| CristiB93 a întrebat:

Exista dreptatea divina?

19 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Eu zic că nu. Unde era Dumnezeu în timpul holocaustului, al războaielor mondiale, în timp ce copiii din Africa mor de foame?

| Polonic1 a răspuns (pentru Elvina):

La o bere.

| CristiB93 explică (pentru Elvina):

Pai ce voiai sa faca Dumnezeu? Daca oamenii au vrut razboi, sti doar ca Dumnezeu nu se baga in libertatea omului.

| Oleg20 a răspuns (pentru Elvina):

1 Ioan 5:19 "Ştim că provenim de la Dumnezeu, dar întreaga lume zace în puterea celui rău."

| Elvina a răspuns (pentru CristiB93):

Dumnezeu e atotputernic. Poate să schimbe totul imediat, dar nu o face. Îi lasă pe cei răi la conducere, iar cei buni au de suferit. Cei din lagăre nu au avut libertate.

| Elvina a răspuns (pentru Polonic1):

Tare asta. La o cârciumioară cu Diavolul poate laughing

| danay72 a răspuns:

Da si in curand va trece la actiune.psalmi37:9-11

| Holiday a răspuns:

Evident ca nu...

| sublime89 a răspuns:

Tie ti se pare ca exista? Hai sa luam Holocaustul de exemplu. Marele popor "ales" al domnului a fost masacrat intr-un mod inimaginabil. Unde e "dreptatea divina" aici?

| martzian a răspuns:

Da. Si nu este incompatibila cu dragostea ori cu bunatatea lui Dumnezeu.

Imi place explicatia lui Paul Washer:
https://www.youtube.com/watch?v=pFaem-6QYHQ

| Lizzu a răspuns:

Eu cred in dreptatea cauza-efect.

Nu intr-o dreptate facuta de cineva sau ceva care judeca si analizeaza si pune in balanta faptele rele sau bune ale unor oameni.

| Moisie a răspuns:

Daca ma intrebi de "dumnezeul" religiei crestine adica despre Lucifer, atunci este exclusa total Dreptatea divina, si inlocuita cu rasplatirea criminalilor, talharilor si curvelor prin faptul ca Isus Christosadica Lucifer, si-a sacrificat viata ca toti criminalii in serie, ba chiar si Hitler sau Stalin sa ajunga in Rai, alaturi de victimele lor!
Si asta ...numai dreptate Divina nu se poate numi!

| fllu07 a răspuns:

Da. exista.
si pentru a o vedea trebuie sa ai credinta puternica in Dumnezeu. nu este suficient 2 cuvinte de genu: "eu cred"
Credinta puternica inseamna sa fii convins ca se va intampla exact asa cum a promis Dumnezeu. apoi apoi, cand suferim, este nevoie de credinta sa nu ne facem singuri "dreptate", (romani 12:19) deoarece nu o putem face dreapta. In schimb toate lucrarile lui Iehova sunt dreptate. drepte. Deuteronomul 32:4.

| Seba2013 a răspuns:

Cand a pacatuit omul, Dumnezeu a zis ca a devenit ca unul dintre ei.
Adica cunoscand binele si raul.
Deci exista bienele inainte de a ne naste, atunci cand ne nastem devenim parte dintr-o structura care functioneaza prin bine sau rau.

| Moisie a răspuns (pentru Seba2013):

Vezi ca faci greseli elementare, cand Adam si Eva au mancat din fructul cunoasterii, ei nu au pacatuit ci doar au facut greseala sa nu asculte de indicatiile lui Dumnezeu, fapt pentru care si-au primit pedeapsa meritata cu varf si indesat, dar cu aceasta pedeapsa subiectul cu greseala si nu pacatul s-a inchis definitiv. nu de alta dar acest mit face parte din religia mozaica si nu din cea crestina, si in religia mozaica NU exista notiunea de pacat, asa ca a lua un mit al unei alte religii, si a integra prin FURT intelectual acest mit intr-o alta religie in care este interpretat in mod mincinos, dovedeste faptul ca acea religie este a Diavolului, fapt confirmat prin faptul ca acea religie il are ca Dumnezeu pe Lucifer!
Iata dovada: http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar. Vrei un exemplu?

Drept pedeapsa, violatorul este fortat sa ia de nevasta pe propria victima si sa nu poata sa se desparta de ea.

Dreptate divina nu crezi?

| dany248y a răspuns:

Da exista. Exista si pe pamant si va exista in ziua judecati, care vine curand.

| Marian001 a răspuns:

Da normal, Dumnezeu este Atot-Drept, Atot-Milostiv, Atot-Judecator, Omniprezen.