Credinta principala din pastafarianism este ca Monstrul Zburator de Spaghete a creat Universul dupa ce a baut o cantitate mare de bere. Toate problemele si imperfectiunile se datoreaza acestui lucru.
Da, da.e logic...
O ba da, FSM nu a ucis pe nimeni, ne îndemană la pace, să fim toleranți etc.
Chiar El zicea că mulți consideră o religei adevărată doar după vechime, chiar dacă pastafarianismul este o religie relativ nouă ea ne învață să fiu mai buni, FSM nu ucide și nu vrea să se facă crime în numele lui în schimb Dumnezeu a ucis și a vrut și crime în numele lui, FSM acceptă oamenii indiferent de stil și comportament dar Dumnezeu zice că trebuie să fi ucis cu pietre dacă eși gay, FSM nu îi trimite în infern pe cei care nu cred în el dar Dumnezeu o face, FSM nu vrea biserici ci vrea să folosim banii în scopuri mai bune dar Dumnezeu vrea biserici și tot așa. Care e mai bun?
Mult mai logică decât povestea cu șarpele și cu mărul zic eu...
Da, pentru că noi vorbim de pastafarieni nu pastafariani, știi tu, ăia care cred în FSM, tipul ăla din spaghete și chiftele care a creat lumea și nu e egoist ca tipul prezentat de creștini...
Dar Flying Spaghetti Monster este adevăratul Dumnezeu!
Sex,sex se face in religia voastra? Un sex de ala nebun, indoctrinat cu perversiuni, un monument urias intru iubire si divinitate pentru sfinta perpetuare a speciei.
Normal că se face, uite cum e descris paradisul nostru:
„În pastafarianism, paradisul este un vulcan de bere și o fabrică de stripperi/stripteuze."
Ai grija cu "vulcanii"doar stii ca este punctul meu slab.Cratere si alte chestii fierbinti.
Asta e un club nu religie. Si cred ca nici in cluburile astea nu sunt bine primiti ateii.
Unde a zis dumezeu ca, gay sa fie ucisi cu pietre? Toate religiile sunt create de oameni ca sa conduca lumea deci totul e fals traim in umbra masonilor, cine e omul in fata lui umnezeu? Nu cred ca dumnezeu a zis ca doar cei cu o anumita religie se vor mantui, ca sa ajungi la el nu trebuie sa crezi in o anumita religie, caci si satana cunoaste pe dumezeu, satana stie biblia pe de rost, deci toate religile sunt FALSE.
Ba da, este mult mai pasnica si are logica.Din ce ai spus tu nu reiese ca aia se omoara cu pietre si nu este nici un zeu ucigas.
A zis în Biblie, din cauza asta și distrus două orașe...
Ce creștină bună, o să arzi în iad pentru asta! Ai uitat să-ți iubești aproapele?
Toate aceste mici religii au derivat odata doar dintr-una,aceasta nu se poate numii o religie,ci doar o inventie a unor oameni care nu sunt de acord nici cu crestenismul nici cu satanismul,intr-adevar sunt un numar foarte mare de adepti a acestei "religii",pentru ca oamenilor li se par mult mai logic ceea ce prezinta aceasta religie pastafarianism si nu cunosc adevaratele cai pentru ca tu si restul nu va intelegeti sensul vostru pe lumea asta.
Consider ca este doar o modalitate de a-si bate joc de D-zeu si de creatia lui pe acest pamant,hai sa fim sinceri Flying Spaghetti Monster,desene? Zau? Clasa I-a sau ce? Hai sa fim seriosi,aceasta religie te atrage pentru ca asta e conceptul tau asupra acestei lumi.
Nu te judec,nu am nimic cu tine,chiar te incurajez in calea pe care ai ales-o, parerea mea nu conteaza la fel nici a ta, esti liber sa faci cum doresti si sa traiesti in felul tau.
Doar ca idee, e mai ușor să dai click dreapta pe imagine și „open image in new tab", nu e necesar să downloadezi poza și după să o pui pe alt site, doar ca să știi pe viitor, să nu te complici.
Și ca să nu te complici pot să-ți dau și facebook-ul să iei și de acolo poze, id-ul dacă ai nevoie de anumite poze, doar să-mi spui de ce ai nevoie ca să nu te plictisești pe net, am milă de voi trolli mai ales de ăia fără umor, vă ajut să vă consolidați viața online, sunt de treabă.
Cât despre zâmbet, acolo vorbeam, uite aici zâmbet:
http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/......1355_n.jpg
A da și mai am o rugăminte, nu faceți chat la întrebări, puneți întrebări separat despre cât de zbârcită și fără țâțe sunt, merci.;;)
Pacat! Arati ca o fiinta normala; insa postarile indica altceva. Poate pana la bilantul vietii ceva o sa te schimbe. Fiecare fiinta poate lasa ceva bun in urma.
Este destul de apropiata de religia Ortodoxa, doar ca nu implica dreptul la viata. In aceasta religie esti mort.
Eu ma bucur pentru tine, daca simti ca aceasta religie are acelasi punct de vedere ca al tau, dar totusi n-ar trebui in continuare sa ataci crestinismul, asa cum zicea si mai sus:
"Aș prefera să nu ataci ideile bigote, misogine, excrecabile ale celorlalți pe stomacul gol. Mănâncă mai întâi."
Doar spuneam si eu.