Pentru ca inimile lor sunt impietrite de cel rau. poate ca intr-o zi macar un ateu de pe-aici se va pocai, nu stim noi cum lucreaza Dumnezeu, si isi va da seama ca noi nu spuneam prostii.
Alo, incurajezi cersetoria si slugărnicia. Primitivule. Pupa-i fundul pana crapi dar nu mai invita si pe alti.
Ai cautat-o si n-ai gasit-o?
Pai in frigider nu era.
Unde sa mai caut?
Crezi ca dragostea a fost turnata in tine cu polonicul? Am pus o intrebare la care asteptam un raspuns la fel de sustinator precum miile de detalii referitoare la inexistenta lui Dumnezeu.
Pai ai asteptat gresit.
Daca te avanti intr-o discutie logic ar fi sa o si continui sau cel putin sa iti sustii punctul de vedere. (ca tot se bazeaza ateii pe logica si stiinta).
Pai m-am avantat intr-o discutie cu maxim, nu cu tine.
Toti pentru unu, sunt pentru Maxim. Te-ai avantat cu un raspuns pentru maxim si cum de fiecare data exista X persoane care sustin si N persoane care contrazic unele raspunsuri, iata-ma.
Ai uitat Talmudul si cartea de bucate Sanda Marin!
Http://www.theologywebsite.com/etext/enuma/eintro.shtml
Enuma Elis e mai veche decat Biblia. Si similaritatile sunt vizibile. Asta ce inseamna, ca Marduk e patronul universului?
Voi crestini il ignorati pe isus hai zi-mi un singur crestin care face ce a spus isus unul singur din 2 miliarde cat sunteti, credeti din interes atata tot in rest
Gresit, daca este adevarul atunci va fi mereu fara sa cred in el. Adevarul nu este dependent de mine, de tine sau de tanti Nuti care sparge seminte la colt in timp ce barfeste cu babele ei.
Pentru ca nu exista. Daca era asa de EVIDENT, atunci as fi crezut, insa nu, nu exista dovezi concrete care sa ateste existenta lui. Nu am antipatii nejustificate, doar nu pot sa cred in ceva ilogic.