Da, exista si unele chiar cunoscute de multa lume si chiar de autoritati. Unul este palatul mormant al ficei lui Bogdan Petriceicu Hasdeu dar toate casele unde se practica spiritismul sunt bantuite de Demoni. Cine intra in asa casa chiar de curiozitate nu mai are nici o scapare chiar daca se cred mari atei devin posedati de demoni.
"Da, exista..."
Alege una, care vrei tu, ofera-mi masa, bautura, cazare, transport si diurna macar 300lei/zi si stau acolo cat vrei tu, maxim 30 de zile. Ca asa, sa dai din gura aiurea e simplu.
Au cautat altii special dupa spiridusi prin tot feluri de locuri asa zis bantuite si nimic. Ai naibii spiridusi, cred ca apar doar odata cu creierele imbacsite cu ei.
Ne e vorba de curaj. Dar ma rog, am mai auzit si de altii care se uita la filme de groaza cu plapuma in cap. Probabil esti printre ei daca o vizita intr-un cavou necesita curaj.
Ideea e ca au fost unii in locuri mult mai renumite ca fiind "bantuite", si nimic.
Mai urmeaza s-o bagi pe aia ca trebuie noaptea, ca demonii astia sunt timizi de fel si nu umbla ziua. Sau de fapt e vorba de frica unora de intuneric? Bine, bazata ea pe ceva, dar nu pe spiridusi si demoni care umbla prin cavouri noaptea...
Nu ma uit la filme de groaza.
Ideea este ca ti-e frica si asa chiar trebuie sa-ti fie. Eu chiar am avut la etajul de sub mine un apartament bantuit asa ca stiu ce si cum, am mai spus asta. Au venit si militienii si autoritatile, au fugit toti, posesoarea se ocupa cu vrajitoria si nu a durat 5 minute ci multe saptamani asa ca. crezi vrei sau nu dar este real, daca stii despre religia mea sti ca eu nu mint deoarece este o conditie Biblica pe care eu nu o incalc.
"Ideea este ca ti-e frica si asa chiar trebuie sa-ti fie"
Vezi tu, daca paranoia asta legata de demoni, spiridusi care te urmaresc, etc, e in capul tau si iti creaza frica nejustificata, nu inseamna ca toata lumea o are.
"... daca stii despre religia mea sti ca eu nu mint deoarece este o conditie Biblica pe care eu nu o incalc."
Atata timp cat justifici lucruri cu "explicatii" biblice, deja aimintit. Biblia e o poveste, nu are legatura cu realitatea, e o minciuna ea insasi.
" Biblia e o poveste, nu are legatura cu realitatea"
Vai de tine omule, orice ai fi.
"Vezi tu, daca paranoia asta legata de demoni, spiridusi care te urmaresc, etc, e in capul tau si iti creaza frica nejustificata, nu inseamna ca toata lumea o are."
Daca oamenii iti spun ca esti beat, te du si te culca.
Adică? Ma comport ca o fantoma?
O fantomă are caracteristici stranii, străine, se vede, se simte că nu e din cartier, din țară de pe pământ, te simți că ți-e frică în preajma ei, ți se face pielea de găină, și se incordează brusc mușchi stomacului înainte să poți gîndi că ți-e frică, te simți paraliza o secundă, nu te poți mișca. Dacă citesc toate întrebările pe care le-ai pus, cum le-ai pus, eu așa pățesc. Am exagerat un pic, ca să înțelegi un pic mai mult, cum e cu bântuiala sau bântuirea. De aceea te-am ales pe tine ca MDIO, Material Didactic în Istoria Omenirii, să înțelegi ce simt unii când vizitează, sunt cazați sau trăiesc într-o casă bântuită.
anonim_4396 întreabă: