| Mas1 a întrebat:

Eu am devenit mult mai fericit, mai prietenos etc. fara credinta in D-zeu, doar cu atitudine.Pe voi v-a ajutat credinta sa va imbunatatiti viata?

17 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Tot asa si cei mai timpiti batausi cred ca pentru a se putea bate mai mult este nevoie de practicarea unui sport.Ar fi fost mult mai bine daca ar vedea ca atitudinea ar ajunge. Un sport te face sa devii constient de potentialul tau.Asa si cu religia.

| Filip23 a răspuns:

Am devenit mai multumit; insa ce e mai important e ca m-a ajutat sa trec prin niste evenimente grele.

| seagate a răspuns:

Ateu la 11 ani?
Ai inteles deja totul despre viata, asa-i?

| A19 a răspuns (pentru seagate):

Impart contul cu un baiat de 11 ani.Am un cont vechi pe TPU dar am uitat parola.Si cum aveam un cont comun cu baitul ala(de la o pagina de pe facebook...am facut un id la pagina aia). Si i-am dat si lui contul daca vrea sa intrebe sau sa raspunda la cineva.Sincer vroiam si eu mai multe funde.Contul meu vechi este A19.

Ti-am si raspuns de pe el laughing Mi-am amintit parola.

Dar in continuare ma duc cu contul ala...Sa strang mai multe funde.

| Omulrational a răspuns:

In ziua de azi sa crezi in Dumnezeu e ''cool''. Uneori ma gandeam ca e buna si religia asta poate mai tempereaza pe dobitoci, dar cunosc persoane care fumeaza, se drogheaza, bea, apoi merg la biserica si pupa toate icoanele si apoi aceeasi poveste.

| danay72 a răspuns:

In primul rand, ceea ce m-a ajutat a fost cunostinta biblica, aceasta m-a ajutat sa stiu ce schimbari trebuie sa fac pentru a-mi imbunatati viata, apoi cunostinta m-a ajutat sa cultiv credinta.

| danay72 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Biblia este un tot armonios si nu se contrazice. Interpretarile oamenilor care nu se bazeaza pe Biblie, ele se contrazic.Cat despre crime in Biblie, ea prezinta cu foarte multa sinceritate ceea ce s-a intamplat, fiind si o carte istorica, nu ascunde nimic, ceea ce despre anumite personaje istorice nu putem spune asta, sunt prezentate doar pozitiv.

| ZK a răspuns:

Eu sunt Lucifer, viata mea e deja foarte cool si smechera.Deci,nu.

| briana a răspuns:

Da mie sincer credinta in Dn-Zeu mi-a schimbatviata in bine. De cand am inceput sa citesc si sa inteleg cat decat ce vrea de fapt Dn-Zeu pot sa zic k imi merge mult mult mult mai bine. Sh s ferikita sh implinita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credinta te ajuta sa iti complici viata intradevar..si sti dc? pentru ca actualul sistem in care traim ii aprtine lui Lucifer..desigur pentru a fi credinciosi trebuie sa facem unele sacrificii. a nu fi credincios ti-a facut viata mai buna pe moment..deci lu Satan i-a reusit sa te faca necredincios..acum iti da o viata mai buna tocmai ca sa nu te mai intorci niciodata la credintza si sa nu ajungi in rai. dar acest sistem va lua sfarsit."cei din urma vor fi cei dintai"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era buna si cand nu credeam, fiindca asa m-au educat parintii. dar de cand l-am cunoscut pe Dumnezeu si pe fiul sau a devenit si mai buna.acuma caut sa -i cunosc mult mai bine ca viata sa-mi fie perfecta.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Nu, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

| anonim_4396 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

rolling on the floor Bine, Ray...

| ateuNEGATIV a răspuns:

Citi ma vechiul testament si nu fiti ipocriti si luati din el doar ce va convine
chiar isus spune eu am venit sa aduc sabie, eu sunt luciferul de dimineata, eu detin cheile iadului etc frica voastra pentru iad fricosilor