Bloody Mary este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveștii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc. Se mai spune ca deseori, cand o invoci te poate rani grav sau chiar sa te omoare. Asta depinde de persoana care o invoca. Legenda spune ca Mary era singura la parinti, tatal ei fiind doctor.Intr-o noapte a gasit-o cu ochii deschisi si, cica, fara sa respire( moarta).La miezul noptii a sapat o gropa in gradina a pus-o pe Mary in cosciug si a ingropat-o in cosciug punanad o sfoara da care la suparafat a prins un clopot iar sfoara de un bat infipt in pamant.A prins clopotul ca daca cumva Mary era vie sa traga de franghie, clopotul sa sune iar tatal sau sa vina si sa o dezgroape.Mamaei a stat pe mormant si a plans in contiuu.Docturul, si-a dat seama ca o sa inghete asa ca a injectat-o cu somnifere, ea a adormit pe loc asa ca a dus-o in casa.Mary a tras de sfoara si clopotul a inceput sa bata dar nimeni nu a auzit-o.De dimineata cand tatal ei s-a dus la mormantul ei din curte a vazut batul cu clopot daramat a inceput sa sape cand a deschis cosciugul Mary era moarta si avea mainile pline de sange dar, nu mai avea unghii, ele era prinse de capacul cosciugului pe interio funda?
Aici poţi citi despre Bloody Mary.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Bloody_Mary
Eu am auzit că e vorba de Regina Angliei, care era cam la fel ca Vlad Ţepeş(în ceea ce priveşte pedepsele).
Şi filme sunt pe Youtube câte vrei, dar nu îţi dau, ca să nu te sperii. Dacă vrei, caută tu:
www.youtube.com
Pa,pa!
Mary Bloody se presupune k ori o regina de-a angliei de-aia mai tacanita care omora oamenii si apoi facea baie in sangele lor,ori k a fost o femeie care a murit impreuna cu copilul ei intr-un accident de masina, ori k ar fi fost ingropata de vie sunt multe legende cauta-le pe internet.Dar nu stiu daca exista, am fost cu nsite prietene si le-am vazut cum fac ritualul si nu s-a intamplat nimic.
Intr-un bar undeva candva,niste tineri betivi, au amestecat vodca cu ketchup, si le-a placut.de atunci i se spune cktailului asa.din intamplare un barman, neavand la indemana o lingurita sa amestece in pahar, a facut un baton dintr-o radacina de telina.clientul a luat paharul cu tot cu batonul acela.si toti de la masa au vrut si ei baton de telina.de atunci blody mary bantuie prin baruri, bodegi, taverne in felul si sub forma aceasta.
Da exista.
Ea poate fi vazuta in oglinda cu trei lumanari aprinse si invocand-o de vreo trei, treisprezece, o suta sau ba chiar de un numar de ori la 00:00 (24:00) noaptea.
Dar sa nu incercati, fiindca va poate rani grav sau chiar sa va omoare.
Pe ea o chema Maria/Maria Insengerata.
Ea este o fantoma sau vrajitoare imbracata intr-o rochie de mireasa alba.
Se spunea ca Maria Insengerata/Bloody Mary a fost bolnava iar dupa ceva timp a fost gasita cu ochii deschisi si fara sa respire, era moarta.
Ea era singura la parinti, iar tatal ei era doctor, el a sapat o groapa si a pus-o intr-un cosciug si a ingropat-o gradina casei.Mama ei a stat toata noaptea, dar tatal lui Bloody Mary s-a decis sa o impunga cu somnifere fiind ca o sa ii fie frig a impuns-o cu somnifere si a adormit el a dus-o in casa
Tatal ei a pus o sfoara la care...a atarnat un clopot de Bloody Mary.
Ca daca Bloody Mary sau Maria Insangerata era inca vie, cand sa se miste Bloody Mary sa auda tatal ei clopotul si sa ia lopata si sa o dezgroape.
A doua zi:
Tatal Mariei a vazut clopotul sfoara si batul daramate...atunci a luat repede lopata a dezgropa-to...dar era prea tarziu.
Maria Insangerata/Bloody Mary a murit, era toata plina de sange dar degetele mainilor...nu mai aveau... unghii.
