| Eduardx_1313 a întrebat:

Exista Dumnezeu?, Adica, Dati-mi o dovada ca el exista ...si va rog fara " crede si nu cerceta"

Răspuns Câştigător
| PlayPaul a răspuns:

Citeste Bibilia ca sunt convins ca nu ai citit-o. Apoi intr-o zi cand nu te deranjeaza prietenii tai, si nici nu vorbi cu ei vreodata despre asta, elibereaza-ti programul de dimineata si du-te in alt cartier la o biserica unde sa nu stai crispat ca te vede cineva cunoscut si iti strica dispozitia cu greu creata sa chiar faci acest lucru. Si cand intri in biserica ar fi indicat sa nu prea prinzi nici slujba nici aglomeratie sa poti fi tu cu gandurile tale. Nu te duci cu rugaciune invatata de acas, te duci sa stai 5 minute si sa iesi.Cu Biblia citita in primul rand si cu cat mai putine preocupari in ziua aia. Fa asta peste 5 10 30 de ani cand chiar il cauti pe Dumnezeu. Raspunsul pentru toti oamenii care au problema asta a ta e acelasi: tu nu ai timp sa ti se dovedeasca ca Dumnezeu exista. Ce crezi ca ii aduna in general pe batrani dimineata la biserica? Ca de vorbit vorbesc toata ziua in fata blocului sau la sate la porti. Cu cat inaintezi in viata daca respecti Biblia si ce scrie in ea sunt sigur ca va veni o zi cand iti va fi rusine ca ai pus intrebarea asta. Cu cat o citesti mai devreme cu atat mai bine.

54 răspunsuri:
| MateiP a răspuns:

Vezi cerul de afara? Eu cred ca-l vezi ca nu esti orb.
Vezi pamantul de la orizont? Eu cred ca-l vezi.
Atunci, de ce nu-L vezi si pe Domnul...
Va veni o zi in care vei avea nevoie de El!
"Daca Ma negi pe Mine, si Eu te voi nega in fata Tatalui Meu".

| Alexraspunde a răspuns:

90% din oameni, cred ca am fost adusi, da, de aceea finta careia i se zice dumnezeu, dar nu ca idol al bisericii, ci ca un extraterestru care ne-a adus aici. Stiu ca unii dintre voi o sa zica, ia uite-l si pa asta, dar daca nu ma credeti, cautati pe net si veti vedea. Prin tehnologie, a comunicat cu Moise. Nu prin... nu mai zic, ma rog, intelegi tu.

| biabiencuta a răspuns:

Multi oamenii nu cred in dumnezeu dar el chiar exsista cantitiva daca dumnezeu nu ar exsista cine va mai ajut adica sicur atii avut si voi multe accintenturi si tot dumnezeu v-a ajutat si daca nu ar exsista nici lumea nu ar exsista nici odata credeti-ma dumnezeu exsista

| myblackrose a răspuns:

Da, exista, uita-te la aproapele tau.

| TPUajutama a răspuns:

Nu stiu... si eu sunt 20% ca nu exista... adica el cum s.a creat? Si daca ar exista, lumea spune ca el ne iubeste si ne vrea binele, pai daca vrea asta de ce exista iadul? Pentru a regreta greselile facute? Pai daca ne iarta? in fine nu stiu ce sa zic eu si cred si nu prea

| sPartacWs a răspuns:

Frate...incerca sa gandesti peste limita.Gandeste din toate punctele de vedere care le ai dati argumente singru pro si contra...si vei ajunge la un impas care iti va dovedii ca dumnezeu nu exista ( pe el cine l-a creat, de unde provine si dc? ) Fi putin mai realist si nu te mai asculta la toti incuiatii mintali deschide-ti minteawinking bft in viata

| AnOnImAnOnImAnOnIm1990 a răspuns:

Cea mai pura dovada ca El exista este ca tu si noi toti deschidem ochii in fiecare dimineata!

| Ciupic_Flavius_1995 a răspuns:

Da exista oare cine ne-a facut pe noi bine boate suntem trasi din altceva dar pe primul dinozaur cine l-a facut?

| Comanescu_Eliza_1990 a răspuns:

normall ma voi in loc sa credeti in dumnezeu si ingeri, credeti in fantome bloody mary si fel de fel de porcarii.nu mai credeti ca nu va ajuta cu nimic

| Roxana987 a răspuns:

Pai, daca n`ar exista, cine ar fi facut lumea? Pe Adam si Eva? Numai Dumnezeu. Eu si majoritatea stim ca Dumnezeu exista.