Hai bre @Shadow100 sa fim seriosi ateii de la noi din batatura sunt mielusei.Ii mai aducem pe linia dreapta din cind in cind.
Apoi :
Ateii de aici se incadreaza la "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"
Apoi :
Aud si ei cite o traznaie prin gura tirgului si o iau de buna, dar venind cu ea aici se cumintesc si pleaca luminati la minte.
Bun, se vrea un loc de dezbatere. Ce vrei sa fie, un loc unde va intalniti si dati citate din biblie? I don't thinks so.
Pentru creştini (sau orice alt religios), înseamnă exprimarea credinţei.
Pentru ateu înseamnă dărâmarea ei.
Rezultatul: puşti atei fără prea multă minte-n cap se dau mari curcani pe lângă toţi îndoctrinaţii.
Eu prefer să privesc şi să râd
Cam asa ceva, dar asta este interesant ca daca am gandii toti la fel, ar fi foarte plictisitor.
Cam asa este. Asta se intampla deoarece ateii pun uneori niste intrebari sau dau niste raspunsuri care poate ii deranjeaza pe crestini pentru ca prin aceste intrebari se simt jigniti sau nu se simt respectati. La randul lor ateii sar ca arsi cand vad un raspuns mai nu stiu cum sa-i spun... sa zicem crestinesc, cu citate din biblie sau idei crestinesti. Si asa incepe cearta.
Da,asa este! Ai dreptate! dar eu prefer, totusi, sa nu cobor la mintea unora!
Mai bine spus ateism vs credinţă. Nu e acelaşi lucru. Şi o astfel de luptă nu îşi are rostul, pentru că avem în faţă doua moduri diferite de percepţie. Nu poţi nega religia prin ştiinţă, aşa cum nu poţi întreţine arderea fără oxigen. Omul îndoctrinat trebuie învaţat să gândească, nu doar să i se spună că nu există dumnezei. Doar aşa va scăpa de îndoctrinare şi va gândi singur. Văzându-ţi poza de profil ţin să precizez că doctrinele politice nu se deosebesc prea mult de cele religioase, având la bază dorinţa oamenilor de a domina sau a fi dominaţi. Nu vreau să te critic, doar să îţi sugerez, citându-l pe Nietzsche, că "preconcepţiile sunt adevăraţii inamici ai adevărului"
Dacă porţi acest semn doar ca semn de protest la adresa tabuurilor societăţii e de înţeles şi chiar de apreciat, dar dacă crezi în "religia" asta, îţi sugerez să meditezi asupra subiectului.
Ateii nu cred in Dumnezeu, in schimb crestinii cred.Crestinismul a aparut in provincia Palestina, una dintre provinciile imperiului Roman.Isus Hristos este considerat fondatorul religiei crestine.Ateii vor arde in iad.Cine crezi ca v-a castiga? Ateismul sau crestinismul?
Oamenii destepti care nu isi pierd vremea certandu-se cu x si y pe tema religiei si isi traiesc viata, fara sa le pese ca vecinu` de la 2 e ateu sau ca pe cel de la 3 il da credinta afara din bloc.
1.Nu ma cert, i-am dat o idee.2.Nu vad rostul acestui raspuns...
Nici nu ma asteptam sa il vezi...
Atunci de ce ai comentat?
De ce sa nu fi comentat? De ce te ratoiesti la mine, ma rog?
Nu,de ce ai sarit tu primul/-a la mine? De ce sa fiu comentat daca raspunsul este foarte clar
ZeulDionysos,uite un motiv de ce as crede biblia http://regenerarea.wordpress.com/2010/04/18/credibilitatea-biblie/
ZeulDionysos,cum am spus, toti vor fi judecati dupa religiile lor.Normal k as fi crezut in Allah daca ma nasteam musulman.Am o intrebare pentru tine, tu esti ateu?
Iti mai dau un sfat sau mai bine spus mai multe sfaturi pentru a incheia discutia.Omul este liber sa mearga pe ce cale vrea. Daca esti ateu, poti sa incepi sa crezi in Dumnezeu.Ti-am dat si dovezi ca exista Dumnezeu.Toate profetiile de pana acum s-au implinit.Nu te oblig sa crezi in ce vreau eu, esti liber sa alegi! Bafta!
Si vrei sa spui k eu nu sunt ortodox?
Sunt ortodox 100%
Nu am spus ca esti ateu, ti-am pus o intrebare simpla "Esti ateu?".
Nu sunt "gugustiuc" sau cum ii numesti tu.
Nu are rost sa ne contrazicem in cazul acesta...
Crezi in ce vrei...eu nu mai te sfatuiesc, nu mai iti recomand, nu te oblig sa faci nimic.Bafta in continuare!