anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista demonii sau divolii etc. pe pamant, sau alte fiinte de acest gen?

12 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Apocalipsa 12,9. Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana, acela care însealã întreaga lume, a fost aruncat pe pãmânt; si împreunã cu el au fost aruncati si îngerii lui. "
O treime din TOTI ingerii din UNIVERS sunt pe Terra, Pamant si toti sunt diavoli sau draci impreuna cu seful lor SATANA sau LUCIFER sau DRACUL.

| Thunderstruck a răspuns (pentru danut):

Si tu crezi asa ceva?

| Cosmin86 a răspuns (pentru danut):

Aberatii de copii mici

| Purec a răspuns:

Da exista. Chiar in acest moment un demon priveste peste umarul tau si citeste cate tampenii scrii tu pe TPU

| RAY a răspuns:

Prin metoda stiintifica nu sa descoperit ca ar exista asa ceva, dar daca e vorba de a crede poti fiecare e liber sa fie nebun mai rar cu inteligenta ca prost sa fi e usor

Răspuns utilizator avertizat
| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Ingerii sunt fiinte imateriale, adica spirituale, adica au doar suflet, insa nu au trup. Prezenta lor se afla in Biblie, cand au fost intrupati de catre Dumnezeu, pentru a anunta, rezolva si indrepta anumite probleme sau bucurii. Ca si ei, diavolii sau demonii sunt Ingerii cazuti din cer din cauza pacatului mandriei, deoarece ei s-au vrut mai mare ca si Creatorul nostru si al lor. Nu prea cred ca ar cauta ceva pe pamant insa, gasim in Biblie caci eu erau in oameni, ii chinuiau, stateau prin cimitire, odata Mantuitorul i-a trimis intr-o turma de porci ca sa nu mai chinuie pe acei oameni.Ce e mai important, pot fi sau sunt oameni care lucreaza cu ei.
In Sfanta Scriptura se aduce aminte doar de aceste fiinte, superioare oamenilor insa inferioare lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| Silviumber a răspuns:

Intreb deoarece am auzit foarte multe lucruri de la prieteni, bunici si alte persoane in varsta

| Masculin98 a răspuns:

Un raspuns sincer este ca da exista.

| rokorok a răspuns:

Daca nu ar fi sau ar fi fost nu sar mai povesti corect? tongue
fundita.:*

Întrebări similare