Ea este din folclorul de Vest
Mai este o legenda: Se zice ca ia era cea mai frumoasa si vesela, fiindca avea parul cel mai frumos era lung si frumos.
Ea in fiecare seara inainte de culcare isi pieptana parul de 100 de ori sau de un numar de ori.
Intr-o seara cineva a speriato si i-a taiat parul lung si a devenit scurt.
Ea sa decis...sa se sinucida.
P.S. Sper ca te-am ajutat, am folosit punctele ca povestea sa fie mai interesanta/plina de suspans si groaza
Eu stiu mai multe versiuni dar cea pe care nimeni nu a mentionat-o este aceasta:
Se spune ca de mult era o fata pe care parintii au maritat-o cu sila de la 14 ani.Sotul ei o tachina, o maltrata si o supunea la munci grele.intr-o zi ea a aflat ca este insarcinata.Ea i-a spus barbatului vestea iar el a batut-o asa de rau incat a avortat si a fugit la mormantul parintilor sai plangand.Nervos, barbatul a raspandit zvonul ca l-ar fi inselat. Consiliul satului a hotarat sa o arda pe rugi.Inainte sa moara a vrut sa se uite ultima data in oglinda lasata zestre de catre parinti.
Bloody Mary e existat inainte cam pe 1000 ani si legenda ei este la miezul nopti aprinzi 12 lumanari te invarti de trei ori in tim ce spui Bloody Mary.E atat a fost.Pa!
Da:Este vorba despre o poveste a unei femei numite Mary Worth. Se spune că avea un băiat și că era o femeie împlinită. Într-o zi a avut un accident grav cu mașina, în care fiul i-a murit, iar ea a rămas cu cicatrice grave pe față și cu arsuri. Ca să fie siguri că nu o să se uite în oglindă și o să sufere și mai tare, părinții ei au luat-o la ei acasă și au ascuns toate oglinzile. Într-o seară însă, Mary s-a ridicat din pat pe ascuns și a găsit o oglindă ascunsă în dulap. După ce și-a dat jos pansamentele și s-a privit a avut un șoc atât de puternic + suferința de la pierderea băiatului ei, încât a hotărât să se sinucidă și să bântuie persoanele în viață, în speranța că își va răzbuna fiul. De atunci i se spune Bloody Mary (Mary cea sângeroasă). Desigur, există mai multe speculații, cum că ea ar fi Fecioara Cea Sângeroasă, mama lui Iisus, care vrea să-și răzbune fiul, sau că ea era vrăjitoare într-un orășel mic, și odată a făcut o vrajă fără să vrea care i-a omorât fiul, iar apoi orășenii au ștrangulat-o pe un copac, după ce i-au tăiat chipul și au pus-o să se uite în oglindă etc. Tot felul de speculații.
Există un ritual de chemare al lui Bloody Mary, care începe așa: Trebuie să intri în baie, să stingi lumina și să închizi ușa. Apoi aprinzi niște lumânări și privind hotărât în oglindă să o strigi cam de 13 ori. Se spune că dacă folosești amenințări, precum "Bloody Mary, te urăsc!", "Eu ți-am omorât fiul, Bloody Mary", aceasta o să apară și e posibil să te rănească. Am mai citit pe internet că dacă faci asta singur în seara de Haloween, aceasta o să apară și o să te omoare. Nu zic că-i adevărat, am încercat în joacă cu mai mulți prieteni și țeapă că n-a venit nimeni. Asta după ce eram disperați cu povestea asta și toată lumea ne bătea la cap cu ea, ni s-a aprins și nouă curiozitatea să încercăm.
Pai trebuie sa fi singura trebuie sa o faci singura sau singur
Frate astea sunt prostii... legendele spuse mai jos de ceilalti sunt posibile dar nu exista eu am incercat intr-o seara cu 5 lumani aprinse in fata oglinzi cu becurile stinse si varul meu in cealalta camera alaturata baii.Am rostit numele ei de 10 ori, apoi am inceput cu amenintari de genu ca eu ti-am ucis fiul si ca te urasc sau chesti din astea si teapa nu a venit nimeni stateam si ma uitam la mine ce bine arat in oglinda deci astea sunt prostii, sper ca te-am ajutat
Mdea bun raspuns m-ai facut sa rad ))
Bloody Mary exista am incercat in spania cu prietenele mele si nea aparut cu un cutit si a zis sa nu mai incercam ca ne omoara si a disparut.Dar, dupa doua luni fata care a zis "Bloody Mary mancati fata" i s-a rupt mana.deci mai bine nu incercati!
