| DracuIa a întrebat:

Eu nu inteleg cum exista oameni care zic ca invatatura domnului Isus a fost ceva rau,
Sau ce care zic "nici nu a existat"
Conteaza daca a existat sau nu?
Ceea ce nu inteleg toti e ca religia care are la baza credinta in Hristos,

AR TREBUII SA FIE UN MODEL IN VIATA,

oameni buni inca nu vedeti adevarul e in fata,
Stiu ca sistemul acesta e facut in asa fel incat sa ne nasca orbi si sa ne tina in viata in asa fel sa ne faca sa credem ca ne bucuram de viata intr-o falsa viziune de viata.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Conteaza daca a existat sau nu?"

Logic ca acest lucru conteaza... doar nu vrei sa ne zici ca religia e ceva inventat de oameni nu? aaaa stai, fix asta vrei sa transmiti

| Freya1 a răspuns:

Da de ce ar trebui sa imi oese ce crede altul.E fiecare cu credintablui.
Eu daca vreaus a cred in Dumnezeu este alegerea mea si nu ma incurca cu nimic ca vecinul meu e eteu sauma rog...

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns (pentru DracuIa):

Sunt si oameni ce cred in Dumnezeu si iti fac rau, nu este o regula.
Tot ce spun e ca nu am de ce sa le bag pe gat religia mea daca nu vor.Eu sunt ortodoxa, dar niciodata nu bag pe gat nimenui religia mea.

| 6684464 a răspuns:

Si eu mi-am pus intrebarea daca, intr-adevar, conteaza sa stii daca a existat sau nu. Raspunsul este ca DA, dar nu neaparat pentru a-L urma ca pe un model ci pentru a intelege ce a facut pentru noi, mai exact, pentru mantuirea noastra.

| 6684464 a răspuns:

Nu am spus ca nu trebuie.

| unvecin a răspuns:

Contează dacă a existat sau nu. E crucial aspectul ăsta. Cum ai putea să crezi în ceva / cineva care nu ești sigur că e realitate sau ficțiune?

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Inteleg oamenii acestia iubirea? Sau stiu ei cu adevarat ce-i aia?

| Thomas1997 a răspuns:

Iisus a murit la 33 de ani. Urmeaza-i exemplul, te rog.
Un prost mai putin pe planeta.