Ma bag ca musca in lapte. Poti trai linistit langa un ateu pasnic asa cum e MadaDar daca o sa ai nevoie Doamne fereste de organe nu o sa iti gasesti ajutorul in Mada.Prefera sa le ia cu ea in pamant
)
Celor din familie le-as da. Oricum, sunt mult mai mare decat voi (mai in varsta), ziceam aia ca sa vedeti ca ateu nu inseamna satanist sau cine stie ce depravat, cum se crede in popor.
Pai daca e timida imi place, si eu sunt tot asa, daca mi-ai studiat intrebarile
si stiu sigur ca pe internet nu este nimeni timid, aici oricine are curajul sa faca chestii pe care in realitate le-ar face mai greu. Dupa ce ne-am contrazis mai inainte, ti se parea ca as fi timid? mie nu mi se parea ca tu ai fi inainte sa imi spui, e o diferenta aici fata de realitate.
Eu sunt sigur ca daca m-ar iubii atunci as primii organe de la ea deoarece sa iubesti pe cineva inseamna sa pui nevoile lui inaintea nevoilor tale
Poti, pe siteuri ca TPU unde utilizatorul este inregistrat tot ce face, daca vrei sa ma cunosti poti sa imi studiezi profilul, dar nu totul este adevarat din ce am acolo si poti sa iti faci parere gresita, fosta mea iubita tot de aici de pe TPU, daca i studiezi profilul zici ca este o fetita de 10 ani in schimb in realitate este mult mai serioasa si de varsta ei 17 ani, aici doar se prostea cu unele intrebari.
Bineinteles.Am omis asta.Dar parerea mea, e ca o dragoste binecuvantata de Dumnezeu e si mai puternica si frumoasa.Dar cine poate sti, poate Mada peste 10-15 ani va deveni o crestina ortodoxa practicantaSau macar va crede in Dumnezeu.Au fost multe cazuri de convertiri de genul la insistenta partenerei de viata.
Si eu stiu multe cazuri de convertire, sper ca si Mada sa ajunga tot asa, imi place de ea ca e timida
"Voi ce credeti? Avem sau nu Creator?"
NU! Totul tine de evolutie!
Daca ai crede sa zicem in D-Zeu asta care ar fi ceva supernatural atunci ai putea sa crezi la fel de bine in fantome si alte prostii de genu. Oamenii tot cauta sa creada ca ceva "divin' ii " apara ".Au nevoie sa creada in ceva...