Vorbesti serios sau ai raspuns la misto?
Da exista, si Bloody Mary este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveștii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc. Se mai spune ca deseori, cand o invoci te poate rani grav sau chiar sa te omoare. Asta depinde de persoana care o invoca. Legenda spune ca Mary era singura la parinti, tatal ei fiind doctor.Intr-o noapte a gasit-o cu ochii deschisi si, cica, fara sa respire( moarta).La miezul noptii a sapat o gropa in gradina a pus-o pe Mary in cosciug si a ingropat-o in cosciug punanad o sfoara da care la suparafat a prins un clopot iar sfoara de un bat infipt in pamant.A prins clopotul ca daca cumva Mary era vie sa traga de franghie, clopotul sa sune iar tatal sau sa vina si sa o dezgroape.Mamaei a stat pe mormant si a plans in contiuu.Docturul, si-a dat seama ca o sa inghete asa ca a injectat-o cu somnifere, ea a adormit pe loc asa ca a dus-o in casa.Mary a tras de sfoara si clopotul a inceput sa bata dar nimeni nu a auzit-o.De dimineata cand tatal ei s-a dus la mormantul ei din curte a vazut batul cu clopot daramat a inceput sa sape cand a deschis cosciugul Mary era moarta si avea mainile pline de sange dar, nu mai avea unghii, ele era prinse de capacul cosciugului pe interior.:X
Nu ştiu dacă există dar acest ritual se face SINGUR nu cu prieteni..deci trebuie să fi singur in aceea casă sau loc unde faci ritualul.Deci dragi fete care aţi spus că aţi făcut cu prietenele nu mai minţiţi!
Bloody Mary este o legenda si nu cred ca este reala. Insa este o legenda putin de groaza. Nu o spuneti celor micii pentru ca le este frica...
În folclorul contemporan, Bloody Mary este o fantomă sau o vrăjitoare care se spune că apare în oglindă atunci când numele ei este spus de trei ori (sau de mai multe ori, în funcție de versiunea poveștii), de cele mai multe ori ca un joc la petrecerile în pijama. Alte povești similare folosesc nume ca Mary Worth, Mary Worthington, Hell Mary, Black Agnes și multe altele.
În folclorul sau în cultura copiilor, „Bloody Mary" este un joc în care o fantomă cu același nume se spune că apare în oglindă atunci când este invocată. Cea mai des utilizată metodă prin care participanții încearcă să o cheme este cea în care persoana trebuie să stea în fața oglinzii pe întuneric (de cele mai multe ori în baie) și să îi repete numele de 7 ori sau de 3 ori
Există mai multe variante ale ritualului. Unele dintre ele presupun scandarea de o sută de ori, la miezul nopții, frecându-ți ochii în timp ce te rotești, cu apa curgând, sau rostindu-i numele de 13 ori cu o lumânare aprinsă. În alte variante ale legendei pesoana care o invoacă trebuie să spună „Bloody Mary, ți-am omorât copilul!" („Bloody Mary, I killed your son!") „Ți-am omorât copilul" („I killed your baby"). În aceste variante se crede că Bloody Mary este spiritul unei mame (de multe ori văduvă) care și-a ucis copiii, sau o tânără mamă al cărui copil i-a fost furat, ceea ce a îndurerat-o profund și a împins-o la sinucidere. În poveștile în care se crede că Mary a fost acuzată pe nedrept că și-a ucis copiii persoana care o cheamă trebuie să spună „Cred în Mary Worth" („I belive in Mary Worth").
