anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu inteleg ceva: daca nu crezi in Dumnezeu,inseamna ca nu crezi nici in religie.... Atunci de ce cand cei care nu cred in Dumnezeu adauga o intrebare la rubrica,, religie"? Va spun eu de ce: pentru ca ei sunt interesati in acest subiect. Ei stiu ca exista cineva atotputernic, dar nu recunosc acest lucru...am dreptate?

Răspuns Câştigător
| sodobar a răspuns:

Daca esti asa de sigur ca nu exista,explica-mi foarte clar cum s-a creat lumea, dupa iti explic si eu de exemplu oamenii care au fost in moarte clinica, am o lista lunga, acum explica-mi tu cum de a explodat ceva si am aparut noi, au cazut din cer o femeie si un barbat?

33 răspunsuri:
| vvyyoo a răspuns (pentru Alphawolf):

Corectwinking

| wales a răspuns (pentru RAY):

Dragă ray, dacă iţi face plăcere să discuţi cu mine, te rog să respecţi un anumit vocabular civilizat. Însă, eu cu tine am mai discutat pe această temă; negarea vine din încredinţare. Marii atei recunosc public că ideologia lor vine din încredinţare. Sunt oameni de ştiinţă care atestă că ateismul este o religie, la urma urmei, studiul religiilor este o disciplină. Tu cu ce îi contrazici pe aceşti oameni? Deci, nu mie trebuie să îmi spui ceva, dacă ai ceva de spus, ci lor!

| DyNo a răspuns:

"Ei stiu ca exista cineva atotputernic, dar nu recunosc acest lucru...am dreptate?" - depinde la ce oameni te referi...