anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu cred ca ateii fac trolling doar ca sa nu se plictiseasca de existenta lor fara rost. Voi nu credeti?

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Ateii fac trolling- Este o generalizare, aceasta isi are locul doar in filosofie, intr-adevar au fost cazuri in ambele parti/tabere unde s-au inregistrat troli insa au fost putini.
sa nu se plictiseasca - Cred ca nu sunt departe de adevar cand afirm ca, cel putin pe aceasta pagina, majoritatea posteaza si raspund din plictiseala, ca sa omoare timpul indiferent de convingeri.
existenta lor fara rost- Nu ai tu de unde sti daca existenta ateilor este fara rost. Personal cred ca atei traiesc si apreciaza mai mult viata din cauza/ datorita credintei ca dupa nu mai este nimic, nu mai exista o viata de dupa moarte un taram pentru suflet s.a. Eu personal traiesc iar rostul meu este sa fiu multumit ca traiesc(nu zic acum sa fiu mereu intr-o stare de euforie hipiota) pentru ca dupa moarte cred ca nu va mai fi nimic.

19 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ce ciudat, pune intrebari, incepe dezbaterile si el se supara isi ia jucariile si pleaca"Am incheiat". Pai Gicule daca nu esti pregatit sa faci fata cotrariului la ce dracu' mai pleci de acasa?

| Mădă0611 a răspuns (pentru Hombre):

E gollum crestin. laughing

| costis a răspuns:

Pai asta e rubrica "Religie" a ateilor... Ateul fara religie e ca pestele pe uscat.

| Thunderstruck a răspuns:

Eu sunt sigur ca tu esti un troll.

| RAY a răspuns:

Adevarul e ca de plictiseala stau pe aici, sincer cateodata imi vine sa rad de voi de ideile voastre nu ma pot controla din ras, desi intru pentru o pastila de ras, apoi bag vacanta mare mai ma veselesc viata e scurta trebuie pretuita

| M25M a răspuns:

Crezi gresit.

| Ferenin a răspuns (pentru M25M):

Adica?

| Ferenin a răspuns (pentru M25M):

Probabil, totusi imi place raspunsul, exceptie facand ultima pare ca nu exista viata dupa moarte. Oricum, noroc si numai bine. Am incheiat!

| M25M a răspuns (pentru Ferenin):

Ateii fac trolling- Este o generalizare, aceasta isi are locul doar in filosofie, intr-adevar au fost cazuri in ambele parti/tabere unde s-au inregistrat troli insa au fost putini.
sa nu se plictiseasca - Cred ca nu sunt departe de adevar cand afirm ca, cel putin pe aceasta pagina, majoritatea posteaza si raspund din plictiseala, ca sa omoare timpul indiferent de convingeri.
existenta lor fara rost- Nu ai tu de unde sti daca existenta ateilor este fara rost. Personal cred ca atei traiesc si apreciaza mai mult viata din cauza/ datorita credintei ca dupa nu mai este nimic, nu mai exista o viata de dupa moarte un taram pentru suflet s.a. Eu personal traiesc iar rostul meu este sa fiu multumit ca traiesc(nu zic acum sa fiu mereu intr-o stare de euforie hipiota) pentru ca dupa moarte cred ca nu va mai fi nimic.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Eu nu înjur.
Pe curând!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Da,asa e.Nici pamantul nu are rost, de ce mai exista oare? Cred ca Terra face trolling cu crestinii.

| Ferenin a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Pai daca noi nu existam, ateii cum mai apareau? Fiindca practic, ateii sunt tot oameni, doar ca au ales alta cale.

| dragos9234 a răspuns:

Offf,ne-ai prins.

| DyNo a răspuns:

Cred ca subconstientul iti face "trolling", vezi ce faci cu el.

| AlexeHellsing a răspuns:

Poți să știi?
Unii o fac, alții nu, mai bine să nu vorbim la modul general.

| 3xfemeie a răspuns:

Nu. Cei care posteaza la modul asta nu sunt atei. Punct.

| Silviuloan a răspuns:

Ceva de genu...

| GRs a răspuns:

Nu. Eu cred ca tu traiesti in minciuna.

| Ferenin a răspuns:

Si care e minciuna?

| Ferenin a răspuns:

Este rautatea si invidia ca ei sant pe dinafara si nu vor sa recunoasca ca regreta ce facem noi si nu fac ei.chiar si numai o zi pe an pentru unii.ei nici macar atata nu au.o picatura de bunatate si fericire intr-un ocean de rautate.dar in picatura nostra incape foarte mult.si se va cunoaste.un scuipat in ocean e nesemnificativ.blegilor.unde va e logica?