În folclorul contemporan, Bloody Mary este o fantomă sau o vrăjitoare care se spune că apare în oglindă atunci când numele ei este spus de trei ori (sau de mai multe ori, în funcție de versiunea poveștii), de cele mai multe ori ca un joc la petrecerile în pijama. Alte povești similare folosesc nume ca Mary Worth, Mary Worthington, Hell Mary, Black Agnes și multe altele.
În folclorul sau în cultura copiilor, „Bloody Mary" este un joc în care o fantomă cu același nume se spune că apare în oglindă atunci când este invocată. Cea mai des utilizată metodă prin care participanții încearcă să o cheme este cea în care persoana trebuie să stea în fața oglinzii pe întuneric (de cele mai multe ori în baie) și să îi repete numele de trei ori.
Există mai multe variante ale ritualului. Unele dintre ele presupun scandarea de o sută de ori, la miezul nopții, frecându-ți ochii în timp ce te rotești, cu apa curgând, sau rostindu-i numele de 13 ori cu o lumânare aprinsă. În alte variante ale legendei pesoana care o invoacă trebuie să spună „Bloody Mary, ți-am omorât copilul!" („Bloody Mary, I killed your son!") sau „Ți-am omorât copilul" („I killed your baby"). În aceste variante se crede că Bloody Mary este spiritul unei mame (de multe ori văduvă) care și-a ucis copiii, sau o tânără mamă al cărui copil i-a fost furat, ceea ce a îndurerat-o profund și a împins-o la sinucidere. În poveștile în care se crede că Mary a fost acuzată pe nedrept că și-a ucis copiii persoana care o cheamă trebuie să spună „Cred în Mary Worth" („I belive in Mary Worth").
Acest joc este similar altuia care implică invocarea vrăjitoarei Bell în oglindă, la miezul nopții. De obicei, jocul este un test de curaj, deoarece se crede că dacă Bloody Mary este invocată, ea va îl va omorî pe cel care a chemat-o într-un mod foarte violent, cum ar fi tăierea feței, smulgerea ochilor, îl va face să-și piardă mințile sau îl va lua cu ea în oglindă. Unele variante spun cred că dacă îi rostești numele de 13 ori într-o oglindă la miezul nopții, ea va apărea și îți va da posibilitatea să vorbești cu o persoană decedată până la ora 00:01, când Bloody Mary și persoana cu care ai cerut să vorbeși vor dispărea. Alte versiuni spun că persoana care o invocă nu trebuie să o privească direct în ochi, ci să se uite la imaginea ei din oglindă; atunci ea îi va dezvălui viitorul în ceea ce privește căsătoria și copiii.
În anii ’90, o americancă între două vârste, celibatară, a decis să pună capăt acestor speculații și a apelat spiritul. A doua zi, a fost găsită zăcând în ușa băii, cu un cuțit înfipt adânc în spate.
O tânără franțuzoaică a încercat și ea efectele chemării, dar apariția din oglindă a speriat-o atât de tare încât s-a împiedicat, rupându-și un picior.
În unele legende Bloody Mary este asociată cu Regina Maria I, cunoscută în istorie drept „Maria cea sângeroasă", datorită uciderii a cateva sute de Protestanți. Viața reginei a fost marcată de câteva avorturi spontane sau sarcini false. Dacă Maria I ar fi născut un copil, acesta ar fi fondat o succesiune Romano-Catolică și ar fi continuat persecuțiile religioase ale mamei sale și după moartea ei. Unele speculații spun că avorturile au fost provocate. Ca urmare, unele povești spun că regina ar fi înnebunit din cauza pierderii copiilor săi.
Ritualul cu oglinda prin care Bloody Mary este invocată poate fi relaționat și cu o formă de prezicere a viitorului ce implică oglinzi și întuneric care se practica odată de Halloween. Una dintre povești spunea că tinerele femei trebuie să urce câteva trepte cu spatele, ținând într-o mână o lumânare, iar în cealaltă o oglindă, într-o casă întunecată. În timp ce ele privesc în oglindă ar putea vedea chipul viitorului lor soț sau, în cel mai rău caz, craniul Morții. Acest lucru semnifica faptul că fata respectivă va muri înainte de a se căsători.Dar nu existaaaaaaaaaaa
Nu exista asa ceva va rog sa nu incercati pentru ca nu stiu ce se poate intampla