"m-am hotărât 100%... sa îl slujesc pe Dumnezeu adică pe Iisus Hristos"
doar dacă te călugărești - altfel te minți și pe tine și pe cel (?!) căruia vrei să i te dedici
Mergi la biserica Duminica, incepe si cu postul si trebuie sa cauti un duhovnic bun pentru spovedit impartasit. Cel putin asa am facut eu si daca cauti raspunsuri gasesti.
In primul rând trebuie sa îți predai inima înaintea Domnului
Trebuie sa te căiești de păcate (sa ți para rău) și mai apoi sa accepți mântuirea prin Isus Hristos
Dumnezeu te va naste din nou din apa și din Duh (Ioan 3:3 respectiv Ioan 3:5
O sa trebuiasca sa citești Biblia și sa îți faci o relație cu Dumnezeu
Sa mergi regulat la adunare
La rugăciuni și alte cele
Dumnezeu o sa îți dea un dar
In biblie găsești toate răspunsurile prietene
Mai ales in noul testament
Apostolul Pavel o fost un prigonitor al bisericii lui Hristos dar Dumnezeu l-a chemat la slujire
Ii uimitor cum Dumnezeu schimba oamenii!
Eu zic ca faci o mare prostie, astea sunt niste iluzii, renunti la libertate pentru ceva ce nu este sigur. Ca tine am fost si eu si uite ca tot nu mi-am gasit pacea interioara de care se vorbeste mult
Dumnezeu e Tatăl meu. Vorbim zilnic.
Dacă ai Facebook, poate discutam. Te ajut cu drag cu orice stiu?
Știi cum i-a răspuns Domnul tânărului care căuta viața veșnică: Fă aceasta și vei fi viu. Citește și meditează la ac. aspecte ale Evangheliei. Citește întreg Noul Test. Fii în legătură cu Mântuitorul prin pocăință ( spovedanie). Aici vei primi mai multe îndrumări de la duhovnicul tău. Fii prezent la Sf. Liturghie care este actualizarea jerfei Domnului Iisus prin care ne mântuim; sunt multe de împlinit și de citit, dar începe cu acestea, care sunt de căpătâi. Succes și spor de la Dumnezeu.