| AvalohAlyn a întrebat:

Eu ca și președinte as pune numai icoane cu Iisus Hristos în scoli, spitale și instituții publice și aș pune mai multa învățătura/materie despre Iisus Hristos și viața Sa precum și învățăturile in scoli.Macar 2 ore de religie în scoli.As scoate evoluționismul fiindcă s-a demonstrat că e o teorie falsă și aș baga teoria Intelligent Design și a creaționismului științific.Ce părere aveți? Și as infiinta o sărbătoare special pentru ceremonii pe stadioane,concerte,arene in care Iisus Hristos s-a dus venerat,adorat, cinstit, slăvit și reslectsr.Desigur cei atei și cei de alta credință vor avea libertatea de a alege ce credința sa aibă și nu vor păți nimic rău.Cum vi se par ideile?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Absolut aiuritoare, ca si in celelalte intrebari.

| DonEduardo a răspuns:

Cum sa fie falsa teoria evolutionista demonstrata falsa?!? Te auzi vorbind?

| AvalohAlyn explică (pentru DonEduardo):

Pai de ce nu mai e predată în școli că înainte teoria lui Darwin?

| DonEduardo a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Pentru ca exista oameni ca tine ce o neaga, cu toate ca dovezile duc intr-acolo.

| EmanuelHEY a răspuns:

Aceste practici sunt clar interzise prin legea lui Dumnezeu „Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt în ceruri sau pe pământ sau în apele mai jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti". (Exodul 20:3-5). De asemenea legământul lui Dumnezeu declară: „Să nu vă faceţi idoli, să nu vă ridicaţi nici chip cioplit, nici stâlp de aducere aminte; să nu puneţi în ţara voastră nici o piatră împodobită cu chipuri, ca să vă închinaţi înaintea ei; căci Eu sunt Iehova, Dumnezeul vostru" (Leviticul 26:1). Creștinilor din timpul lui Isus Cristos li s-a dat același sfat prețios: „De aceea, iubiţii mei, fugiţi de idolatrie". (1Corinteni 10:14). Ei erau martori ai viului şi adevăratului Dumnezeu Iehova şi erau conştienţi că acele statui şi icoane nu însemnau nimic: „Ştim că un idol nu este nimic în lume şi că nu există decât un singur Dumnezeu.". (1Corinteni 8:4-6; Isaia 43:10-12; Faptele 17:29). Ca vestitori ai Împărăţiei Sale, servii lui Iehova au fost îndemnaţi să se păzească de o asemenea închinare sau venerare a chipurilor, icoanelor sau simbolurilor. – 1Ioan 5:21; 1Corinteni 10:7.