| Robert_Roby_1991 a întrebat:

Eu cred cu in Dumnezeu! Voi credeti? De ce?

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Sa incepem cu minumile savarsite de Iisus. Cum se temeau posedatii de El cand il vedeau si diavolii din ei Il rugau sa nu ii trimita iad. Apoi sunt minunile savarsite de apostoli, cand i-a trimis Iisus prin lume ca sa raspandeasca dreapta credinta ei puteau vorbi orice limba. Ar mai si asta: Intr-o noapte, cucernicul monah fusese scos din celula unde se afla in arestul Securitatii de la Hateg, de doi militieni brutali. Amandoi il apucasera de subsuori, luandu-l pe sus, in timp ce il insultau si il batjocoreau. Satrapii insisi au povestit peste ani cum parintele, inca buimac de somn, le-a iertat nelegiuirea, dar atat mana dreapta a unuia, cat si mana stanga a celuilalt, adica exact cele care l-au atins, s-au uscat in scurt timp… Cei doi au ramas infirmi pe viata si traiesc pana in ziua de azi. As putea sa mai scriu multe, vrei?

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu numai ca cred in El, ci calatoresc impreuna cu El mana in Mana.

| Esperança a răspuns:

Dar nu exista zi in care sa nu se puna intrebarea asta!

| William a răspuns:

Da, cred. Pentru ca exista, sunt o gramada de dovezi (pe care ateii le resping mereu).

| Crisis a răspuns (pentru William):

Ce dovezi ma? Daca lacrimatul icoanelor sau alte porcarii d-astea le consideri dovezi mai bine vezi-ti de alte treburi. Chiar sunt curioasa ce dovezi nu le vad ateii, saracii de ei. Nu ma lua, te rog, cu "uita-te in jur si o sa vezi creatia lui Dumnezeu" fiindca asta e cea mai mare porcarie si cred ca trebuie sa ai un grad foarte mare de retard sa consideri abureala asta dovada.

| hate1t4ll a răspuns (pentru William):

Sa-nteleg ca erai la o bauta cu nea' Dumnezeu si in loc sa va uitati la un meci in viitor, v-ati uitat la ce facea cumatru Iisus?!

| William a răspuns (pentru Crisis):

Sa incepem cu minumile savarsite de Iisus. Cum se temeau posedatii de El cand il vedeau si diavolii din ei Il rugau sa nu ii trimita iad. Apoi sunt minunile savarsite de apostoli, cand i-a trimis Iisus prin lume ca sa raspandeasca dreapta credinta ei puteau vorbi orice limba. Ar mai si asta: Intr-o noapte, cucernicul monah fusese scos din celula unde se afla in arestul Securitatii de la Hateg, de doi militieni brutali. Amandoi il apucasera de subsuori, luandu-l pe sus, in timp ce il insultau si il batjocoreau. Satrapii insisi au povestit peste ani cum parintele, inca buimac de somn, le-a iertat nelegiuirea, dar atat mana dreapta a unuia, cat si mana stanga a celuilalt, adica exact cele care l-au atins, s-au uscat in scurt timp… Cei doi au ramas infirmi pe viata si traiesc pana in ziua de azi. As putea sa mai scriu multe, vrei?

| shadovv a răspuns (pentru Crisis):

Ciudat este ca pentru mine are sens... si nu sunt fumat.

| Archdaemon a răspuns:

Nu nu cred

| SadBoyForever a răspuns:

Ma cam enerveazalaughing sectiunea religie, la sectiunea sport de ce nu intrati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in personaje care nu se arata real

| Valy4567 a răspuns:

Dar Crisis,omul a creeat copacii? Omul a creeat animalele,si cel mai important, in care omul nu poate sa isi bage coada, este ca cine a creeat oameni? Raspunsulbig grinumnezeu. Daca vrei sa stii.

| Postoo a răspuns:

Oricine crede in Dumnezeu, mai mult sau mai putin! Chiar daca multi o sa ma contrazica eu imi sustin in continuare afirmatia. Oricine daca sta sa se gandeasca mai bine are frica de Dumnezeu.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Postoo):

Uite că eu nici nu cred, şi nici nu am frică de dumnezeu. Ar trebui să am, sau sunt defect?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru Postoo):

De ce sa ai frica de dumnzeu daca el te iubeste?

Întrebări similare