lui Dumnezeu iar noi care il,, iubim'' si ne rugam la el totusi avem nevoie de dovezi. Pfff...ce trist, hai sa judecam satanistii ca exista poate ne simtim mai bine si mai superiori!

| Prunela a răspuns:

Bă nu ştiu multe despre satanism şi eu mă consider agnostică dacă chiar nu atee

Dar nu înţeleg sataniştii. Creştinii se roagă la cineva aşa zis bun care le aduce bucurie si alte rahaturi dar cel mai important că ajung in rai. De aceea cred ei in Gizăs că poate poate ajung in rai.da sataniştii? De ce vă inchinaţi unui nenic bărbos care şi aşa promite doar tristeţe şi suferinţă

Nu ştiu explicaţi dacă e altfel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt satanista de craciun si de paste. In rest sunt atee.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Pai pentru ca nu suport ca cineva sa fie peste mine (adica Dumnezeu) si in al doilea rand, diavolul imi poate da ce imi doresc de pe lumea asta. devil

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru gorlan):

Demonstreaza! Tu te referi la satanistii moderni care sunt tot atei.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru gorlan):

Putin mai mult, si chiar daca nu imi vine sa imi pun mintea cu un psiho-Lavey, tot nu m-am putut abtine! Mai bine te numesti ateu negativ! Atunci nu ai cu adevarat nicio relatie cu Dumnezeu sau diavol.

| Azerbo a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Imi pare rau da nu asta inseamna sa fii satanist. Mai documenteazate

| iKronstadt a răspuns:

Nu. D-aia!
P.P. Ce te arde pe tine grija de crezul altor oameni?

| Demise a răspuns:

Nu sunt satanistă, pentru că nu vreau să fiu. Cred în Dumnezeu şi nu mă rog şi la alţi sfinţi.

| MauiStatue a răspuns:

Ca am coarne.

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu e naspa si nu mai e la moda. Diavolul e cul!

| Dahliaa a răspuns (pentru ȚiganTranspirat):

Esti nebun...

| ȚiganTranspirat a răspuns (pentru Dahliaa):

Corecție,sunt psihopat.devil

| Coyotul a răspuns (pentru ȚiganTranspirat):

Tu esti cam batut in cap...

| ȚiganTranspirat a răspuns (pentru Coyotul):

Mulțam.smug

| Vegah a răspuns:

Nu sunt satanist (nici modern, nici tradiţional). Prefer să mă numesc ateu faţă de zeităţile prezentate în "cărţile sfinte" sau, mai uşor, panteist.
Satanist tradiţional nu pot să fiu fiindcă nu cred în Satan la fel cum nu cred în Dumnezeu. Modern nu mă consider fiindcă sataniştii moderni au o doză de narcisism în plus (consideră că ei sunt proprii lor zei).

| LauraSauLura a răspuns:

Sunt ateu... adică ma încred în mine însumi...dar ii respect pe sataniști în cel mai sincer mod... sunt niște persoane cu un caracter de invidiat fata de unii credincioși, cunosc credincioși care îmi dau scârbă și sataniști pe care m-as putea baza o viata întreaga. unora nu le vine sa creadă, dar sataniști sunt peste credincioși, gândesc mult mai cresc, privesc viata din alt punct de vedere, și te poți baza pe ei... din punctul meu de vedere, sunt niște persoane adevărate! nu ca unele "clone" din ziua de azi

| 085776 a răspuns:

Eu sunt satanista spirituala. Deoarece nu cred intr-un mit, facut de "cativa alesi" si findca nu vreau sa fiu tinuta in lesa de un "extraterestru"
P.s: Cauta pe www.crestinismulexpus.blogspot.ro gasesti ce iti trebuie! funda?

| ExodusLaVey a răspuns:

-Eu personal sunt satanist modern.
-Ce inseamna satanist modern?
-Satanist modern = ateu cu anuminte principii.
-Ce inseamna ateu?
-Ateu = persoana care nu crede in nici un zeu.
Si sunt satanist modern deoarece stiu ca nu exista Dumnezeu si nici Satan.
Apropo, satanistii moderni sunt oameni inteligenti in general.

| chelstone a răspuns (pentru ExodusLaVey):

Ateismul n-are vreo legatura cu satanismul, si apoi, daca nu crezi in satana, cum poti fi satanist? E ca si cum as spune ca nu cred in dumnezeu, dar sunt un crestin modern.

| aliceinchains a răspuns (pentru ExodusLaVey):

Esti satanist modern pentru ca stii ca nu exista Dumnezeu si nici Satan? Bun. Dar de ce te autointitulezi asa, si nu ateu (ca doar si el are principii)? A fi satanist modern nu implica si o oarecare legatura cu Satan, daca tot te numesti asa? Nu e mai logic sa fii ateu daca tot stii ca nu exista dzeu/satan? Zic...

| ExodusLaVey a răspuns (pentru chelstone):

Pai satanistii moderni sunt atei importriva religiei, si care au anumite principii de respectat, traiesc dupa anuminte principii. A fost numit Satanism modern deoarece e impotriva cretinismului, sau a orcarei altei religii. Satanismul modern te face pe tine "zeul tau". Nu exista nici o divinitate pentru satanistii moderni, ca si la atei.

| ExodusLaVey a răspuns (pentru aliceinchains):

Ba da, e mai usor, dar sa fii ateu e una, nu ai nimic cu nimeni, nu esti importiva religie. In schimb sa fii satanist modern e sa urasti religia care iti impune sa te inchini sau sa venerezi oricare zeu. Si dupa cum stim numele "Satan" este opusul lui "Dumnezeu" [asta in religie]... De aceea se numeste asa. Deci ma numesc asa pentru ca sunt impotriva religiei crestine in special, si traiesc dupa anumite principii din satanismul modern. Daca te intereseaza ce principii sunt, poti vizita site-ul urmator : http://www.bisericasatanista.org/. O zi buna :)

| aliceinchains a răspuns (pentru ExodusLaVey):

Yeap, știu și eu site-ul ăla, e interesant, de-acolo am aflat ceva chestii. Ehm, vis-a-vis de chestia asta, eu sunt atee și chiar nu îmi pasă și nici nu vreau să urăsc religia, sau ceva de genu, pur și simplu nu mă interesează de dzău/satan/rai/iad/îngeri etc. și nu cred în astea...

| chelstone a răspuns (pentru ExodusLaVey):

OK, am inteles pe ce se bazeaza aceasta ''religie''. insa nu inteleg de ce i se spune satanism, fie el si modern din moment ce n-are vreo legatura cu satana?!

| SlashGashTerrorCrew a răspuns:

Eu sunt si sunt sigura ca nu exista dumnezeu. Eu cred doar in ce vad sau ce este dovedit.

| thereisallama a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu.
Si mi se pare normal... atata timp cat eu nu sunt interesat de asa zisele "intrebari ale vietii". Imi place doar sa traiesc si atat. Si am realizat ceva :
Daca eu cred si nu exista ce`am pierdut? Nimic!
Dar daca eu nu cred si exista?! Atunci am pierdut ceva...